Bildirim
Psp 2004 şarj olmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar yardım edin pili çıkartıp baktım sanırım çin malı pil mega yazıyoüstünde -
pili değiştirrrr -
hepsi çin malı, çinde üretilen japon vs patentli oluyor.
o konuda sorun yok yani, şarj girişinde de sorun yok gibi görünüyor pil de sorun var ama sahteliginden değil,
hepsi çin malı? 2. el aldım demişssin, ilk kez mi şarj ediyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: jagleoger
hepsi çin malı, çinde üretilen japon vs patentli oluyor.
o konuda sorun yok yani, şarj girişinde de sorun yok gibi görünüyor pil de sorun var ama sahteliginden değil,
hepsi çin malı? 2. el aldım demişssin, ilk kez mi şarj ediyorsun?
Evet ya aslında satan abiyle görüştük.Denedik cihazı pilden kaynaklandığı ortaya çıktı sanırım pil almam gerekicek en uygun nerden alabilirim -
abiciğim elektronik ürünlerde 2. el alırsanız bu tür sorunlarla karşılaşmanız normal .onun için özellikle psp ps2 ps3 de sıfır cihazları tercih edelim -
Kardesim herkes sanki cocuk suclu gibi ustune yuklenmis...Arap Turkiyeyi gezdiginde sunu soylemis "Cocuk mazbut velakin memleket haydut." Lan alanin sucu varda satanin hicmi sucu yok.adam bozuk bataryayi itelemis.Ya yenisi almasi yada parayi vermesi gerekir.Bu ay 15. satisimi yapacagim arkadasa psp yi satiyorum. -
sorun pıldemı adaptordemı onu anlamanın yolu
pılı cıkarın
adaptoru pılsızken takın pspye
calısıyorsa sorun pıldedır
calısmıyorsa adaptor...
ona gore degısım yapın -
quote:
Orijinalden alıntı: Doit
Arkadaşlar 2.el bi psp 2004 aldım cihaz ne şarj aletinden nede usb şarj oluyor ancak şarj aletine bağlayınca cihazı istediğim gibi oynıyabiliyorum.Cihaz şarj aletinde iken turuncu ışık yanmıyor Yardım edin
hangi ildesin -
Pil pandora olmuş olabilir ona bir bak makinayı tamamen kapat ve açarken R tuşuna basılı tut oradaki menülerin birinde make normal battery gibi bir yazı var ona tıkla düzelmesi lazım -
Arkadaşlar şarj aletinde bir sorun yok zaten pil çalışmadığı için şarj aletinde oynuyorum.Bugün yeni bir pil daha aldım ama niyese oda aynı sorunu veriyor anlaşılan.Bu psp satan arkadaşada söyledim bunu getir dedi neyse gittim psp fat pili taktım hiç bir sorun olmadan şarj etti sanırım orjinal pil istiyor böyle bişi mümkün mü -
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Pil pandora olmuş olabilir ona bir bak makinayı tamamen kapat ve açarken R tuşuna basılı tut oradaki menülerin birinde make normal battery gibi bir yazı var ona tıkla düzelmesi lazım
Hocam r basınca bişi olmuyor r dediğiniz duş sağ yukarda ki şefaf tuş değil mi ? -
Power+R tusuna basili tut demis.Onla alakasi yok elindeki piller 1800mAh Sony mi? -
Power+R tusuna basili tut demis.Onla alakasi yok elindeki piller 1800mAh Sony mi? -
Hocam denedim olmuyor youtube falanda baktım direk ana ekran geliyor :S -
Sanırım sorunu buldum.Benim psp slim ancak kullandığım şarj aleti fat dün internetten baya bir araştırma sonucu bu nedenden dolayı şarj olmadığını düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X