Şimdi Ara

PSP 3004 mü yoksa PS VİTA beklenmeli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: ****.

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Ayrıca, niye cihaz kırılsın diye bakıyorsunuz? Bu yorumları pis bir şekilde tersleyesim geliyor. Cihaz kırılırsa, oyun desteği azalır.

Her neyse, Vita 1000tl falan değil, kimsenin o kadar parası yok zaten vita alacak olanlardan. Herkes yurtdışından getirtirtmenin hayalini kuruyor.

Aslında Vita'yı yurtdışından almak ne kadar masumaneyse, kırılmasını beklemek de bir o kadar aynı.

Bana göre bu ikisi arasında çok az bir fark var.

Haklısın, ama bir de şu var ki, Türkiye'den almayıp yurtdışından alıyorum çünkü kurlar acayip çoğaldı.

Kırılmasını bekleyenler direk oyunları bedavadan alma peşinde. Ben bu yönden bakmıyorum. Amerika'daki 250 dolar vita'yı gayet iyi buldum fiyat olarak; öte yandan Türkiye'deki fiyatı da çok eleştiriyorum. Kırılmayla bence bu yüzden ilgisiz.

Oyunların 40 dolar olmasını da eleştiriyorum. Ama Uncharted 40 olsun, LBP olsun; ama şu kıytırık oyunlar olmasın. PS3'te de aynen böyle bir durum var. Kırılmasını beklemek ayrı şey, o artık bencillik, emeğe saygısızlık. Uncharted için Sony Bend ne kadar uğraştı, 20 doları hak ediyorlar benden en azından.

Türkiye'deki oyun fiyatları da yurtdışı ile aynı olsaydı veya yurtdışından kolaylıkla alabiliyor olsaydık, belki kırılmasını bekleyen kişilerde büyük oranda azalma olabilirdi. Aynı şekilde konsolu yurtdışından almaya benziyor.

Bu mevzu çok geniş olduğu için buradan bir sonuca varmak güç. Başka bir bakış açısı da varki kırılmasını bekleyen kişi kırılmazsa almayacak. Almayınca da oyun yapımcıları açısından bu kullanıcı aynı etkiyi yapıyor diyebiliriz. Sonuç olarak almayan ile korsan oyun oynayan kişi aynı konumda görünüyor bir nevi. Kolsol satışına bakılınca bu sefer Sony karlı çıkmış oluyor.

Ben kişilerin hiç kullanmamalarındansa korsan kullanmalarını tercih ederim.

Skaty 100% sana katılıyorum

• nedense pspnin tasarımı vitadan daha güzel görünüyor gözüme bi ben mi düşünüyorum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

nedense pspnin tasarımı vitadan daha güzel görünüyor gözüme bi ben mi düşünüyorum böyle

evet tek sen
  • psp 3004, 16gb hafıza kartı,şeffaf kılıf,çanta,ekran stiker,10 adet oyun,usb kablosu,kırılmış vaziyette 475 tl ye aldım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 30 Ocak 2012; 10:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

psp 3004, 16gb hafıza kartı,şeffaf kılıf,çanta,ekran stiker,10 adet oyun,usb kablosu,kırılmış vaziyette 475 tl ye aldım arkadaşlar.

ben olsam o kadar para vermezdim amzonda 250dolara psvita var
  • psp nin hem fiyatı daha ucuz hemde daha fazla oyunu var. vitayı müzik dinlemek, kitap okumak, internete girmek yada film izlemek için alacaksanız aynı işi psp de yapıyor. vitanın şu anda psp den tek farkı grafik kalitesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 1 Şubat 2012; 11:15:43 >
  • quote:

nedense pspnin tasarımı vitadan daha güzel görünüyor gözüme bi ben mi düşünüyorum böyle

yalnız değilsin usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

yalnız değilsin usta :D

artık sesimizi duyurma vakti geldi usta

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.