Şimdi Ara

psp-2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar bendeki psp 2004. ver: 4.01. acaba kırıldımı??

yani bu versiyonda bi psp ye sahte oyun yüklenir mi? aldığımda ver. buydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 29 Aralık 2008; 22:34:43 >

• anakart ta-88v3 homebrew olayını şimdilik unut

EDIT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themanwithoutshadow -- 30 Aralık 2008; 0:08:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

arklar bendeki psp 2004. ver: 4.01. acaba kırıldımı??

yani bu versiyonda bi psp ye sahte oyun yüklenir mi? aldığımda ver. buydu..

Coktan kırıldı...Ama sahsen 4.01 m33 e gectigim icin cok pismanım...Homebrew programların hicbiri calısmıyor psp slim de psp slimdeki versiyonunuz 3.71 m33 ise sakın ama sakın guncelleme falan yapmayın ole kalsın butun homebrew programları calıstıran herseyı yapabıldıgınız en kalıtelı versıyon 3.71 m33
  • ares arkadaşın model 4.01 gelmiş 4.01ler ta-88v3 anakartlı olurlar ve ta-88v3 kırılamadı daha.bütün psp 2004ler aynı anakartı kullanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themanwithoutshadow

ares arkadaşın model 4.01 gelmiş 4.01ler ta-88v3 anakartlı olurlar ve ta-88v3 kırılamadı daha.bütün psp 2004ler aynı anakartı kullanmaz.

O yenı gelen anakartlar sadece psp 3000 de psp 2000 ler 4.01 anakartlıysa kırılır.
  • Here's some information that can help (taken from Maxconsole). This will help you judge what version the PSP is by looking at the retail box. Some of it is still not absolute, so buyer beware... but this is all the information known at the present. It's separated by the package style:

PSP-2000 Motherboard Information:
    TA-85 (Can use and make Pandora Battery)
    TA-85v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
    TA-88v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
    TA-88v3 (Cannot use or make Pandora Battery)

Limited Edition & New Boxstyle:
    Daxter Limited Edition Pack (TA-85v2/3.71 OFW)(CONFIRMED)
    God of War Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW)(CONFIRMED)
    Madden 09 Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW & TA-88v3/4.01 OFW)(CONFIRMED)
    Piano Black with the New Box Style (TA-88v3)(UNCONFIRMED)
    Piano Black (Amazon.com)(TA-88v3)(PARTIALLY CONFIRMED)

PSP-2000 Original Boxstyle Box Codes (Thanks to Alek @ Dark-AleX.org):
    (No Letter) = 3.60
    A = 3.71
    B = UNKNOWN
    C = 3.72
    D = UNKNOWN
    E = 3.80
    F = 3.90
    G = 3.95 / 4.01 (TA-88v2 / TA-88v3) BUT
    A PSP with G and the 4.01 firmware is most likely a TA-88v3 motherboard, so it is advised that you stay away from them.

kaynak

• quote:

Orjinalden alıntı: themanwithoutshadow

Here's some information that can help (taken from Maxconsole). This will help you judge what version the PSP is by looking at the retail box. Some of it is still not absolute, so buyer beware... but this is all the information known at the present. It's separated by the package style:

PSP-2000 Motherboard Information:
    TA-85 (Can use and make Pandora Battery)
    TA-85v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
    TA-88v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
    TA-88v3 (Cannot use or make Pandora Battery)

Limited Edition & New Boxstyle:
    Daxter Limited Edition Pack (TA-85v2/3.71 OFW)(CONFIRMED)
    God of War Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW)(CONFIRMED)
    Madden 09 Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW & TA-88v3/4.01 OFW)(CONFIRMED)
    Piano Black with the New Box Style (TA-88v3)(UNCONFIRMED)
    Piano Black (Amazon.com)(TA-88v3)(PARTIALLY CONFIRMED)

PSP-2000 Original Boxstyle Box Codes (Thanks to Alek @ Dark-AleX.org):
    (No Letter) = 3.60
    A = 3.71
    B = UNKNOWN
    C = 3.72
    D = UNKNOWN
    E = 3.80
    F = 3.90
    G = 3.95 / 4.01 (TA-88v2 / TA-88v3) BUT
    A PSP with G and the 4.01 firmware is most likely a TA-88v3 motherboard, so it is ****ed that you stay away from them.

kaynak

Bilgi ve kaynak icin tesekkurler.

