Şimdi Ara

PSP 3004 mü yoksa PS VİTA beklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde psp 3004 almayı düşünüyorum.istanbul kahraman elektronikte 16 gb kart sıfır psp içi oyun dolu 415 tl.Fakat aklıma takılan bazı sorular var:
    1)PS Vita Şubatta çıktığında 3004 fiyatları yarı yarıya düşer mi?(böyle bir söylenti var)

2)PS Vita için bundan sonra çıkarılacak oyunlar 3004 e uyumlu olacak mı?

3)Sizce PS Vitanın çıkmasını mı beklemeli miyim?

4)Yukarda yazdığım 3004 fiyatı sizce nasıl alınabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cresy

Arkadaşlar bugünlerde psp 3004 almayı düşünüyorum.istanbul kahraman elektronikte 16 gb kart sıfır psp içi oyun dolu 415 tl.Fakat aklıma takılan bazı sorular var:
    1)PS Vita Şubatta çıktığında 3004 fiyatları yarı yarıya düşer mi?(böyle bir söylenti var)

1) İndirim oranı o kadar yüksek olmaz bence ama yine de bir indirim olacaktır.

2) PS2'e bile hala güncel oyunların çıktığını düşünürsek PSP'e çıkması muhtemel. Ancak aynı oyunun kırpılmış halini göreceğiz. Örneğin Fifa'da dokunmatik özellikler olmayacağı gibi donanım kaynaklı kırpmalar da söz konusu olacaktır.

3) Vita'yı mart ayına kadar TR'de bulamayacaksınız. İlk geldiğinde de fiyatı çok yüksek olacaktır (3004'e göre). Fiyatı önemli değil, 3-4 ay da beklerim sorun değil diyorsanız bekleyin tabiiki.

4) Fiyat normal. Bana kalırsa temiz ikinci el almak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ****.

quote:

Arkadaşlar bugünlerde psp 3004 almayı düşünüyorum.istanbul kahraman elektronikte 16 gb kart sıfır psp içi oyun dolu 415 tl.Fakat aklıma takılan bazı sorular var:

1) İndirim oranı o kadar yüksek olmaz bence ama yine de bir indirim olacaktır.

2) PS2'e bile hala güncel oyunların çıktığını düşünürsek PSP'e çıkması muhtemel. Ancak aynı oyunun kırpılmış halini göreceğiz. Örneğin Fifa'da dokunmatik özellikler olmayacağı gibi donanım kaynaklı kırpmalar da söz konusu olacaktır.

3) Vita'yı mart ayına kadar TR'de bulamayacaksınız. İlk geldiğinde de fiyatı çok yüksek olacaktır (3004'e göre). Fiyatı önemli değil, 3-4 ay da beklerim sorun değil diyorsanız bekleyin tabiiki.

hocam 2.el temiz bi psp 300 tl den başlıo özellikle 3004ler.Sıfırı da 415 tl ye gelecek..100 tl içim ikinci el almaya değmez diye düşündüm sonuçta elektronik bi alet güvenemedim kimseye..Siparişi verdim artık sıfır 3004 aldım..Cevapların beni tatmin etti haklısın mart ayından önce türkiyeye gelmez bu vita.Gelse de geliştirilmesi kırılması derken 1 yıl da öyle geçer ve fiyatı 1000 tl yi bulur.

• Seninle aynı durumdayım.Ama ben ilk defa psp alıcam

sıfır psp 3004 350 tl(kartsız)
    200küsürata kartlı bişi arıyorum

Umarım temiz bulurum

2senesonrada vitayı alırım.Anca
  • vitayı alıyım diyene kadar kim öle kim kala :)
    bendede psp go var, 3004 de fena değil kendi seçimin sonuçta
  • ben de ilk defa alıyorum.3004 kasa olarak daha cok hoşuma gidiyor.PSP GO da güzel gerçi ama içimde kalan bi hevesti 3004:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Seninle aynı durumdayım.Ama ben ilk defa psp alıcam

sıfır psp 3004 350 tl(kartsız)
    200küsürata kartlı bişi arıyorum

Umarım temiz bulurum

2senesonrada vitayı alırım.Anca

Dostum 200 küsüre kartlı temiz bişe 2.el arıyorsan psp 1000(fat) serisine bakman lazım.Psp lerin piyasası yaklaşık 3 yıldır hiç düşmedi desem yeri var.Temiz kartlı oyunlu güzel bişe arıosan 3004 için 300 tl yi gözden cıkarman gerekir 2.elde...Ben de 2.ele o kadar vereceğime 100 daha verdim sıfırını aldım.Sonuçta elektronik alet arada fazla fiyat farkı da yok..

vita da piyasasını ederini buluncaya kadar nereden baksan 2 sene var.,zaten o vakte kadar da 3004 bana yeter ben buna kanaat getirdim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cresy -- 14 Kasım 2011; 22:13:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    dün önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle baya konu açıldı da, hepsine aynı cevapları da yazdık.

