Arkadaşlar merhaba lütfen kesin bilgili olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim google da araştırdım fakat kesin sonuçlar alamadım çalıştıranlar var ama bu işler kolay mı verimli mi acaba. Elimde full paket PS3 + 25 oyun + move + sharpshooter + EA Training falan ne varsa var ama 1 senedir yüzünü açmadım (yakında satarım belki burada kararsızım). Ben koleksiyoncu değil oyuncuyum ve eski oyunlar bana hep daha zevkli gelmiştir. Bu oyunları oynamak istiyorum hatta dün de bir adet gameboy aldım forumdan yarın elime geçecek fakat oyunlara bakıyorum hep pahalı oyunlar, pc de emulatorleri kurdum fakat pc başında değil bir el konsolunda oynamak istiyorum bu oyunları.
1. PSP 3000 alsam bu emultorleri yükleyip oynayabilir miyim? NES,SNES,GBA,SEGA Kesin olmalı, DS i bilmiyorum ama o da olsa fena olmaz, ds çalıştıran çok çok az onlarda yavaş gibi gördüm videolarda. 2. Eğer ki çalıştırıyorlarsa verimli oynanabiliyor mu, oyun hızları nedir, mesela gba oyunlarında save yapılabiliyor mu? 3. PSP 3000 için versiyon farkeder mi? Sıfır alıcam çünkü. 4. Rom ları kolay bulabiliyor muyuz? 5. PSP Değil başka bir el konsoluda olabilir mi, mesela DS,3DS gibi.
Eğer ki istediklerim yapılabiliyorsa bugun yarın ankara kızılaydan 390 TL ye 16gb kartlı kılıflı versiyonlu bir psp 3000 alacağım sıfır, çok temiz bu ayarlarda satan arkadaş varsa da irtibata geçebilir ciddi alıcıyım, psp 3000 olması şart ama diğerleri kalın.
Bu soruların cevaplarını eminim bir çok insan aratıyordur google da, böyle bir paylaşım topiğide açılabilir, teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme