Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu protesto işi için yapılabilecek en mantıklı iş oyunları Amerikan, Hindistan ve Brezilya mağazalarından almak. Hem daha ucuza geliyor hem de Türkiye mağazasından satılmamış olması her türlü bizim yararımıza. İnsanlara bu mağazalardan nasıl alışveriş yapıldığını öğretmek ve teşvik etmek gerek. Özellikle al-sat yapan arkadaşlar bu olaya girişirse epey faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Arkadaş yabancılar bile fiyatlardan şikayetçiyken bölgesel fiyatlandırma diye birşey varken hala babanızın firması gibi sony savunup hükümete b.k atıyorsunuz. Sony sizin gibiler sayesinde game pass tarzı bir sistem kurmuyor. Sizi yolmak varken ne gerek var?

Yabancı dediğin herhalde iranlıar pakistanlılar fln. Doların sadece birkaç yıl içerisinde 2 liradan 8.5 liralara çıkmasını, daha doğru bir tabirle telenin dünyadaki tüm para birimleri karşısında 4 katdan fazla değer kaybetmesini görmezden gelip, bizleri hükümete b.k atmakla suçlayan bu aktroll kardeşimizi 3 evetle engelliyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 26 Haziran 2021; 17:26:45 >

• Mail gönderildi..

4,5 ay öncesinde bunlara sövmeme rağmen arkadaş çevrem ps de olduğu için geçenlerde dayanamayıp ps5 aldım.

Gamepasstaki oyunları görüp içim gidiyor. Bu iş böyle giderse satıp series x alacağım.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    En son Rift Apart'ı Hindistan'dan aldım.Ancak bir avantajı kalmadı artık hocam.Aradaki makas 10-20 liralara düştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

En son Rift Apart'ı Hindistan'dan aldım.Ancak bir avantajı kalmadı artık hocam.Aradaki makas 10-20 liralara düştü

Makasın o kadar düşmesi normal çünkü bizim o ülkelerden bi farkımız yok

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Sigarayı körükleyip uzaklara baktım şu an:)

• Sony her ürünü kazık ki örnek tv
    2k monitör m var ps5 de 1440p çözünürlük yok amaç tv satmak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hocam maksat para TR PSN üzerinden işlenmesin. Satışları düşük gözükürse belki uzun vadede bir düzenleme gelir. Bir de şöyle düşünmek lazım, 10-20 TL fark zam yememiş oyunlarda var, zam yiyen oyunlarda yine çok fahiş fiyat farkı var bahsi geçen diğer PS mağazaları ile. Fiyatlar en azından bir Amerika, Hindistan düzeyine inse, o bile olumlu.

• Oyunlar çok önemli değil bir.şekilde ayarlarız ama lahmacun 10 lira olmuş, asıl o koydu bana zaten doymak için 3 tane falan yemen lazım. Bu ülke bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 26 Haziran 2021; 17:47:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Hocam lahmacun yeme pattes kızartması ye 🤷‍♂️🥲

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Zaten kardeşlik ile ilk alınan kopya dışında PS TR'nin kazancı yok hocam başlı başına tokat zaten.

• Sanki bizim pakistan veya hindistandan cok farkımız var da fiyat farkının azalmasına şasırıyoruz tl öyle cok deger kaybetti ki oyunlar neredeyse aynı fiyata geliyor artık asya da ki store lar ile..

Gerçi ben hep söylerim bu halka müstahak insallah ekmek 5 makarna 10 lira olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Haziran 2021; 19:29:8 >
  • Vay be bir oyun 700 tl olmus, ps3 u direk sony store dan 650 liraya almistim zamaninda. Ekonominin de ulkenin de icine edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım bunlar mailden falan anlamıyor. Korsan görünce ikna oluyorlar. PC’de korsana karşı mücadele etmek için fiyatları nasıl kırıyorlarsa konsolda da aynısı olacak. İnşallah ps5 bir önce kırılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Hala almayin xbox alin diyorlar,yahu kardesim iki konsol da asagi yukari ayni oyunlar olsa,xbox in daha uygun aboneligi varken gider xbox aliriz zaten.
    Exclusive oyunlar aldiriyor bu konsolu bize.

görende hepsi başyapıt oyunlar sanacak çoğu ortalama puanlar alıyor kusura bakma. her sene last of us ve god of war gelmeyeceğine göre? konsolla olan ilişkiniz biraz seyrek sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Dalga geçen Xboy'ların unuttuğu bir şey var: yarın bir gün Microsoft'ta oyunlara ve servislere zam yapabilir. Ki Xbox Series X 7.999 TL olmuş.

haklısın da game pass'e çok getireceklerini sanmıyorum hadi geldi diyelim ps kadar fahiş bir fiyat koymazlar. Adamlar bölgesel fiyatlandırmanın ekmeğini yiyip sürümden kazanıyor neden çok yüksek seviyelere çeksin ki? 30 olmaz 50 olur gene kârlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Estağfurullah hocam.Ekonomik bir aşağılama yok.Genellikle bu tür işler kullanıcı nezdinde çaresizlik, rekabeti dengelemek için herşeyi göze alan bir agresiflik olarak algılanır.

Bu sizin alanınız hocam ben çakıyorum fazla rekabet dengeleme falan.

Valla bu çaresizliği Sony de yaşayıp bir aylık plus veriyorum dese kimse hayır demez herhalde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.