Şimdi Ara

PSP 2000 İLE 3000 ARASINDAKI FARKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Pixel Tepki Süresi yarıya inmiştir , bu sayede arkasında iz bırakan grafiklerin ve blur tipi görünümler bitmiştir.

- Dışarıda oynamak için ekran özel olarak geliştirildi. Eski PSP versionlarında dışarıda oyun oynadığınızda etrafın ekrana yansıması çok fazla olduğu için parlıyor ve görülmesi zorlaşabiliyordu. Bu engellendi , böylece dışarıda oynamak daha kolay.

- Bu yeni versionla beraber artık her tür TV ye takılabilir hale geldi PSP’miz. Yani bir LCD alacaklarına onun yerine PSP alıp TV’ye bağlayabiliyoruz.

- PSP-3000 in Start ve Select tuşları Yarı-Yuvarlak şekilden Oval şekle değiştirildi. Home tuşu ile PS3 kolundaki gibi ” PS Tuşu “ olarak adlandırılan tuştan oldu. Ayrıca PSP’nin arkasında bulunan PSP yazısının çevresindeki çember inceltildi.

- Diğer versionlarda olmayan mikrofon girişi artık PSP de var , böylece ileride Wi-Fi ile oynanan multiplayer oyunların konuşmalarının sesli olabileceği düşünülebilir.

- Donanımları hazırlayan John Koller adlı kişi , İlk önce PSP 3000 in bataryasının 20 dakika daha fazla olacağını söylemesine rağmen , sonradan ekranın çok güç harcadığını söyleyip bunun tekrar aynı seviyeye düşebileceği söylendi , henüz bende bilmiyorum bu konuda ne olduğunu...

Öbür farklarıda siz söylerseniz bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olacağımızı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigaraech -- 10 Mayıs 2009; 4:52:14 >

• kendi şahsi görüşüm olmak üzere psp 2004 kullanıyorum alırken çok düşündüm ancak sonradan arkadaşın psp 3000 i ile yanyana koydugumda bu tanıtım ve reklamların fason olduğuna kanaat getirdim..iyi ki psp 200 almışım..
    zaten elektronik cihazlarda bilirsiniz ki ilk parti mal ve son parti fason tabir edilir cinsten olup hep 2. dalgayı almak iyidir..böyle denir..buna inanıyorum..oyun performansında yanyana koyunca ayrıca ekran parlaklığı olarak bence 2000 daha iyi..psp 3000 de ekranda pixellenme hissi ve yapaylık veren bir lcd var..
    filmlerde ve resimlerde 3000 daha iyi denilebilir..ama kesinlikle oyunda psp 2000..ancak artık bulmak zor..
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypophysis -- 11 Mayıs 2009; 23:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypophysis

kendi şahsi görüşüm olmak üzere psp 2004 kullanıyorum alırken çok düşündüm ancak sonradan arkadaşın psp 3000 i ile yanyana koydugumda bu tanıtım ve reklamların fason olduğuna kanaat getirdim..iyi ki psp 200 almışım..
    zaten elektronik cihazlarda bilirsiniz ki ilk parti mal ve son parti fason tabir edilir cinsten olup hep 2. dalgayı almak iyidir..böyle denir..buna inanıyorum..oyun performansında yanyana koyunca ayrıca ekran parlaklığı olarak bence 2000 daha iyi..psp 3000 de ekranda pixellenme hissi ve yapaylık veren bir lcd var..
    filmlerde ve resimlerde 3000 daha iyi denilebilir..ama kesinlikle oyunda psp 2000..ancak artık bulmak zor..
    saygılar..

Ben de benzer bir izlenime kapılmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_28987534/tm.htm

• DIŞARDAN YANSIMAYAN EKRAN
    WOOOW
    ÇEMBER İNCELTİLMİŞ
    WOOOW
    HOME TUŞU PS LOGOLU OLMUŞ VE SELECT TUŞUNUN KENARLARI YUVARLAKLAŞMIŞ
    WOOOW
    KARŞINIZDA PSP3000
  • geniş incelemeye buradna ulaşabilirsiniz www.skatypsp.net/psp-3000-inceleme.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.