Şimdi Ara

PSN US UPDATE DIRT VE NCAA DEMOLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 TE KIRILMA YOK AMA HDR Yİ GÖSTEREMEMİŞ GENE....

PS3

PSN US UPDATE DIRT VE NCAA DEMOLARI

XBOX360

PS3

XBOX360

• Of evde olsamda yüklesem DIRT' ü
  • ps3 de HDR yook maaleseef....sanırım ps3 un gucu bu artık.....bende anlamadım..........
  • Ya ne yaptınız PS3 'ün gücü bu kadar falan
  • PS3 te HDR var.Topraklı yolda oynarken her taraftan HDR fışkırıyor.

Diğer bölümlerde hava çok bulutlu yada parçalı bulutlu olduğundan daha karanlık görünüyor.Yoksa oyunda çok iyi hdr var.PS3 versiyonunda hava çok bulutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış1 -- 18 Ağustos 2007; 18:46:21 >
  • İkisindede çimenleri çok begendim. Çok gerçekçi duruyor
  • ARKADAŞLAR O RESİMLERLEN BASBAYA OYNANMIŞ.Bi sizin koyduğunuz şu resime bakın.

Bi de benim sonyericcson w810i ile çektiğim resime bakın.

Öyle resime bakma ile 360 versiyonu daha iyi demeyin lütfen

• ps3 zamanla düzelecek..ama sadece evinde ps3 u olan arkadaşlar artık xbox 360 dan daha iyi grafiklere sahip oyun istiyorlar.... oyuzden sanırım ps3 e bir sure kendi oyunlarından başka iyi oyun beklemek yanlış olacak.......

xbox 360 ise liderliğini kaptırmadan güçlü adımlarla yola devam edecek...

DURMAK YOK ; YOLA DEVAM!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

ps3 zamanla düzelecek..ama sadece evinde ps3 u olan arkadaşlar artık xbox 360 dan daha iyi grafiklere sahip oyun istiyorlar.... oyuzden sanırım ps3 e bir sure kendi oyunlarından başka iyi oyun beklemek yanlış olacak.......

akp nin sloganını burada kullanmasak ? Adamlar oyları aldı 2 gün sonra sular kesildi Ankarada Kamyon ezsin tayyipi

neyse dedigine katılıyorum ama x360 dan daha iyi grafikli oyun istiyoruz kompleks oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 18 Ağustos 2007; 18:51:21 >

• quote:

ps3 zamanla düzelecek..ama sadece evinde ps3 u olan arkadaşlar artık xbox 360 dan daha iyi grafiklere sahip oyun istiyorlar.... oyuzden sanırım ps3 e bir sure kendi oyunlarından başka iyi oyun beklemek yanlış olacak.......

var var gökhan var ps3 de 360 dan daha iyi grafikli oyun.MOTORSTORM
  • ben partici değilim hatta AKP li hiç değilim....

neyse konu dağılmasın.......

SONY_55 e motorstorm lu guzel gunler diliyorum....oyna bol bol....

bizde BİOSHOCK oynayalım.......
  • quote:

ben partici değilim hatta AKP li hiç değilim....

Bende sana güzel günler diliyorum
  • quote:

ben partici değilim hatta AKP li hiç değilim....

Parti olayını ciddiye alma, aramızda espri tabiki.

Ama iyide Gökhan demin ki postunda : "ps3 de HDR yook maaleseef....sanırım ps3 un gucu bu artık.....bende anlamadım.......... " diyorsun

Şimdide PS3 sahiplerine çıkışıyorsun. Yaptıgın biraz 2 taraflı oynamak gibi, önce PS3 fanı gibi yaklasıyorsun sonra PS3'ü taşlıyorsun. " PS3 ün gücü bu artık " demende de kasıt var gibi. Buraya kadar yanlışım varmı ama ?

• arkadaşlar sevabına oyunların demo linklerini yazarmısınız işyerindeyken indireyim flashgetle malum evde kota mota kalmadı da
  • kesinlikle bir konsolun FANI yada BOY u değilim olmamda.hangi oyun hangisinde guzelse onda oynarım.çunku 2 konsolada sahibim....sevmişimki begenmişimki bu 2 konsolu almışım....

''ps3 un gucu bu artık'' dememde evet kasıt var....cunku halen ps3 ün xbox 360 dan ustun grafiklere sahip oyunu maalesef yok.tabikide olmasını isterim....neden isterim? çünkü ps3 donanım olarak xbox 360 dan kat kat ustun...e bunu için xbox 360 dan iyi olmasını istiyorum...ama olamıyor....e olamayıncada demekki gücü buymuş diyorum....ozamanda FANBOY oluyorum......çok enteresan........

