Şimdi Ara

psp 2004 işlemci hızı hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde 2004 psp var ikinci el olarak aldım. Tanışmamız daha yeni anlayacağınızı. Konuya geleyim dün cihazın içerisine pes2011 yükledim ancak oyun esnasında özellikle ceza sahası çevrelerinde bir donma yavaşlama tarzında şeyler oldu bende cihazı kapatıp "R" tuşuna basılı tutarak açtım oradan da CPU hızını default dan en yüksek değer olan 333 getirdim oyuna girdiğimde yavaşlama yoktu ama sanki grafikler biraz kötü gibiydi( belki göz yanılması olabilir) bu işlemci hızı ile ilgili yaptığım oynama cihazda bir şeye zarar verir mi bunu öğrenmek istedim.

• görüntülerde bi değişiklik yaratmaz ,cihaza zarar vermez fakat oyunlarda ki yavaşlama hafıza kartından da kaynaklanabilir.
  • İçersinde sandisk 4 gb kartı var orjinal kart ,icersinde yaklaşık 1 gb yer birakarakta denedim gene aynı yavaşlama var işlemci hızını 300 e getirdim donmalar kesildi oyunla alakalı bir sorun olabilir mı?sanırım işlemci hızını yükseltmek pilin daha çabuk tükenmesini sağlıyor.
  • işlemci hızını artırmak pili etkiler haliyle ama hız artışı olmadan nadirde olsa oyunlarda takılma yaşarsın .Oyunun uzantısına bak cso kullanıyosan oyunda anlık donmalar yapar iso yu tercih et herzaman.Daha aklına bişey takılırsa pm den sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 22 Mart 2011; 16:05:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.