Şimdi Ara

psp 2004 slimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben psp aldım bataryasını çıkardığımda psp-2004 yazıyo daha önce hiç psp kullanmadım ilk elime aldığım :) psp yi arkadaşımdan 150 tl ye satın aldım 8gb-4gb 2 tane hafıza kartı ile
    1 - Ben bu cazın slim olup olmadığını nasıl anlaya bilirim 6.20 versiyon
    2- Bir sorunum daha var pes 2013 ve fifa 2013 yüklüyorum açınca cihaz kendisini kapatıyo ama gow gibi oyunlara giriyor ben almadan önce kırdırmıştı arkadaşım kırılma versiyonu gibi bişeymi var acama kırılmasınımı eski o yüzdenmi pes oynuyamıyorum
    3- Bir sorunum da bu cihazın bataryası ölmüş 3 saat kadar dayanıyo yenisini almak istiyorum şunu buldumhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-psp-orjinal-pil-batarya-3000-2000-1000-seri-79507740 acaba orginalmidir bide üzerinde 1200 mAh yazıyor benim bataryamda yeni alıcağımı 1800 veya 3600 alırsam dahamı uzun ömürlü olur 1200mAh ne anlama geliyor ilgilenirseniz beni çok sevindirirsiniz herkeze şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemgold -- 26 Mart 2013; 9:42:56 >

• yardım edecek bi kişi yokmu
  • koca donanımhaber.forumda 1 kişi yokmu cevap verecek
  • 1. Efendim psp-200x olan bütün modeller slim'dir... Hatta Slim & Lite diye geçer. Sizinki de slim... 100x olanlar fat, 300x olanlar brite diye geçer.

O sondaki rakam da aletin bölgesini ifade ediyor şöyle ki;

0- Japonya
    1- Amerika
    2- Avusturalya/Yeni Zelanda
    3- İngiltere
    4- Avrupa
    5- Kore
    6- Hong Kong/Singapur
    7- Tayvan
    8- Rusya
    9- Çin

Diğer sorular konusunda bilgim yok.
  • Kırılma versiyonu var evet.(Son versiyon hakkında bir bilgim yok uzun zamandır o konuları takip etmiyorum.)
    Cihazda umd takılı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemgold

Beyler ben psp aldım bataryasını çıkardığımda psp-2004 yazıyo daha önce hiç psp kullanmadım ilk elime aldığım :) psp yi arkadaşımdan 150 tl ye satın aldım 8gb-4gb 2 tane hafıza kartı ile
    1 - Ben bu cazın slim olup olmadığını nasıl anlaya bilirim 6.20 versiyon
    2- Bir sorunum daha var pes 2013 ve fifa 2013 yüklüyorum açınca cihaz kendisini kapatıyo ama gow gibi oyunlara giriyor ben almadan önce kırdırmıştı arkadaşım kırılma versiyonu gibi bişeymi var acama kırılmasınımı eski o yüzdenmi pes oynuyamıyorum
    3- Bir sorunum da bu cihazın bataryası ölmüş 3 saat kadar dayanıyo yenisini almak istiyorum şunu buldumhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-psp-orjinal-pil-batarya-3000-2000-1000-seri-79507740 acaba orginalmidir bide üzerinde 1200 mAh yazıyor benim bataryamda yeni alıcağımı 1800 veya 3600 alırsam dahamı uzun ömürlü olur 1200mAh ne anlama geliyor ilgilenirseniz beni çok sevindirirsiniz herkeze şimdiden çok teşekkür ederim

1. soruya cevap verilmiş, ek yapayım.
    1000 serisi PSPler fat, 2000 ve 3000 serisi slim diye geçiyor, kutuların üzerinde bu şekilde yazıyor.
    İnternet dünyasında ise 1000=fat, 2000=slim, 3000=brite diye geçiyor. (Brite kelimesini doğru yazdım, aslında bright(parlak) anlamında kullanılıyor ama net kullanımı brite)

2. sorunuzun cevabı CFWde gizli olabilir, ama bu kanaldan cevaplandırmam doğru olmaz.

3. sorunuza gelirsek, ilandaki bataryalar sahte görünüyor, orijinal kutusu o şekilde değil, ayrıca sahte bataryaların hem ömrü hem de pil performansı çok düşük oluyor deniyor.
    Ayrıca mAh sorunuza gelirsek, ne kadar yüksek mAh o kadar uzun süren pil performansı demek, mAh pilin taşıyabileceği max enerji gibi düşünülebilir.
    Fat serisi bataryalar 1800 mAh idi, ama fat serisi daha çok enerji yiyordu.
    Slim serisi bataryalar 1200 mAh fakat slimin enerji tüketimi düşük olduğu için aynı hesaba geliyor.
    Slim serisine 1800 ve üstü takabilirsiniz, fakat orijinal 1800 ve üstü bataryalar kalın bataryalardır, slime takar ve çok daha uzun oynarsınız fakat slim batarya kapakları bu kalın piller ile uyumlu değildir, ayrıca kapaklar satılmakta bu ürünler için, internette bulabilirsiniz.

İlginiz varsa elimde az kullanılmış PSP bataryası var, onu da görüşürüz.
    Başlık biraz biraz hortladı ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLZBLST -- 9 Mayıs 2013; 19:36:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.