Şimdi Ara

PSP 3000 serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 haftadır ps vita almayı düşünüyordum ama oyunlarının pahalılığı ve az olması yüzünden vazgeçtim ,ve 3000 serisinden birini almayı düşünüyorum istanbulda 0 garantili psp 3000-3004-yada 3006 alacabileceğim yerler neresidir anadolu yakası olursa çok iyi olur şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar.

• yukarı
  • yukarı
  • AKadıköy de bakabilirsin olmadı üsküdar dan doğbak a geç bi eminönü vapuru ile birde benim bir sorum var herkes 3000 3004 3006 falan diyor benim psp 3002 neden hiç kimse de yok anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

AKadıköy de bakabilirsin olmadı üsküdar dan doğbak a geç bi eminönü vapuru ile birde benim bir sorum var herkes 3000 3004 3006 falan diyor benim psp 3002 neden hiç kimse de yok anlamadım

doğubankın ürünleri nasıldır iyimidir garantide sorun çıkarırlarmı ?
  • mediamarkt teknosa bimeks
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

mediamarkt teknosa bimeks

internet sitelerine baktım 3000 serisi stoklarda gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 17 Ocak 2013; 17:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacker26

quote:

AKadıköy de bakabilirsin olmadı üsküdar dan doğbak a geç bi eminönü vapuru ile birde benim bir sorum var herkes 3000 3004 3006 falan diyor benim psp 3002 neden hiç kimse de yok anlamadım

Ben Xperia s aldım daha garanti sorunu olmadı ama şuana kadar bana sorun çıkarmadı

• quote:

quote:

quote:

Ben Xperia s aldım daha garanti sorunu olmadı ama şuana kadar bana sorun çıkarmadı

eyv sağolasın
  • psp alsam ps vita almadığıma pişman olurmuyum arkadaşlar 1-2 hafta içinde alıcam ama hala karar veremedim yardımcı olun biraz
  • quote:

psp alsam ps vita almadığıma pişman olurmuyum arkadaşlar 1-2 hafta içinde alıcam ama hala karar veremedim yardımcı olun biraz

evet arkadaşlar bende merak ediyorum varmı cevap vericek
  • yukarı
  • Psp vitaya göre nerdeyse yarı fiyatına ve kırılmış olduğu için 300e yakın oyununu rahatça oynayabilirsin ayrıca diğer bir çok konsol emulatoru pspde mevcut.Fakat son zamanlarda pek yeni oyun çıkmıyor çıkanlarda genelde japonca.

Psvita ise pahalı çok fazla oyun yok ve olanlarda yüksek fiyatlı ve henüz kırılmadığı için orjinal almak zorundasın.

Bu durumda yaşın ve konsol için ayırdığın bütçe ne kadar ve ne tür oyunları seviyorsun?Buna göre sana bi cevap vermek daha kolay olur.

Psp veya vitayı pes,fifa ve gta için alacaksan hiç alma çünü pc de ve ps3/xbox da bu oyunlar zaten mevcut küçük ekranda çok fazla zevk alamazsın.

Ama ben her çeşit oynarım diyorsan geleceğe yatırım yapmak açısından vita daha mantıklı.Benim bütçem fazla yok diyorsan psp al kırdırıp 300e yakın oyundan sevdiğin tarzdakileri oyna derim.Yine de sen sorduğum sorulara bi cevap ver ona bi fikir söylerim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: kurukuru

Psp vitaya göre nerdeyse yarı fiyatına ve kırılmış olduğu için 300e yakın oyununu rahatça oynayabilirsin ayrıca diğer bir çok konsol emulatoru pspde mevcut.Fakat son zamanlarda pek yeni oyun çıkmıyor çıkanlarda genelde japonca.

Psvita ise pahalı çok fazla oyun yok ve olanlarda yüksek fiyatlı ve henüz kırılmadığı için orjinal almak zorundasın.

Bu durumda yaşın ve konsol için ayırdığın bütçe ne kadar ve ne tür oyunları seviyorsun?Buna göre sana bi cevap vermek daha kolay olur.

Psp veya vitayı pes,fifa ve gta için alacaksan hiç alma çünü pc de ve ps3/xbox da bu oyunlar zaten mevcut küçük ekranda çok fazla zevk alamazsın.

