Şimdi Ara

PSP 3000 serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertan1983

Bu arada bende de Psp 3004 var. Gittigidiyordan almıştım, çok da memnunum. Bir çok kopya oyunu internetten indirip oynayabiliyorum.
    Psp Vita'yı bir kez kullandım, bana göre çok kullanışlı gelmedi ama bu tabi kişiden kişiye değişir. Psp 3004 bence Vitaya göre daha zarif ve sade duruyor veya daha ergonomik. Ama yine de karar sizin. Vitanın hem kırılmamış olması hem de oyunlarının az olması belki tercih vermenize neden olabilir.
    Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Psp 3004 de ekran olayı biraz vasatın altında yani güneşli bir havada ekranı zor görebilirsin. Ev ortamında oynayacaksan sorun yok zaten.

Kadıköyde 3006 serisi buldum 390 tlye kahraman elektronikte ama güvenemedim ,eğer teknomarketlerde felan bulsaydım alıcaktım o yüzden ps vitaya yöneldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

AKadıköy de bakabilirsin olmadı üsküdar dan doğbak a geç bi eminönü vapuru ile birde benim bir sorum var herkes 3000 3004 3006 falan diyor benim psp 3002 neden hiç kimse de yok anlamadım

elifednah merhaba,

psp 3002 Avustralya/Yeni Zelanda ülkeleri için üretilmiştir.

bu sayılar psp'yi teknik olarak etkilemez sadece hangi ülke için üretildiğini belirtir. Diğer kodlarda aşağıdaki gibi;

PSP-3001 North America
    PSP-3002 Australia/New Zealand
    PSP-3003 UK
    PSP-3004 Europe
    PSP-3005 Korea
    PSP-3006 Hong Kong/Singapore
    PSP-3007 Taiwan
    PSP-3008 Russia
    PSP-3009 China

Çok sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

AKadıköy de bakabilirsin olmadı üsküdar dan doğbak a geç bi eminönü vapuru ile birde benim bir sorum var herkes 3000 3004 3006 falan diyor benim psp 3002 neden hiç kimse de yok anlamadım

elifednah merhaba,

psp 3002 Avustralya/Yeni Zelanda ülkeleri için üretilmiştir.

bu sayılar psp'yi teknik olarak etkilemez sadece hangi ülke için üretildiğini belirtir. Diğer kodlarda aşağıdaki gibi;

PSP-3001 North America
    PSP-3002 Australia/New Zealand
    PSP-3003 UK
    PSP-3004 Europe
    PSP-3005 Korea
    PSP-3006 Hong Kong/Singapore
    PSP-3007 Taiwan
    PSP-3008 Russia
    PSP-3009 China

Çok sağol

Rica ederim. :)

• syd bilgisayar hakkında bilgisi olan varmı güvenilir bi yermidir?
  • hala kararsızım karar veremiyorum nedense bimekste psp e1004 yanında oyun ve kılıf hedıyelı 290 tl sizce almaya değermi ,aslında vita düşünüyodum almayada gittim ama cesaret edemedim açıkcası , psp e1004 tüm psp oyunlarını açarmı almaya değermi?
  • E1004 'de mikrofon, Wi-fi ve video çıkışı yok. Ayrıca ses stereo değil mono yani tek hoparlörü var. Bataryası yerinden çıkmıyor ki ilerde bozulursa ya da değiştirmek istersen bu mümkün değil ayrıca batarya süresi 3-4 saat gidiyor ama psp 3000de ben 6 saat sorunsuz oynuyorum ayrıca ekran parlaklığını 2.seviye yetiyor seside çok fazla açmazsan 3000 serisinde 6 saat oynarsın şarjıda 2 saatte tekrar full yaparsın.Ayrıca pili sabit çıkarılmıyor,pille ilgili problem olduğunda sıkıntı olur, malzeme kalitesi de 3000 serisine göre daha kötü.

Khalkedona baktın mı Kadıköyde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukuru

E1004 'de mikrofon, Wi-fi ve video çıkışı yok. Ayrıca ses stereo değil mono yani tek hoparlörü var. Bataryası yerinden çıkmıyor ki ilerde bozulursa ya da değiştirmek istersen bu mümkün değil ayrıca batarya süresi 3-4 saat gidiyor ama psp 3000de ben 6 saat sorunsuz oynuyorum ayrıca ekran parlaklığını 2.seviye yetiyor seside çok fazla açmazsan 3000 serisinde 6 saat oynarsın şarjıda 2 saatte tekrar full yaparsın.Ayrıca pili sabit çıkarılmıyor,pille ilgili problem olduğunda sıkıntı olur, malzeme kalitesi de 3000 serisine göre daha kötü.