çıkarsın ps3 mgs4 u gt 5 i gozumuz bayram etsin..burada sabaha kadar ps3 u göklere çıkarayım.......

ama gorunen köy klavuz istemez DİRT demoyu gorduk....HDR yok...sony ps3 e HDR koymaktan acizmi? tabikide değil.demeki şu an için olmuyor koyamıyor bu özelliği..çünkü konsolun tekniğini çözemedi oyun firmaları....

bu nedenle ps3 eleştirdim..bunun fanlıkla felan alakası yok...olsamda bana ne yararı varki....adam gibi oyun oynayamadıktan sonra.....

bana guzel oyun kalite grafik lazım.....oyuzden mgs4 gt 5 için ps3 aldım..... halo lost planet gears of war vs.... içinse xbox 360 aldım...

ps3 un gelişime ihtiyacı var....

ben herzaman PS3-XBOX 360 kardeşliğinden yanayım.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 18 Ağustos 2007; 20:41:00 >

• DEMO PS3 e ait degil exit DEMO dedigimizde cikis tarihi olarak SUMMER 2007 yaziyor. PS3 un gelismeye ihtiyaci var deyip UBiSOFTLUK yapma komik kaciyor. Ayrica oyunu CODEMASTERS yapiyor SONY degil bundan haberin yok sanirim. Dedigim gibi DIRT 360dan port olacak PS3e Demoda zaten PS3e ait degil. UT 3 PS3ten 360a port olacak bizzat developer Mark Rein söyledi. Port oyunlarla konsollari yargilayamassin. Ayrica DIRT ölcüt sayilacak bir yapim degil. O karsilastirma resimleriyle oynanmis demoda cok acik ve net görülüyor hersey PS3un var indir gör demoyu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Console_Master -- 18 Ağustos 2007; 21:10:44 >
  • ps3 un tabikide gelişime ihtiyacı var .....senin sanırsam ps3 ' e cıkan oyunlardan haberin yok grafiklerinin nasıl oldugundan....ps3 un kendi yaptıgı oyunlar haricinde hiçbir oyunun grafikleri xbox 360 dan iyi değil....(bazı oyunlar dışında)

ben DİRT u sony mi yapıyor dedim.oyle bişey yazmadım.iyi oku....

ayrıca ubisoftluk yapma demişsin...onuda anlamadım......

port oyunlarla konsolu bal gibide yargılarım...ozaman ps3 kullanıcıları bu konsolda sadece ps3 e ozel oyunalrımı oynayacak...bir ps3 kullanıcısının DİRT ü xbox 360 dan daha iyi grafikler ile oynamaya hakkı yokmu? herkeste xbox 360 mı var? yada evinde DİRT u kaldıracak guclu bir PC si..

elbetteki ps3 kullanıcıları konsollara ortak cıkan oyunları iyi grafikler ile oynamak isteyecektir....ozaman konsolun bir kıymeti kalmaz....

DİRT nasıl ölçüt sayılamıyor....onuda izah edermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 18 Ağustos 2007; 21:10:26 >
  • Multi port oyunlarinin neyden neye port olduklarina bakarim ben kontrast oranlariyla oynanmis resimlere degil. PS2 xbox i hatirla 2 konsola da yuzde 70 80 exclusive oyunlar cikti. Bu oran Nextgende dustu olaya söyle bak. Bir oyun bir konsolu baz alarak gelistiriliyor mesela 360 kaynak oluyor daha fazla emek ve zaman var sonra pirt yapiliyor yani GECIRME oyunu oluyor ve PS3e uyarlayip PS3ün teknolijisinden yararlanmayip PS3e yapiliyor. Demek istedigim BU. indir demoyu kendi gözlerinle gör. UBiSOFT PS3 AK yapamaz diye PS3u asagiladi senin yaptigin gibi yani o yüzden dedim. Sonra GRAW2 team yok öyle bisey diyip durumu toparladi . Eski nesilde yuzde 80 oraninda exc. oynardik su an PS3te oyun az oldugu ve PS3un kaliteli yapimlari hakettigini dusundukleri icin yapimcilar port oyunlarla zaman kazaniyor. Kaliteli yapimlar icin en az 2 yil BEKLEMEK gerek.DIRT ten 10kisiden 8inde memnuniyetsizlik varsa DIRT ölcüt sayilmaz.
  • Demoyu cekdım denedim..Bazıları özel gelıyor ps3e falan die yazıyordu buralarda süreklı, bumuymuş özel olan..Ben x360da oyunu bitirmişdim zaten..Pek sarmadı beni arcade olayı..Simulasyon tarzı olsaydı bu oyun cok iş yapardı ancak şu an itibarıyle bu kadar vasat bir oynanabilirlik ile pek bişey yapamıyacaga benziyor..Cok cabuk harcancak sırf oynanabilirlik yüzünden bu oyun..

Grafıklere gelırsekde öyle çok aman aman bir fark olmasada x360 üstünlüğü var cogu oyundaki gibi..(graw2,darkness ws örnek isteyenler içinde ) x360dakı hdr göz alırken ps3de cok sönük yok denecek kadar az..Her ikisini oynayan arkadaşlar dediğimi daha iyi anlayacakdır..

Vakdi zamanında cok tartışılmışdı buradada x360 sahıplerının oyunu hazıran ayı içinde oynamasına karsılık ps3 sahıplerının bu oyun için eylul ayını bekleyecek olması..ps3 sahıplerının tek tutar dalıda daha ii grafık vs idi..Yanlız zaman ilerledıkce görüyoruzkı bu insanları oyalamakdan başka birşey değilmiş..Şu an için benım tecıhım ıkısı arasında x360dakı cm dirt..

Birdahada umarım gec cıkacak oyunlar için böle gereksız beklentılere sokmazlar ınsanları oyun yapımcıları

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

beyler bende UK hesabı var US hesabı nasıl açabilirim ? yani iki tane hesap açabiliyormuyuz?

US hesabı almak için posta kodu nasıl olacak ne yazdıysam olmadı 5 haneli sayı yaıyorum olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.