quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 İnternetten araştır hocam malesef forum kuralları anlatmama izin vermiyor abi mail adresime bir mail atsanda olur.
quote:Orijinalden alıntı: Kafkasdans quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 İnternetten araştır hocam malesef forum kuralları anlatmama izin vermiyor abi mail adresime bir mail atsanda olur. Mail adresine mailini attım
quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: Kafkasdans quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 İnternetten araştır hocam malesef forum kuralları anlatmama izin vermiyor abi mail adresime bir mail atsanda olur. Mail adresine mailini attım Sağol şeff. Birde o iso oyunlar siteleri neler ve nasıl indirilir.onuda yollarmısın
quote:Orijinalden alıntı: Kafkasdans quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: Kafkasdans quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 İnternetten araştır hocam malesef forum kuralları anlatmama izin vermiyor abi mail adresime bir mail atsanda olur. Mail adresine mailini attım Sağol şeff. Birde o iso oyunlar siteleri neler ve nasıl indirilir.onuda yollarmısın 2. mail atılmıştır
quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 İnternetten araştır hocam malesef forum kuralları anlatmama izin vermiyor Sağol Şeff,Mailleri aldım incelicam.[sm=s15.gif