Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lionessciri

Gamepass Ultimate şu anda ayda 44,99 TL yılda 540 TL yapıyor siz 3 yıllık aboneliği nasıl 580 TL'ye aldınız?

Aylık gamepass 44,99 TL olabilir.

Yıllık ve 2 yıllık aldığında 44,99 x 12 ile çarpıp hesap yapıyorsanız size ne yazayım şimdi?

Forumdaki arkadaşlardan konuya hakim er kişi anlatsın hocam.

Sorun istersiniz, bir arkadaş Şubat ayında 3 yıllık Gamepass Ultimate + EAPlay almış bunu da toplamda 580 TL civarına almış. Nasıl almış. Sorun anlatırlar.

Yanlış anlama hocam, dilimde tüy bitti. Ondan defalarca yazamıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

Aylık gamepass 44,99 TL olabilir.

Yıllık ve 2 yıllık aldığında 44,99 x 12 ile çarpıp hesap yapıyorsanız size ne yazayım şimdi?

Forumdaki arkadaşlardan konuya hakim er kişi anlatsın hocam.

Sorun istersiniz, bir arkadaş Şubat ayında 3 yıllık Gamepass Ultimate + EAPlay almış bunu da toplamda 580 TL civarına almış. Nasıl almış. Sorun anlatırlar.

Yanlış anlama hocam, dilimde tüy bitti. Ondan defalarca yazamıyorum artık.

Alıntıları Göster

Eğer dilinizde tüy bittiyse Xbox bunu yeterince açıklayıcı yazamadığından olabilir. Onların yapması gereken işi sizin yapmanız üzücü. Bizzat inceleyip satın almak için girdiğim ilgili sitede yıllık abonelik fiyatını göremiyorum. Bana sadece aylık abonelik fiyatını gösterirse bende haliyle 12 ay ile çarpıp yıllık fiyatı bulurum. PS'da kabak gibi yıllık alırsan şu kadar 3 aylık alırsan şu kadar diye belirtiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionessciri

Eğer dilinizde tüy bittiyse Xbox bunu yeterince açıklayıcı yazamadığından olabilir. Onların yapması gereken işi sizin yapmanız üzücü. Bizzat inceleyip satın almak için girdiğim ilgili sitede yıllık abonelik fiyatını göremiyorum. Bana sadece aylık abonelik fiyatını gösterirse bende haliyle 12 ay ile çarpıp yıllık fiyatı bulurum. PS'da kabak gibi yıllık alırsan şu kadar 3 aylık alırsan şu kadar diye belirtiliyor.

Alıntıları Göster

Değerli Lionessciri

Ulu orta bir fiyat yazdım.

Şubat ayında hatta Mart bile olabilir 3 yıllık abonelik aldım dedim.

Aldığım bu 3 yıllık aboneliğin içinde Tüm GamePass Hizmet ve İçerikleri var dedim.

Aldığım bu 3 yıllık aboneliğin için Tüm EA Play Hizmet ve İçerikleri var dedim.

Tüm bu hizmet ve içeriklerin 3 yıllık bedeli bana 580 Türk Lirasına geldi dedim.

Tüm bunları ulu orta yazdım.

Sence bunca insanın okuyabileceği bir mecrada bunca senelik üyeliğim varken durduk yere yalan yanlış bir bilgi yazar mıyım?

Zaten bu hizmetin bilgisini de, nasıl satın alınabileceğini de bu forumdan, bu konu başlığından öğrendim, öğrettim.

Lütfen Microsoft müşteri hizmetlerini ara, bahsettiğim konuyu müşteri temsilcisine anlat ve ne yapman gerektiğini öğren.

Çünkü ben de öyle yaptım.

• Konu amacından çıkmış. Xbox seven adam gidip Xbox da alır. Oyuncu adamda ikisi de olur. Oyunları ortak almaktan başka, kiralamak denilen bir şey de var. PS NOW var. Bende var mesela. Evet Xbox kadar çok oyun yok sistemde ama mevzu çok olması değilki.

• O da devletin suçu tabii.Kim bilir ne avantalar istenmiştir ???

