Şimdi Ara

psp-2004 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şimdi anlamadım ki psp nin içinde oyun var onlar nasıl çalışıoda iş gow a gelince çalışmıo eyer korsan çalışmıosa onların çalışması normalmi acaba
  • PSP alacağım,fakat hiç anlamıyorum bu aletten.Orijinal olmayan oyunları sorunsuzca oynayabilmem için,hangi sürümde,hangi modelde cihaz almam gerektiğini açık bir şekilde yazarsanız,memnun olurum.
  • Arkadaşlar şimdi birinde yurtdışından gelmiş kutusu açılmamış bir slim psp var. Versiyonu 3.71 dedi. Şimdi 3.71 iyi demiş yukarda biri ama M33 ne oluyor? Acaba bu da 3.71 M33 müdür? Nereden anlaşılır dış kutudan ? Ya da cihaz üzerinden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furiouss35

ben şimdi anlamadım ki psp nin içinde oyun var onlar nasıl çalışıoda iş gow a gelince çalışmıo eyer korsan çalışmıosa onların çalışması normalmi acaba

Ne hata veriyor ki nasıl calısmıyor takılma falan mı oluyor biraz acar mısın dostum problemını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlantisprensi

Arkadaşlar şimdi birinde yurtdışından gelmiş kutusu açılmamış bir slim psp var. Versiyonu 3.71 dedi. Şimdi 3.71 iyi demiş yukarda biri ama M33 ne oluyor? Acaba bu da 3.71 M33 müdür? Nereden anlaşılır dış kutudan ? Ya da cihaz üzerinden?

m33 custom firmware yani versiyon atıldığını gösterir 0 hiç bir cihaz kutu çıkışı m33le gelmez eğer m33 şeklinde gelmişse versiyonu dark alexin hackli versiyonudur ki sony böyle bir mallık yapmaz :D büyük ihtimal kutu daha önce açılmıştır.yukarda 5.00-4 m33lü arkadaş senin psp kırık zaten gow bozuk dosyadır.
  • ilgilenen arkadaşlar çok thanks ee artık yavaş yavaş öğrencez oyun atmayıda çözdükmü tamam dır :d
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.