Şimdi Ara

Psp 3000 Hack Konusunda Yeni Haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davee adli kisinin tavugunun :) calistigini ancak bir modul sorununun hala iyi calismadigini bildirmekte
    Sorunlu olan modulun rebootex (bunun ne oldugunu bilmiyorum ) modulu oldugunu ve uzerinde hala calistigini bildiriyor
    Aciklamaya sole devam ediyor aynen fransizcasini ekliyorum A la question "quand ?", la réponse la plus raisonnable est "dès que possible".Bir soru:Ne zaman ?Cevap buna en dogru yaniti verebilmek icin beklemenin ve sabirli olmanin gerektigini soylemekte
    Diger yaptigi aciklamalarda ise iso ile calistirmayi onunda istedigini ve bu konu uzerindede calistigini solemekte

Iste bole bizim ne kadar bekliyecegimizi bilmiyorum ama tadi kacti bu isin sali dediler hafta sonu dediler :) neyse bekliyelim ozaman tarih vermeyin dimi yani :)

Ceviri:Demir

Turkce Kaynak: http://www.pspbahane.com/showthread.php?p=3622#post3622

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force666 -- 28 Nisan 2009; 10:32:58 >

• ahh ahh onu en çok ben bılırım
  • youtube'a 5.03hen'in videosu düştü daha önce psp'de bu konuda çok sıkıntı oldu çok uzadı ama bu acayip can sıkıcı oldu pandora devri kapanıyor artık full brick tamiride olmayacak riskli iş herkes pandora gibi yapamayacak gelsin paralarilk 1.52 versiyon makinamıda böyle tiff resmi le 1.50 yapmıştım eskiye dönüş başladı
  • vay anam vay yandık desenıze
  • daha yeni 2000 aldım korkutmayın arkadaşlar yaa :(
  • yaza kadar kesin kırılır bnce
  • Kırılacak olsa PS3 kırılırdı,SONY bu işi bitirdi gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.