• pikalos kullanıcısına yanıt

o zaman ciksin sony aciklama yapsin ps now hizmete devlet yuzunden sokamadik diye. uk storede olan indirimlerin tr olmadiginida dikkat cekerim.

• Ps now'ın olmaması önemli değil, çünkü us hesabı açıp kullanabiliyorsunuz. 5 dakikalık bir iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca bize fiyatları Sony İngiltere belirliyor demedi mi bu yetkililer , hatta yayınlara çıkıp söylemediler mi?

Bu hafta iki tarafa da mail atıldı , iki taraf da biz ilgilenmiyoruz fiyatlar için diğer tarafla görüşün dedi.

Acaba kim doğruyu söylemiyormuş bize yıllarca 100 puanlık soru.

• Daha hala Londra ya mail mi atıyorsunuz. Fiyatları ps TR belirliyor. Londra belirlerlese hepsini aynı fiyat yapar. Çok ilgi çeken oyunları en yüksek fiyattan,daha az ilgi çeken oyunları ise düşük fiyattan belirlemez. Öyle olsa kendi UK ps store kısmında da yapar bunu.
    Bizde adettir, yönrtenler de sıkıştığı zaman dış güçlerin oyunu bunlar, İngiltere vs işlerin arkasında diye geçiştirirler. Ps TR nin de yapmış olduğu bu.

Londra email falan göndrermeyin,fayda etmez hem de boşa zaman kaybı. Onların bir ilgisi yok bununla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İngiltere'ye mail attım. Artık oyunları kaç kişi oynuyorsanız o kadar kopya satın almanız gerekli olsun diye.
    Yok öyle tek oyun alıp tek makinada 4 kişi takılmak.

• volkimjj V kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız tutarlı değil çünkü tr store'da az satan oyunlar çok satanlardan daha pahalı.

Far cry 6, far cry 5'den daha ucuz. NFS Heat, Valhalla'dan çok daha pahalı. Naruto to Boruto diye Türkiye'de kimsenin yüzüne bakmayacağı bir oyunu 869 liradan, Carnival denen oyunu 569 liradan satarken BF 2042'yi 560 liradan store'a eklemeleri bu işi Türkiye ile ilgisi olmayan, hiç umursamayan birilerinin yaptığını gösteriyor. Ayrıca PS Türkiye kim ki milyonlarca dolarlık store oyunlarının fiyatlamasını onlara bıraksınlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

Bugünkü fiyatlara göre söylemedim. Daha önceleri hep o şekildeydi, takip edin farkedersiniz. UK nin bu işle ilgisi yok .

Daha önce de yazdım defalarca,

Tr psn de 300 lira olan yeni çıkmış bir oyun, UK psn de tam fiyat. Bunun gibi birçok oyunda da bu şekilde fiyat farkı vardı geçmişte. UK kendi mağazasında tam fiyat açarken ne diye bize tam fiyat belirlemiyor bazı oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkimjj -- 29 Haziran 2021; 13:59:14 >
  • Önümüzdeki bir kaç yılda standart oyun fiyatları 1000 lira olacak bu belli oldu artık.

• SONY Türkiye’yi sevmem etmem umurumda da degil ama bu işe dahli yüzde 10 falan. Bunların suçu 1 ise, ekonominin hali, kurlar 10.

Yine hedef şaşırtma, yine yararsız işler, canım ülkem.

• Ne oldu Sony size cevap yazmadı mi ?

Kaç hafta oldu

• Ve maalesef "Bir şeyi ne kadar hızlı popüler yaparsan, bir o kadar hızlı unutursun..." felsefesi tecelli etti.

Unutuldu, gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Ne oldu Sony size cevap yazmadı mi ?

Kaç hafta oldu

Cevabı geçtim, forumdaki indirim konularında bile oyun satın alan baya bir kişi var  

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Cevabı geçtim, forumdaki indirim konularında bile oyun satın alan baya bir kişi var  

Alıntıları Göster

Biz balık hafızalı milletiz

Eser gürler iki tatlı söze kanarız

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.