ulen benim sifre dogru neden hala psn ye girmiyo bu alet.yoksam bunlarda mi sifreli yayina gecti.
Cine 5 tarzı.
Merhaba arkadaşlar şimdi arkadaşımla konuştum o gayet guzel tr account undan gırıyor.PSn e giremeyenlerin makinaları fat ve 40gb mi acaba ole bişey duymuştum daha önceden
şifre silindi ve şifremi hatırlamıyorum forgot your password e tıkladıgımda hata mesajı verıyor bu mesajı alan varmı ?
80023017 hatasi veriyor makine.ne eskisine girebiliyorum ne de yeni psn acabiliyorum.hepsinde ayni hata numarasi var
Hala bakımda değil mi ? Giren var mı ?
Valla PSN Store a girmiyor, no country region hatası veriyor ama PSN e bağlı şuan 2 kişi online görüyorum...
Az önce girdim arkadaşlar cod4 oynuyorum şuan :)
Evet bende store' a girince bölge/ülkenizde servis yok uyarısı alıyorum. Store daki bakım devam ediyor demek ki hala.
Açılmış arkadaşlar, facebook playstation sayfasının iletisinden canlı aktarıyorum.
PlayStation PSN maintenance update: You should now be able to log into PSN. yaklaşık bir saat önce · Yorum Yap · Beğen 1.121 kişi bunu beğendi.
ulan kafayı yiyecektim neredeyse dün akşam, neyseki sadece bende değilmiş sorun.. galiba sony nin böyle olaylarına alışmak gerek. çömezliğin gözü kör olsun
Son 2 update yi yapmadigim icin kafam rahat. Herhangi bir update ile sony ps3 e kus tutmayi basartirsa, o guncellemeyi yaparim.
arkadaşlar ben giremiyorum hala sorun nedir
beyler bendede hala hata sürüyor your password is incorrect mi ne yazıyor us hesabıma girebiliyorum ancak uk hesabıma giremiyorum herşey de uk da hala bir çözüm yok bu soruna :(
Benim hesap hep UK'ydi, sorunsuz girebiliyorum.Bir de şifre yenileme filan dene bakalım ?
quote:
Orijinalden alıntı: quexstre48
beyler bendede hala hata sürüyor your password is incorrect mi ne yazıyor us hesabıma girebiliyorum ancak uk hesabıma giremiyorum herşey de uk da hala bir çözüm yok bu soruna :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme