Şimdi Ara

PSP 3000 ALIYORUM UYGUN FİYATA OYUN BULDUM NE DERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Haftaya kadar bana psp 3004 gelecek.Bir yerde sıfır fifa 09 20 liraya satılıyor ve almayı düşünüyorum çünkü psp 3000 ler kırılamıyormuş.Ne diyorsunuz bağzı versiyonları kırılıyor ama hangi versiyonun geleceğinin bilemem sizce bu fiyata sıfır umd oyun nasıl oyunun almalımıyım yoksa bekleyip geldikten sonra mı almalıyım indirim kısa süre sonra bitecekte şimdiden teşekkürler...

• PSP 3004 ler kırılabiliyor yeterki kırılabilen versiyonda olsun. 5.03 ün üstü kırılamıyor bilginize.
  • psp go al %40 daha hızlı ,hafif , ince ve net görüntü
  • psp go kırılabildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

psp go kırılabildi mi?

kırılmadı kırılmasıda zor bence çünkü oyunlar artık umd olmucak PSN den indirilecek bu yüzden daha hafif umd okuyucu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

PSP 3004 ler kırılabiliyor yeterki kırılabilen versiyonda olsun. 5.03 ün üstü kırılamıyor bilginize.

Peki sizin görüşünüz nedir yani 50 liralık fifa 09 18 liraya satılıyor psp min hangi versiyon geleceğini bilemem tek sorun psp gelene kdr stoklar tükenir mi tükenmezmi sorunu siz olsanın fifa 09 u 18 liraya alırmıydınız veya sizce ben almalımıyım yoksa psp min gelene kadar stokların bitmemesi için duamı etmeliyim:D

Bu arada psp bana hediyte gibi gelecek ben para vermiyorum o yüzden psp go ihtimali yok
    Yorumlar için teşekkürler

Ve sıfır gelen psp 3004 pıano black in versiyonunun 5.03 olma olasılığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blastoist -- 22 Ağustos 2010; 0:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blastoist

quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

PSP 3004 ler kırılabiliyor yeterki kırılabilen versiyonda olsun. 5.03 ün üstü kırılamıyor bilginize.

Peki sizin görüşünüz nedir yani 50 liralık fifa 09 18 liraya satılıyor psp min hangi versiyon geleceğini bilemem tek sorun psp gelene kdr stoklar tükenir mi tükenmezmi sorunu siz olsanın fifa 09 u 18 liraya alırmıydınız veya sizce ben almalımıyım yoksa psp min gelene kadar stokların bitmemesi için duamı etmeliyim:D

Bu arada psp bana hediyte gibi gelecek ben para vermiyorum o yüzden psp go ihtimali yok
    Yorumlar için teşekkürler

Ve sıfır gelen psp 3004 pıano black in versiyonunun 5.03 olma olasılığı nedir?

Öncelikle ben olsam Fifa 09 almazdım hafıza kartına yüklerdim oynardım Fiyatı ne olursa olsun güncel oyunları tercih et. Eğer yazdığın gibi PSP hediye gelicekse yapacak bişey yok mutlaka garantili gelecektir ve kırılamayan versiyonda olacaktır. Eğer ki kırılabilen versiyon istiyorsanız Sony Center larda satılan Fifa 09 lu paketler kırılabiliyor umarım hediye öyle gelir yoksa versiyonun 5.03 olma olasılığı %49.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet psp 3004 black sıfır babamın filli boya puanlarıyla alıyorum :D oyun paketi yok ne yazıkki ama versiyonun uygun olma olasılığı %49 ise yine iyi ben %20 lerde beklerdim e inşallah kırılabilir versiyon olur ama dediğinize katılıyorum psp nin gelmesini beklicem ondan sonra bakarız
  • Tamam alınca burdan belirtin elimden geldiğince yardım ederim size
  • Kırılabilen bir versiyona sahiptir inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.