Şimdi Ara

psp 3004 alacam sorularıma cevap verirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende ipodtouch3.nesil var şuan grafikleri rezalet geliyor iphone 5s var onda injustıce oyununu oynuyorum birde f14 genelde sevdiğim belli oyunlar var pspvita kırılmadı ve pahalı bende psp 3004 serisi alacam sorularıma cevap verirseniz sevinirim
    1-psp 3004 slim model var galiba onu alacam alınacak en iyisi hangisi
    2-injustıce oyunu için alıyorum birde fm14 için bu oyunlar varmı?
    3-oyun arama sitesi varmı torrent gibi ara bul
    4-grafik olarak memnun olurmuyum sonuçta iphone 5s de oynuyorum ama şarjı bitiriyor birde ısınıyor diye psp almak istiyorum

• 1-Psp 3000 serisi en iyi model. Tabi 2000-3000 arasındaki farklar az ama neyse.
    2-Bildiğim kadarıyla iki oyun da yok.
    3-Zaten psp kırıksa sadece .iso dosyası şeklinde oyunu indirip psp ye atıcaksın. (torrent sitelerinden indirbilirsin)
    4-Şarj oyun oynarsan hatırladığım kadarıyla 4-6 saat gidiyodu. Grafik olarak iphonedan sonra düşüş yaşarsın. Isınma zaten olmaz.
    Almak sana kalmış ama artık destek diye bir şey yok pspde. En son pes ve fifa 2014 çıktı o da kadro yenileyip aynı oyunu veriyolar.
    Yeni oyunlar çok büyük ihtimalle bir daha çıkmaz pspye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yogurtlu Semizotu

1-Psp 3000 serisi en iyi model. Tabi 2000-3000 arasındaki farklar az ama neyse.
    2-Bildiğim kadarıyla iki oyun da yok.
    3-Zaten psp kırıksa sadece .iso dosyası şeklinde oyunu indirip psp ye atıcaksın. (torrent sitelerinden indirbilirsin)
    4-Şarj oyun oynarsan hatırladığım kadarıyla 4-6 saat gidiyodu. Grafik olarak iphonedan sonra düşüş yaşarsın. Isınma zaten olmaz.
    Almak sana kalmış ama artık destek diye bir şey yok pspde. En son pes ve fifa 2014 çıktı o da kadro yenileyip aynı oyunu veriyolar.
    Yeni oyunlar çok büyük ihtimalle bir daha çıkmaz pspye.

Peki hocam vita kırılır mı öyle mi gelişme var mı ya da yurt dışından vita oyunları daha uygun ordan alsam Türkiye'den alınmış vitada çalışır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi cok cok cok uzun ugraslar sonucu vitayi kirabilirsiniz ama bu islem tam olarak kirmak degil. Bu islem sonucu sadece psp emulator gibi psp oyunlarini bedava oynayabilirisiniz yani vita oyunlari bedava oynayamazsiniz. Uzun ve zor olmasi da bu islemi bence sacma kiliyor. İlerde kirilir neden kirilmasin ama ps3 yillar aldi bu ne kadar surer bilmem. Avrupadan aldiginiz oyunlar sikintisiz calisir ama amerika japonya vesaire eu disi bolgelerdeki oyunlarda nolur bilmem. Ayrica eger oyunlar size pahali geliyosa psplus a uye olabilirsiniz. Yillik 100 liraya ya da uc aylik 29 liraya her ay size oyun veren bir sistem. Eger internete 2013 mart pslus gibi aratirsaniz her ay hangi oyunlari verdigini gorebilirsiniz. Tabi bu sisteminde dezavantaji mesela 3 aylik aldiniz oyunlari indirdiniz 3 ay bitince bu oyunlar kutuphanenizden siliniyor. Tekrar oynamak icin tekrar pslus alarak oyunlara erisebilirsiniz. Uzun olmus biraz yazi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yogurtlu Semizotu

