Bildirim
PSP-Wii-PS1-xbox Emülatör önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
wii için var ama diğerlerini bilmiyorum wii için olannın adı dolphin miydi neydi -
Wii için Dolphin 3.0 diye aratın. Oyunları malum sitelerden indirin. Yalnız Mario oyunları dışında klavye-fare ikilisi ile oynayabileceğiniz oyun sayısı kısıtlı. Wii kontrolcü desteği ne durumda bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
Arkadaşlar bu konsollar için pc ve android için emülatör önerebilir misiniz? Wii için var mı bilmiyorum.
ps1 emulator diye aratman yeterli, hem pc hem androidde emualtorleri var. ama android'deki bios file istiyor.. onun için all emulator bios files gibi bir aplikasyon indirmen lazım
xbox, ps2 ayarında olduğu için emulatoru olsa bile ne kadar stabil çalışır emin değilim
Wii için dolphin emulator var ama wii 'nin olayı motion controller oluğu için oyunların gerçek zevkini almak istiyorsan cihazın kendisini almanı öneririm. yok ben oyunları deneyeyim biraz takılayım diyorsan emulator işini görür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X