Şimdi Ara

psp 2006-3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp 2006 ile 3000 serisi arasındaki bariz farklar nelerdir?3000 serisinin avantjları nelerdir? daha fazla para vermeye değermi? 2006 modelini alsam çokmu şey kaçırmış olurum? psp ye çıkan tüm oyunları 2006 dada oynayabilirim demi? şimdiden teşekkürler..

• cevap vericek yokmu arkadaşlar....
  • 2006 tüm kopya oyunları hafıza kartından çalıştırır... 3000 ler şuan kopya oyun çalıştırmıyor... arasındaki en önemli diğer fark ise 3000lerin ekranın 2000lerden daha iyi olduğu söyleniyor ama ikisini elime alıpta aradaki farka bakmadığım için sonuç nedir bilmiyorum... eğer internetten oyun indircem oynucam dersen 2006 al ama ben orjinal oyun satın alırım oynarım dersen 3000 al... ilerde 3000 lerde kırılacak kopya oyun çalıştırabilecek..... saygılar hayırlı günler....
  • 3004 var bende arkadaşımda 2004 var ekranda ilk olarak bakınca bi fark yok ama lcdlere farklı acıdan bakınca ekranda parlama oluo yani siyah yerlerde onu gidermişler ne işe yarar dersen başında bi arkadaşın rahatlıkla oynarken izleyebilir şöyle tut layn göremiom tarzı diyologlarla karşılaşmazsın işlemcisi daha hızlı bi de mikrofon var ben daha kullanmadım mikrofonu cigaraech'in de dedigi gibi tek kötü yanı kopya oyun çalıştırmıyor şimdilik ne zaman kırılır bilinmez ama sorun degil param var benim orjinal oyun alırım dersen 3004 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 2006 da fiyatı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.