Bildirim
PSP 2.5 FİRMWARE ne yapılır nu aletle :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 nin üstü versiyonlarda hiçbir şekilde kopy oyun oynanmıyo ve oynama yolunuda bulan daha yok -
Oyun işi için orjinal oyun 60-70 milyon liraya alcan takıcan oynucan sonra hafıza kartı alırsan içine mp3 yollayıp müzik dinliyeceksin -
Beykozlardayız yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 21 Mayıs 2006; 17:10:29 > -
gerçi en guzeli benim için wireless olması o herşey bedel internet için :) -
gta umden varsa eloader ıle homedraw ev yapımı oyun program falan calıştırabılırsın -
anaaaa bir tane gta alalım ozaman :) yine normal stick e yukleyip mi oynanacak bu program yardimiyla yoksa yapabilmek cok uzunmu suruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 21 Mayıs 2006; 20:22:57 > -
2.50 veya 2.51 den 2.00 a downgrade yapmak mümkün.
ancak eğer 2.6 ise (ki benimki öyle) hiçbir şekilde downgrade yapamıyorsun. -
gta umd'siyle sadece ev yapımı oyunlar çalışıyor (mario , tetris gibi) ayrıntıyı nextpsp forumlarında bulabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: pr0tech
2.50 veya 2.51 den 2.00 a downgrade yapmak mümkün.
ancak eğer 2.6 ise (ki benimki öyle) hiçbir şekilde downgrade yapamıyorsun.
yine yanlışş --şu anlık 2.60,2.50 yada 2.01 için downgrade çıkmadı ve 2.00 yapılamıyor Sadece 2.00 versiyonlular versiyonları 1.50 yapıp kopya oynayabilirler -
ARKADAŞIM NASIL 2.50 VE 2.51 İ 2.00 A DOWNGRADE ETTİN KEŞKEEEE .
ARKADAŞIM BENDEDE 2.50 VAR BEN OYUNLARI PROBLEM ETMİYORUM BİR ADET UMD DİSK ALMAN YETERLİ ONU SAVE LEDİKTEN SONRA UMD DİSKİNİ BAŞKA OYUNLARLA 5 10 YTL YE DEİŞTİREBİLİRSİN. -
http://forum.donanimhaber.com/m_7199414/tm.htm mümkün değildir aha genel açıklama da yaptım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X