Bildirim
PSP 2004 yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cihazda daha önce kopya oyun oynandı mı? yani versiyonu kırık mı? Versiyonu belirtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 19 Ocak 2020; 22:20:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSP-2004 3.90 M33-3 versiyonu. psp memory stick pro duo'nun içine oyun atınca oynayabiliyorum ama çoğu oyun açılmıyor sanırım versiyon eski olduğundan -
Versiyon eskide kalmış. 6.61 güncellemeniz gerek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
adım adım mı güncellemem gerekli yoksa sadece 6.61 yapsam oluyor mu? Bir de güncellemden sonra cfw yapmam gerekiyor mu? Yoksa yine psp memory stick pro duo'ya oyun atsam açılır mı -
Cihazı fabrika ayarlarına döndürüp eski cfw silin. Kontrol edin sistemde sadece versiyon yazması lazım, m33 yazmayacak. Sonrada 6.31 infinity cfw yükleyin. Ancak azda olsa brick riski var bunu unutmayın işlemleri yaparken dikkatli olun. Aşağıdaki linkte açıklama kısmında güncelleme dosyaları mevcut. Adım adım takip ederek güncelleyin.
Tech Jamesyoutube
PSP 6.61 Infinity PRO Custom Firmware Tutorial! (Permanent CFW) 2018!https://www.youtube.com/watch?v=nROljBT2ETM&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
cihazdan fabrika ayarlara döndürünce cfw de silinmiş de oluyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hephaistos00 -- 20 Ocak 2020; 21:36:11 > -
Fabrika ayarı yapınca silinir. Sıfırlayın sonra versiyona bakıp haberdar edin. Duruma göre devam ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 20 Ocak 2020; 21:36:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Bataryası da şişmiş. Yarın yeni batarya alıp yapacağım. Haber vereceğim :) -
Rica ederim. Dediğim gibi fabrika ayarlarına alıp versiyon silindi mi diye beni haberdar edin ilerleriz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X