• önemli değil forum bunun için var
  • TA-88v3 olduğunu anlamak için, psp nin batarya yatağında 2 haneli bir kod(Date Code 8C) olacak, kod 8C yse TA-88v3 anakarta sahip, yani pandora uygulanamaz, başka birşeyse, anakartı TA-88v3 değil yani pandora uygulanabilinir demektir(Bu sadece PSP 2000 için geçerlidir).
  • selm herkese bende psp-2004 VAR yenı aldımda hıc bır bılgım yokk onunla ılgılı psp-2004 ılgılı bılen bırı varsa benı yonlendırebılırmı tesekkur ederım sımdıden
  • peki o dediğiniz anakarta sahipse hiçbir zaman kopya oyun yükleyemeyecek miyim??
  • ya arkadaşlar ben bu psp konusunda epey bi bilgi fakiriyim ve bende alacam bunlar model yılına göremi korsan çalıştırıo versiyonla bunun için en iyisi hangisi
  • quote:

peki o dediğiniz anakarta sahipse hiçbir zaman kopya oyun yükleyemeyecek miyim??

Üzerinde çalışılıyor, 2 kere kırıldı dendi, ilki foş çıktı, ikincisi daha yeni, adam video çekmiş, videoda bu anakarta sahip bir psp 2000 e cfw(kopya çalıştıran versiyon) yüklüyor ve yılbaşında dosyalarını paylaşacağını söylüyor, buna psp yi ilk kıran adam "inanmayın" diyor.Kısacası bunun üzerinde çalışanlardan kırılmayacak diye bir açıklama gelmedi, ne zaman kırılacağı belli olmaz ama bu kadar beklemesi düşündürücü...

quote:

Orjinalden alıntı: furiouss35

ya arkadaşlar ben bu psp konusunda epey bi bilgi fakiriyim ve bende alacam bunlar model yılına göremi korsan çalıştırıo versiyonla bunun için en iyisi hangisi

Şuan yeni model olan psp 3000(2000 den farklılıklarını araştırarak bulabilirsin) ve psp 2000 v 4.01 in TA88V3 anakartlı modelleri kopya oyun çalıştırmıyor, ne zaman kırılacağı belli değil, şuan TA88V3 anakartlı olmayan psp 2000 kopya oyun için alınabilir.3000 in bikaç özellik artıları var(ekranı daha parlak ama hızlı karelerde tarama çizgileri çıkıyor 2000 ve 1000 lerde bu sorun yok, dahili mikrofonu var ve ps3 koluyla oynanabiliniyor) ama kırılıp kırılmayacağı, ne zaman kırılacağı belli değil ve piyasadaki ta88v3 olmayan anakartlı psp 2000 ler hızla tükenmekte, görüldüğü üzere en iyisi şu demek pekte kolay değil, 2000 alırsın sonrasında ya 3000 kırılırsa diyor insan içinden...

• Öyle ya 3000 kırılırsa diye beklersen psp2 çıkmış olabilir.

psp 3000 ilk çıktığında nasıl olsa kırılır diye alanlar oldu ve aylar geçti şuanda hala oynayamıyorlar çoğu oyanayamadan geri sattı.

Hazır piyasada 2000 varken biran önce 2000 almak lazım.
  • of ya sırf kopya oyun için 3000 yerine 2000 aldım ama o 2000inde anakartı 3000le aynıymış ya şansa bak off.

kırılır umarım. kırılamayacağı kesin mi?

biraz araştırdım. birtakım kodları fln kırılmış ta88v3 anakartının dark alex tarafından sanırım. o kodların kırılması bir işe yararmı acaba yani devamı gelir mi? yoksa kesin kırılmayacak mı?
  • quote:

of ya sırf kopya oyun için 3000 yerine 2000 aldım ama o 2000inde anakartı 3000le aynıymış ya şansa bak off.

kırılır umarım. kırılamayacağı kesin mi?

biraz araştırdım. birtakım kodları fln kırılmış ta88v3 anakartının dark alex tarafından sanırım. o kodların kırılması bir işe yararmı acaba yani devamı gelir mi? yoksa kesin kırılmayacak mı?

Sanmıyorum dostum bence ps3 gibi olacak bu da sansına kus derım 2 ay daha bekle kırılmazsa elınden cıkarırsın versıyonlu alırsın emınonunden
  • arkadaşlar ben yeni aldım psp software 5.00 m33-4 korsan çalıştırırmı içinde gow var açılmıo kapanıo cihaz
  • quote:

arkadaşlar ben yeni aldım psp software 5.00 m33-4 korsan çalıştırırmı içinde gow var açılmıo kapanıo cihaz

malesef dostum 5.00 oldugu icin kırılamaz.
  • ya peki dostum ben bunu 2. el aldım içinde 2 oyun daha var onlar çalışıo
    quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

arkadaşlar ben yeni aldım psp software 5.00 m33-4 korsan çalıştırırmı içinde gow var açılmıo kapanıo cihaz

malesef dostum 5.00 oldugu icin kırılamaz.
  • Artık öyle oldukki normalde yeni versiyon çıktı aldığım ürün diye sevineceğimize üzülüyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.