Ama ben her çeşit oynarım diyorsan geleceğe yatırım yapmak açısından vita daha mantıklı.Benim bütçem fazla yok diyorsan psp al kırdırıp 300e yakın oyundan sevdiğin tarzdakileri oyna derim.Yine de sen sorduğum sorulara bi cevap ver ona bi fikir söylerim sana

yaşım 18 800-900 tl cıvarı bırıkmış param var , mediamarkt ,teknosa,bimeks gibi teknomarketlere sordum aslında 3000 serilerine bakıyodum ama bulamadım peki bulsaydım alırmıydım evet alırdım 1004 seriside almak istemiyorum.Anadolu yakasında 0 garantili 3004 3006 serilerini bulsam alırım ama satan hiçbiyerde yok internettende alamam bu yüzden vitayı düşünüyorum açıkçası
    eğer vita alırsamda 5-6 oyun alır takılırım büyük ihtimal.
    şuanda baktığım yerlerde en ucuz vita sonycenterda 739 tl 4 gb hafıza kartı +1 adet oyun hediyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 6 Şubat 2013; 3:13:56 >

• Gold bilgisayarda 3000 serisi var

http://www.gold.com.tr/U199317/Sony-Psp-3006-Beyaz-Oyun-Konsolu

E1000 serisini alma internet yok pili sabit çıkarılmıyor.

Kırdırıp oynayabilirsin bir çok oyun var.

Bildiğim kadarıyla anadolu yakasına khalkedon elektronikte pspleri daha ucuza bulabilir hem teknik destekleri de iyi diye duymuştum.

Vita içinse bütçen var ama pspdeki kadar çok ve çeşitli oyun yelpazesi yok en azından 2 sene kadar da daha olmaz.Grafik ve diğer özellikler bakımından vita daha iyi ama kırılmadığı için oyunları pahalı.

Seçim senin

• quote:

Gold bilgisayarda 3000 serisi var

http://www.gold.com.tr/U199317/Sony-Psp-3006-Beyaz-Oyun-Konsolu

E1000 serisini alma internet yok pili sabit çıkarılmıyor.

Kırdırıp oynayabilirsin bir çok oyun var.

Bildiğim kadarıyla anadolu yakasına khalkedon elektronikte pspleri daha ucuza bulabilir hem teknik destekleri de iyi diye duymuştum.

Vita içinse bütçen var ama pspdeki kadar çok ve çeşitli oyun yelpazesi yok en azından 2 sene kadar da daha olmaz.Grafik ve diğer özellikler bakımından vita daha iyi ama kırılmadığı için oyunları pahalı.

Seçim senin

dostum öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim peki 3006 nasıldır önerirmisin ?
    birde gold bilgisayar güvenilirmidir internette hiç iyi şeyler yazmıyor gold için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 19 Ocak 2013; 15:06:48 >

• Ben golddan aldim magazadan ama internetten degil.Yalnız hafiza karti yoktu,psp ve pili ile şarj cihazı vardı.Dısardan usb kablo ve hafıza kartı aldım.3000 serisi iyidir.Yalnız versiyonu buyuk ıhtimalle 6.60 oluyor ve gecıcı kırilıyordu en son bi degısıklık olmadıysa.Bı problem oldugunda 3 saniyede tekrar kırılmış hale getırıyorsun bu konuda bılgın olsun şımdıden :-)

• quote:

Ben golddan aldim magazadan ama internetten degil.Yalnız hafiza karti yoktu,psp ve pili ile şarj cihazı vardı.Dısardan usb kablo ve hafıza kartı aldım.3000 serisi iyidir.Yalnız versiyonu buyuk ıhtimalle 6.60 oluyor ve gecıcı kırilıyordu en son bi degısıklık olmadıysa.Bı problem oldugunda 3 saniyede tekrar kırılmış hale getırıyorsun bu konuda bılgın olsun şımdıden :-)

eyv dostum ama golda güvenemiyorum büyük ihtimal 1-2 haftaya sonycenterdan vita alıcam heralde
  • quote:

elifednah merhaba,

psp 3002 Avustralya/Yeni Zelanda ülkeleri için üretilmiştir.

bu sayılar psp'yi teknik olarak etkilemez sadece hangi ülke için üretildiğini belirtir. Diğer kodlarda aşağıdaki gibi;

PSP-3001 North America
    PSP-3002 Australia/New Zealand
    PSP-3003 UK
    PSP-3004 Europe
    PSP-3005 Korea
    PSP-3006 Hong Kong/Singapore
    PSP-3007 Taiwan
    PSP-3008 Russia
    PSP-3009 China
  • Bu arada bende de Psp 3004 var. Gittigidiyordan almıştım, çok da memnunum. Bir çok kopya oyunu internetten indirip oynayabiliyorum.
    Psp Vita'yı bir kez kullandım, bana göre çok kullanışlı gelmedi ama bu tabi kişiden kişiye değişir. Psp 3004 bence Vitaya göre daha zarif ve sade duruyor veya daha ergonomik. Ama yine de karar sizin. Vitanın hem kırılmamış olması hem de oyunlarının az olması belki tercih vermenize neden olabilir.
    Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Psp 3004 de ekran olayı biraz vasatın altında yani güneşli bir havada ekranı zor görebilirsin. Ev ortamında oynayacaksan sorun yok zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.