Bildirim
Xbox gamepad için şarj aleti ve şarjlı pil önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GP Recyko+ piller ve şarj aleti kullanıyorum... daha önceden orjinal microsoftun play&charge kitlerini kullandım ama maliyet ve performans açısından şarjlı kalem pil kullanmayı daha uygun buldum... -
Selam hocam linkteki ürün nasıldır kaç mah olmalı birde sizin önerebileceğiniz ürün var mı???? www.hepsiburada.comGP Powerbank PB420 Pil Şarj Cihazı + 4'lü ReCyko 2700 Serisi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gp-powerbank-pb420-pil-sarj-cihazi-4-lu-recyko-2700-serisi-ni-mh-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-gppb420gse270frmtb-2gbea4-p-HBV00000A1PYD?magaza=DNPElektronik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj Aleti Duracell CEF 14.
Piller IKEA Ladda. -
gp 2700 serisi 2600mah piller 1,5 haftada günlük 3-4 saat oynamada götürüyor şarj aletiyle 2 ay oldu alalı dp elektroniği tavsiye edebilirim -
tam olarak bunlardan kullanıyorum :) ama sanırım fiyat yüksek bu linkte... n11'e filan bakmak lazım... şarj aleti olarak da en basiti bile olur... sonuçta 12 saatte bile şarj atse dert olmuyor :) -
Ben sony dahil birçok markayı kullandım. (Xbox orijinal batarya dahi) ve diyorum ki orijinal bataryası sürekli şarz ederken gamepad in ön girişine tak çıkar zarar veriyor bu sorun değil ise sıralama şöyle
1- Xbox orijinal charge kiti
2- Panasonic Eneloop
3- Sony
En düşük 2500mah olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 11 Temmuz 2019; 11:28:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X