Tıvittırt'dan anlık bildirim yapçeklermiş. Tıvırtzırt kullanan arkadaşlarımız var ise bizi de bilgilendirir belkim hayrına...
Sırf bunun için twitter açtım
quote:
Orijinalden alıntı: El Amra
Tıvittırt'dan anlık bildirim yapçeklermiş. Tıvırtzırt kullanan arkadaşlarımız var ise bizi de bilgilendirir belkim hayrına...
Twitter'ları nedir acaba Ne diye geçiyor ben bakabilirim.
ya bakım felan yok aslında hikaye .. web sitelerini güncelliyolar .. ne alakaysa işte ..
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
quote:
Orijinalden alıntı: cartmanRR
quote:
Orijinalden alıntı: waikato
quote:
Orijinalden alıntı: cartmanRR
quote:
Orijinalden alıntı: waikato
quote:
Orijinalden alıntı: wholet
ben şifremi bilmiorum şimdi ps3 ü açsam şifrenin silinme ihtimali var mı ? Varsa hiç açmicam perşembeye kadar
açma ,siliniyo çünkü
Edip ben makineyi actım kapadım şifre kısmı hala boş...bakalım ne zaman düzelecek bakım genelde erken biter geçen de böle olmuştu gece 12 gibi gireriz tahminimce...
Valla Çağatay bende açtım kapattım bendede boş şifre kısmı,işin kötüsü şifreyide hatırlamıyorum
al benden de o kadar Edip. neyse forgot password dan hallederiz bi şekilde..
şifreyi hatırlamanın bir önemi yok hatırlasanda kabul etmiyor zaten :D elimizde patladı güncelleme...benimkinede giriş yapılamıyor...hatalı e-mail yada şifre diyor...
benden de bi o kadar ya bizim bu türklerde mi var bu yani şifreyi koyup hemen oyunlara dalmak yoksa çoğu insanda mı böyledir acaba işin kötüsü benim email adresi ablamın eşinin neyse ama şifremi unuttum kısmından yapılır elbet
Ne olursa olsun 9 saat uzun süre, buna çözüm bulmalılar yedek sistem falan yapsınlar, 15-20dk dan fazla kesinti olmamalı...
Bugün online oyun işi yalan olmuştur bence. Arkadaşımız doğru hesaplamış, Pasifik zaman dilimi 21.09.2010 / 5:00 PM, 22.09.2010 / 03:00 AM denk geliyor...
burda birşeyler yazıyor az önce facebookta geldi..
Panik yapmayın gibi şeyler demiş.
Tüh gitti bugün artık
Ne güzel BC2 oynayacaktım
yaaa su ps3 kıranı bende kırsam ne gsl olcak onlar yuzunden bızede olan oluoo
Meğersem bu PSN ne önemliymiş ya. Çöp oldu kocaaaa Ps3
Ne yapalım. Bende film almıştım onu izleyim bari
quote:
Orijinalden alıntı: kacak24
yaaa su ps3 kıranı bende kırsam ne gsl olcak onlar yuzunden bızede olan oluoo
+1907
Bu hatayı vermesi Sony nin yazılımdaki beceriksizliğidir. Allahtan şifremi 1 ay önce doğum tarihini hatırlayarak değiştirdim yoksa şimdi sinirden kırmıştım aleti. UK hesabımın şifresini hatırlamıyorum 3 yıl oldu alalı geçmiş olsun yazık oldu. Sony senin binaların başına yıkılsın hemi.
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
Meğersem bu PSN ne önemliymiş ya. Çöp oldu kocaaaa Ps3
Aynen PSN yoksa garip garip duruyor PS3Hiç unutmam PC ilk yaygınlaştığı,internetin başladığı zamanları.Online Fifa oynadıklarından bahsederdi arkadaşlarım.Derdim nasıl ya sen evinde o evinde he?Çok garipsemiş ilk başta inanmamıştımdaŞimdi online sız pek sarmıyor.Heleki BFBC gibi oyunlar oynuyorsanız
Şu anda ps3 le bakışıyoruz. Makyajsız ve bakımsız bir kız gibi. Ondan gözlerimi hep kaçırıyorum. Ama o melül melül bakıyor bana.
Çöp kutusu bile gözüme daha iyi geliyor şimdilik
Benimde şifre gitti hatırlamıyorumda.Nasıl bulucam şimdi şifremi.
Herzamanki gibi RPG oynuyorum öğlen 3 den bu yana oynuyorum kas babam kas 10 dakşka önce online dan koptum offline takılıyordum mesaj geldi sağ üst köiede bağlantınız koptu diye zaten offline oynuyordum ki
ha tamam sony malsın anladıkda bari makinayı mallaştırna