Şimdi Ara

2005 RAV 4 lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 model RAV 4 almayı düşünüyorum 20.000 km de bir araç buldum oldukça temiz bir araç manul vites 45.000 YTL istiyor satıcı. daha önce hiç SUV kullanmadığım için teretdür ediyorum. Yeni kasa ile bu model aracın farkları nelerdir. aracın teknik verileri nelerdir ve donanımı tam olarak nedir nette bulamadım. nasıl bir araç tavsiye edermisiniz.
    kullanan arkadaşlardanda görüş bekliyorum. 2006 da yeni kasa çıktı. dolayısıyla bahsettiğim eski kasa bana ne gibi dezavantaj doğurur.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2005 Toyota RAV4: Kullanıcı Yorumları ve İncelemeler

2005 Toyota RAV4, kompakt SUV pazarında popüler bir seçim olmuştur. Birçok sürücü, güvenilirliği, sağlamlığı ve çok yönlülüğünden dolayı RAV4'ü övmektedir.

Kullanıcı Yorumları

2005 RAV4 sahipleri, sürüş deneyimlerini genellikle olumlu bir şekilde değerlendirmektedir. Kullanıcıların belirttiği bazı artılar şunlardır:

• Güvenilirlik: RAV4, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla bilinmektedir.
    • Sağlamlık: Sağlam yapısı, zorlu koşullarda bile kullanımına olanak tanır.
    • Çok Yönlülük: Geniş iç mekanı ve çok yönlü kargo alanı, çeşitli ihtiyaçlara uygundur.

2005 Toyota RAV4 ile İlgili Bazı Yorumlar:

• "2005 RAV4'ümle son sekiz yıldır sorunsuz bir şekilde araç kullanıyorum. Güvenilir ve pratik bir araç."
    • "RAV4'ümün arazi kabiliyetinden etkilendim. Hafif arazi koşullarında bile iyi performans gösteriyor."
    • "RAV4'ün iç mekanı çok geniş ve rahat. Ailem ve tüm eşyalarım için bolca alan var."

Sonuç

2005 Toyota RAV4, güvenilirliği, sağlamlığı ve çok yönlülüğüyle tanınan bir kompakt SUV'dir. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve aracın çeşitli sürüş ihtiyaçlarını karşılayabileceğini göstermektedir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• 2005 rav4 kullanıcı yorumları
    • 2005 toyota rav4 kullanıcı yorumları
    • toyota rav4 2004 yorum
    • toyota rav4 yorum
    • 2004 toyota rav4 yorum
    • toyota rav4 2005 yorumlar
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • RAV4 A/T EXTRA denen full modelini 50-80.000kmde 40-45 arası bulman mümkün.bulduğun araç temiz derken bunun onayı servistenmi? bence 43 için pazarlık yap.araç sürekli 4 çekerdir ortalama 9 litre yakıt tüketimi vardır arka koltuk diz mesafesi dışında SUV sınıfta en iyi 2-3 araçtan birisidir.yeni kasasınıda eski kasasınıda uzun süre kullanmış biri olarak tavsiye ederim ama almışken full modelini tercih etmendir+ deri döşeme ısıtmalı koltuklar sunroof 8airbag gibi düşünürsen extra modellerini araştır.almışkende suv bi araçta otomatik vites tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: velvolvil

RAV4 A/T EXTRA denen full modelini 50-80.000kmde 40-45 arası bulman mümkün.bulduğun araç temiz derken bunun onayı servistenmi? bence 43 için pazarlık yap.araç sürekli 4 çekerdir ortalama 9 litre yakıt tüketimi vardır arka koltuk diz mesafesi dışında SUV sınıfta en iyi 2-3 araçtan birisidir.yeni kasasınıda eski kasasınıda uzun süre kullanmış biri olarak tavsiye ederim ama almışken full modelini tercih etmendir+ deri döşeme ısıtmalı koltuklar sunroof 8airbag gibi düşünürsen extra modellerini araştır.almışkende suv bi araçta otomatik vites tavsiye ederim.

Arkadaşım bende 2002-2004 arası bir rav4 düşünüyorum ama düz vites düşünüyordum.Sen otomatik tavsiye etmissin. Otomatik vitesin ne gibi ayrıntıları var aydınlatırsan sevinirim. Ayrıca 2001-2004 modelleri arasında farlılıklar var mı sen hangi modeli ve hangi donımları önerirsin?
    Yardımcı olursan sevinirim.

• otomatik vites O/Dlı olarak 4 ileri tavsiyem aracın konforunu tamamlaması nedeniyleydi.2005 yılında araçlara makyaj yapıldı ve ve 8 hava yastığı-otomatik klima-deri koltuk-hız sabitleme-ısıtmalı elektrik kontrollu koltuk-cd çalar-vsc(esp)ilavesi yapıldı ama bu full donanım satılırken 10 ytl civarındayken 2005 modelinde 2-3 civarı farka neden oluyor ve bu extra denen full donanımda A/T olarak çıkıyordu.sürekli 4 çeker olmasına rağmen ilk akla gelen honda CRVnin otomatik vitesli olup sürekli 4 çeker olmamasına rağmen kullanımı ve yakıt tüketimi daha avantajlı ama iç hacim olarak arka koltuklar çok rahat değil.kullanım olarak şehir içinde pratik bi araç otomatik vitesle sakin kullanımla 8,5-9 litre yakıt ortalaması mümkün.gaz fren kullanımı dur kalkta araç 11 litreye kadar çıkabiliyor yaklaşma uzaklaşma açıları oldukça iyidir(30/30) mekanik olarak tavsiye ederim vvt-i motor kullanılıyor.
    kısaca 2005 modellerini tavsiye ederim bu tamamen aksesuardan dolayıdır tercih kasa motor görüntü olunca 1994-2005 arasında 650.000den fazla satan bi araç

• düzeltme 1989-2005 650.000den fazla
  • arkadaşım verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkr ederim.
    senden ricam extra olmayan modelin 2005 yılında standart donanımını vermendir. şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar 2004 raw4 için güncel yakıt durumu nedir lpg ile?
    şehir içi 40 kuruş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 2 Haziran 2017; 0:58:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AtillaHuN kullanıcısına yanıt
    10 yıl sonra bu konuyu nasıl buldun.

.
    Tork konvertorlü otomatik şanzuman,

Manuel şanzumana göre yaklaşık %10-15 fazla yakar.

Lpg li araç, benzinli haline göre yaklaşık %20 fazla litre yakar.

2. Nesil Manuel 2.0 rav4 yakıt verileri:

Şehir içi yakıt tüketimi: 11.4 Lt/100 km Şehir dışı yakıt tüketimi: 7.3 Lt/100 km Ortalama yakıt tüketimi: 8.8 Lt/100 km
    .
    Kullanıcısı değilim, ama şehir içi bir litre benzin ve 13-14 litre lpg tüketimi olacaktır.

www.auto-data.net
    2000 Toyota RAV4 II (XA20) 5-door 2.0i 16V (150 Hp) 4WD | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=3846

.

2008-2012 valvematic alabilirseniz daha güncel ve konforlu olur.

www.auto-data.net
    2008 Toyota RAV4 III (XA30) 2.0 VVT-i (152 Hp) 4WD | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17131

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Haziran 2017; 12:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    googledan aratınca çıkmıştı hocam.

honda civic aldım 2010 model. teşekkür ederim yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.