Şimdi Ara

PSP-3000 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, incelemeyi JPG formatında hazırladığım için tamamını buraya ekleyemiyorum (kb sınırı).

İncelemenin devamınahttp://sonypsp.tr.cx/ adresinden ulaşabilirsiniz. veya http://www.ska typsp.net/psp-3000-inceleme.html (boşluğu kaldırın)

PSP-3000 İncelemesi

• divx oynatma konusunda bi bilgi varmı?
  • ufff baya bi fark var... ama kırılmadığı sürece merhaba 2000 güle güle 3000
  • kırılmazsa ne olacak ki zaten adam orj. alsa(türkiye için gweçerli tabi)gidip ps3 alır keyfine bakar ne yapcak psp yi
  •  PSP-3000 İncelemesi

PSP-3000 İncelemesi

PSP-3000 İncelemesi

PSP-3000 İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 5 Kasım 2008; 21:37:10 >

• walla şu benden önce mesaj atan arkadaşın verdiği resimlerdeki karşılaştırma biraz abes kaçmış ve fake kokuyor..

benim pcden psp ye yolladığım resimler, pcdeki görüntüsünden daha bir net gözüküyor hep.. psp2000 ile psp3000 arasında bu kadar bariz bir açık olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisho

walla şu benden önce mesaj atan arkadaşın verdiği resimlerdeki karşılaştırma biraz abes kaçmış ve fake kokuyor..

benim pcden psp ye yolladığım resimler, pcdeki görüntüsünden daha bir net gözüküyor hep.. psp2000 ile psp3000 arasında bu kadar bariz bir açık olacağını zannetmiyorum.

Zaten olsa ne olacak oyun oynarken çizgiler üst üste biniyormuş ayrıca güneş ışığı altında da oynanamıyormuş PSP-2000'de sadece GHOST EFECT var ben oyun oynarken rahatlığı tercih ederim çizgiler üst üste binerse herhalde gözlerim bozulur onun yerine Ghost Efecti tercih ederim...Skaty ayrıca verdiği linkte oyun download'ları var bi yönetici görürse ceza alabilirsin uyarayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 5 Kasım 2008; 23:09:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cırık, dostum çizgilerin üst üste binme olayı ile de ilgili yazı var. o kadar büyütçek bir durum değil. okumanı tavsiye ederim.

yöneticiler ceza vereceklerine biraz daha rahat bi forum sistemi hazırlasınlar bence, başka siteye upload etsemde forum resimleri kabul etmiyor.
  • @Skaty hepsini okudum merak etme ama ne bileyim 3D'lerde çoğu kişiyi rahatsız ediyormuş zaten kırılmazsa herhalde TR'de çok kişinin alacağını sanmam.Eğer kırılırsa ileride PSP'im eskidiği zaman alabilirim ama ben 2000'imden mennunum.Alalı neredeyse 5-6 a oldu tek bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 5 Kasım 2008; 23:50:55 >
  • kırılmadığı için şuan toptancılarda getirmiyor sanırım psp-3000, tek tük normal getirenler var onlarda da fiyat yüksek haliyle.

Yazıda da dediğim gibi, fat psp kullananların alması için çok sebep var fakat psp 2000 kullananlar almamakta haklılar. Fat PSP'im bana yeter diyenlerde az sayıda değil :)
  • Dilerseniz ''PSP-3000 alacak mısınız ?'' anketine de katılabilir veya sonuçlara bakabilirsiniz.
  • psp almak istiyorum 2000 ile 3000 arasında gidip geliyorum 2000 alırsam ve 1-2 ay sonra 3000 kırılırsa çok üzülürüm ama 3000 alırsam kırılmazsada üzülürüm...Çok kararsızım yardım edin.
  • Fotoğrafların bazıları tam olarak inandırıcı gelmesede özellikle "Skaty" nickli arkadaşın ilk mesajında eklediği görüntüde herşey ortada, bariz bir ekran kalite farkı var, psp 2000 slim sahibi arkadaşlar bunu kabullenmekte malesef biraz zorlansalarda fark bariz görünüyor. Şu an 2000 slim sahibi arkadaşlara para fazla gelmiyorsa 3000e geçmeleri anlamsız olur, ama psp si olmayıpta yeni alacak arkadaşlar bence 3000'in fiyatları normal bir düzeye geldiğinde satın alıp yazılımı kırılana kadar oyunları takas yöntemi ile oynayarak idare etmelerini tavsiye ederim. Benim gibi çok film seyreden ve ekran kalitesine çok önem veren bir üyenin nacizane fikridir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stinger -- 13 Aralık 2008; 1:16:50 >
  • yaa kırılmamış şeyin ne geraaa var arkadaşlar yani sizce bi oyuna 100 lira vermek mantıklımı yada kırılmasını beklemek bence sony büyük hata yaptı şahsen kırılsa bende alacaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vittoria

yaa kırılmamış şeyin ne geraaa var arkadaşlar yani sizce bi oyuna 100 lira vermek mantıklımı yada kırılmasını beklemek bence sony büyük hata yaptı şahsen kırılsa bende alacaktım

BENDE DÜŞÜNEBİLİRDİM
  • Valla ben 2000 alıyorum 3000 kırılmışta olsa Khalkedondan alacağım psp 2000 350tl iken psp 3000 450tl olacakmış bugün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CapsLocking

Valla ben 2000 alıyorum 3000 kırılmışta olsa Khalkedondan alacağım psp 2000 350tl iken psp 3000 450tl olacakmış bugün..

Biraz daha para verip 3000 almaya bak. O kadar beklemişsin...
  • Khalkedon indirim yaptı 3000 aldım Keşke daha önce alsaydım ama fazla oyunum yok
  • bende psp silver 2001 var ilk resimdeki gibi acaba ben buna 3000 ekranı taksam calısırmı kar etmeliyim
  • Güzel karşılaştırmalar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.