Khalkedona baktın mı Kadıköyde?

dedıkllerını okudum ayrıca khalkedon kadıköyde değil bakırköyde ,bende karşıyı bilmiyorum anadolu yakasındayım
  • İstanbulu bilmediğim belli oluyor bakırköy diye kadıköyü yazmışım .Bilen bir arkadaşınla gidebilirsin bence anadolu tarafında psp satan bi yer vardır mutlaka.

Bu arada kendime 120 oyunluk bi liste hazırladım pspde,daha öncede yazdığım gibi psp alırsan uzun süre götürür seni oyun anlamında ve psvita hala kırılamadı.

Vita şu ana kadar 5 milyondan az sattı gerçi 2013 yılında bir çok oyun çıkacak ama satışlar yükselmezse 2014'de fazla oyun çıkmayabilir.Vita almak için acele etme daha süre var almak için bence
  • quote:

İstanbulu bilmediğim belli oluyor bakırköy diye kadıköyü yazmışım .Bilen bir arkadaşınla gidebilirsin bence anadolu tarafında psp satan bi yer vardır mutlaka.

Bu arada kendime 120 oyunluk bi liste hazırladım pspde,daha öncede yazdığım gibi psp alırsan uzun süre götürür seni oyun anlamında ve psvita hala kırılamadı.

Vita şu ana kadar 5 milyondan az sattı gerçi 2013 yılında bir çok oyun çıkacak ama satışlar yükselmezse 2014'de fazla oyun çıkmayabilir.Vita almak için acele etme daha süre var almak için bence

ilgilendiğin için sağol öncelikle
    kadıköyde psp satan yerler var kahraman elektronik ,syd bilgisayarda psp 3006 16gb hafıza hartı +oyunlar yüklü halde 380-390 diyolar ama güvenemiyorum işte
    teknosada ps vita 4 gb hafıza kartı +little big planet hediyeli 700 tl sence alınırmı? gidip alayımmı zaten stok azdı?

• Şu linke de bakarmısın

http://www.gold.com.tr/U202287/Sony-Playstation-Vita-Wi-Fi-Siyah-Oyun-Konsolu

Ayrıca internet üzerinden satan yerler de var onlara da bak bence,ama teknosanın fırsatı da fena sayılmaz

Vita almaya kararlıysan alabilirsin
  • quote:

Şu linke de bakarmısın

http://www.gold.com.tr/U202287/Sony-Playstation-Vita-Wi-Fi-Siyah-Oyun-Konsolu

Ayrıca internet üzerinden satan yerler de var onlara da bak bence,ama teknosanın fırsatı da fena sayılmaz

Vita almaya kararlıysan alabilirsin

gold hakkında iyi şeyler duymadım o yüzden kafamda soru işareti kalsın istemiyorum şimdi ps vitayı almaya teknosaya gidiyorum herşey için sağol dostum.

• Umarım stokta kalmıştır şimdiden hayırlı olsun iyi eğlenceler.Aldığında haber ver lütfen
  • quote:

Umarım stokta kalmıştır şimdiden hayırlı olsun iyi eğlenceler.Aldığında haber ver lütfen

dün gıttığımde 5-6 tane vardı üstümü giyindim çıkıyorum şimdi evden eğer kalmışsa alıp geldiğimde fotolarınıda atarım.
  • arkadaşlar şuandan itibaren ps vita wifi+3g sahibiyim yanında 4gb hafıza kartı +little big planet ve resistance + starter kit aldım
    birazdan fotoğrafda atmaya çalışıcam.
  • Hayırlı uğurlu olsun dostum.Kaç liraya aldın teknosa'dan mı aldın?
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun dostum.Kaç liraya aldın teknosa'dan mı aldın?

hepsini 845 tlye sonycenterdan aldım
    resimleri ekliyorum şimdi

• bir el konsolu insanı bu kadar mutlu edermi ya inş pişmam olmam aldığıma.Allah isteyen herkese nasip eder inş.
    ridge racerle ,unit nasıldır önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 31 Ocak 2013; 19:54:37 >
  • Hayirli olsun kardes. Kismetse bende alacagim yakinda bu aletden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianluigi Buffon

Hayirli olsun kardes. Kismetse bende alacagim yakinda bu aletden

eyv çok sağol sende alınca haber ver elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırım, alıcaksan teknosada wifili modelı yanında 4 gb hafıza kartı + little big planet 700 tl ya da daha ucuza bulabiliyorsan tabi sen bilirsin .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.