Şimdi Ara

PSP 3004 6.37 versiyon düşürme YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pspmi kırdırmaya götürdüm adamlar 6.37 nin dışında her versiyonun kırılabildiğini fakat 6.37 nin kırılamayacağını söylediler .6.37 versiyonunu 6.35 e veya dahada düşük versiyona nasıl düşürebilirim???

• model 3000 se kırılamıyor şuan için.Tahminlere göre 1 ay içerisnde kırılacak.

2000 ve altıysa sanırım yapabilirsin ama nasıl yapılır tam bilgim yok.
  • Arkadaşım sana 500 kere söyledik her dk konu açıyorsun. 6.37 ise versiyonun naparsan yap kırılamıyor şu an oke? Kopya oyun oynayamazsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 3 Şubat 2011; 22:26:29 >
  • caner ben kırılamayacağını biliyorum versiyonumu nasıl düşürürüm die soruyorum
  • mogolo bu downgrade 6.37 de çalışırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile61

caner ben kırılamayacağını biliyorum versiyonumu nasıl düşürürüm die soruyorum

dostum 6.37 kırılamadığı yani erişim sağlanamadığı için aynı zamanda versiyonunu 6.37den aşağı düşünmen de mümkün değil.. [C_a_N_e_R]'in anlatmaya çalıştığı mesele o..
  • Arkadaşlar hala kırılmadımı psp v6.37 3000 modeller için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir haber yok kırılamadı.İlk mesajlarıma bakın 1 ay demişim ama psp dünyası böyle hiç belli olmaz.
  • yha arkadaşlar psp 6.37 2004 kırıldı mı lütfen biri bişey söylesin artık yha
  • Yada 6.35 e düşürülüyo mu söyleyin artık

PSP 3004 6.37 versiyon düşürme YARDIM!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.