Hocam simdi cok cok cok uzun ugraslar sonucu vitayi kirabilirsiniz ama bu islem tam olarak kirmak degil. Bu islem sonucu sadece psp emulator gibi psp oyunlarini bedava oynayabilirisiniz yani vita oyunlari bedava oynayamazsiniz. Uzun ve zor olmasi da bu islemi bence sacma kiliyor. İlerde kirilir neden kirilmasin ama ps3 yillar aldi bu ne kadar surer bilmem. Avrupadan aldiginiz oyunlar sikintisiz calisir ama amerika japonya vesaire eu disi bolgelerdeki oyunlarda nolur bilmem. Ayrica eger oyunlar size pahali geliyosa psplus a uye olabilirsiniz. Yillik 100 liraya ya da uc aylik 29 liraya her ay size oyun veren bir sistem. Eger internete 2013 mart pslus gibi aratirsaniz her ay hangi oyunlari verdigini gorebilirsiniz. Tabi bu sisteminde dezavantaji mesela 3 aylik aldiniz oyunlari indirdiniz 3 ay bitince bu oyunlar kutuphanenizden siliniyor. Tekrar oynamak icin tekrar pslus alarak oyunlara erisebilirsiniz. Uzun olmus biraz yazi

Sağol bilgi için ben kendi istediğim oyunlarımı indiriyorum peki bu sistemde yoksa sistem kafasına göremi veriyor Oof vita neden kırılmıyor iOS gibi

• Yok sen secmiyosun kendisi veriyo her ay. Sony korsana karsi fazla tepkili. Tabi bu normal bi sey ama ios a gore cok daha kapali bi sistem ayrica ios kirilsin diye cok adam ugrasiyo. Uzgunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fm14 handheld var türkiye ve türkçe yko
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

hocam fm14 handheld var türkiye ve türkçe yko

Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

arkadaşlar bende ipodtouch3.nesil var şuan grafikleri rezalet geliyor iphone 5s var onda injustıce oyununu oynuyorum birde f14 genelde sevdiğim belli oyunlar var pspvita kırılmadı ve pahalı bende psp 3004 serisi alacam sorularıma cevap verirseniz sevinirim
    1-psp 3004 slim model var galiba onu alacam alınacak en iyisi hangisi
    2-injustıce oyunu için alıyorum birde fm14 için bu oyunlar varmı?
    3-oyun arama sitesi varmı torrent gibi ara bul
    4-grafik olarak memnun olurmuyum sonuçta iphone 5s de oynuyorum ama şarjı bitiriyor birde ısınıyor diye psp almak istiyorum

1- en iyisi bahsettiğin slim 3000 versiyon kasalar, ekran kalitesi bunn en iyidir, ayrıca wi fi ve televizyona bağlama imkanın var
    2- injustice oyunu için alacaksan alma çünkü yok.. ps vita'da var.. ama vita kırılmıyor. oyunların fiyatlarıda ps3'ü aratmıyor.. tek oyun için o kadar masrafı göze alırım diyorsan sen bilirsin tabi
    3-bahsettiğin sitelerden aratırsan bulabilirsin
    4-memnun olur musun o senin zevkine kalmış.. psp eski diye kestirip atmak yanlış olur. bir çok oyun çok iyi grafiklere sahip psp'de.. hep örnek verdiğim tekken 6, god of war, soul calibur, mortal kombat, nba2k13 aklıma gelenler.. gayet iyi grafiklere sahip oyunlar

cep telefonundan oynamaktan çok daha zevklidir psp.. cep telefonunda god of war oynayabiliyor musun.. ayrıca dokunmatik ekranda oyun bir yere kadar.. gerçek bir oyuncuyu tatmin etmiyor.. iphone nun ekranı 4", birde parmakları koydun mu ekrana geri birşey kalmıyor..

ksıaca cep telefonunda oyun anca arada can sıkıntısı için.. gerçek el konsol oyunu psp'de oynanır

• PSP'lerin hala 0'ı satılıyor mu
  • Satiliyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.