Bu saatten sonra bence, psp alınmaz. O parayı psp'ye harcayacağına sakla, vita ve oyunlarının parasını biriktir. Bence bu psp'de iş yok. Bir god of war serisidir, cart curt 3 ayını geçirirsin o kadar.

Öte yandan, Vita alınıp, psp'deki god of war'lar vita'da oynanabilir. Ayrıca, niye cihaz kırılsın diye bakıyorsunuz? Bu yorumları pis bir şekilde tersleyesim geliyor. Cihaz kırılırsa, oyun desteği azalır.

Her neyse, Vita 1000tl falan değil, kimsenin o kadar parası yok zaten vita alacak olanlardan. Herkes yurtdışından getirtirtmenin hayalini kuruyor. O şekilde 450-500 liraya vita alıyorsun.Hafızası oyunudur cartu curtu 650 lira buluyor, hesapladık. (hepsi dolar 1.77 kur üzerinden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Şöyle baya konu açıldı da, hepsine aynı cevapları da yazdık.

Bu saatten sonra bence, psp alınmaz. O parayı psp'ye harcayacağına sakla, vita ve oyunlarının parasını biriktir. Bence bu psp'de iş yok. Bir god of war serisidir, cart curt 3 ayını geçirirsin o kadar.

Öte yandan, Vita alınıp, psp'deki god of war'lar vita'da oynanabilir. Ayrıca, niye cihaz kırılsın diye bakıyorsunuz? Bu yorumları pis bir şekilde tersleyesim geliyor. Cihaz kırılırsa, oyun desteği azalır.

Her neyse, Vita 1000tl falan değil, kimsenin o kadar parası yok zaten vita alacak olanlardan. Herkes yurtdışından getirtirtmenin hayalini kuruyor. O şekilde 450-500 liraya vita alıyorsun.Hafızası oyunudur cartu curtu 650 lira buluyor, hesapladık. (hepsi dolar 1.77 kur üzerinden)

zamanı gelindiğinde vita da alınır.Ben vitaya kötü demedim.Yalnızca bu sene ulaşılması biraz zor gibi duruyor.Ayrıca vitanın geleceği belirsiz psp go gibi çıkıp üretimini de durdurabilirler..Bunları bekleyip görmek lazım.Piyasaya oturmuş bi konsol alınmalı bence..Yeni gelecek ürünü önce deneyenler illa ki olacak kısacası bekleyip görmek lazım vita için((:
    şahsen ben böle yapıcam ürünü ilk deneyenlerden olmak istemiyorum.Bunu çoğu cihazda yaptım.Başım beladan hiç kurtulmadı yok geri iadeler,teknik servislerde sürünmeler falan..umarım açıklayıcı olmuştur..

• quote:

quote:

zamanı gelindiğinde vita da alınır.Ben vitaya kötü demedim.Yalnızca bu sene ulaşılması biraz zor gibi duruyor.Ayrıca vitanın geleceği belirsiz psp go gibi çıkıp üretimini de durdurabilirler..Bunları bekleyip görmek lazım.Piyasaya oturmuş bi konsol alınmalı bence..Yeni gelecek ürünü önce deneyenler illa ki olacak kısacası bekleyip görmek lazım vita için((:
    şahsen ben böle yapıcam ürünü ilk deneyenlerden olmak istemiyorum.Bunu çoğu cihazda yaptım.Başım beladan hiç kurtulmadı yok geri iadeler,teknik servislerde sürünmeler falan..umarım açıklayıcı olmuştur..

İyi de, psp'yi bence şu anda almak kötü. Vita'yı ilk denemeyeceksin ki. 17 Aralık'ta Japonya'da çıkıyor. Şurada yaklaşık 1 ay kaldı. Ondan sonra 3 ay boyunca cihaz Japonya'da satılacak, satış rakamlarına bakılacak.

Ayrıca, psp go'nun yenilmesinin sebebi hiçbir yenilik koymamasıydı. Yani, bariz bir yenilik yoktu. Vita? Vita herkesi açtı. Fifa 12, Bioshock, AC, Call of duty, Uncharted, ModNationRacers, Ruin... Alınacak o kadar oyun var ki şimdiden bile...

Japonya satış rakamlarına bakılır, cihaz büyük ihtimalle tutar. Ondan sonra Mart'ta ben alırım. Hiçbir oyun oynamasam bile, neti html 5 ve java destekliyor, flash desteği gelebilir, 720p video açıyor, ekranı da gayet iyi, daha ne isteyeyim? PSP beni açmadı şu sıralar. Seni psp deki hangi oyunlar açtı bilmiyorum ama, şu bf3'ü ac'yi gördükten sonra psp'deki oyunlar beni hiç açmıyor.

• quote:

quote:

quote:

İyi de, psp'yi bence şu anda almak kötü. Vita'yı ilk denemeyeceksin ki. 17 Aralık'ta Japonya'da çıkıyor. Şurada yaklaşık 1 ay kaldı. Ondan sonra 3 ay boyunca cihaz Japonya'da satılacak, satış rakamlarına bakılacak.

Ayrıca, psp go'nun yenilmesinin sebebi hiçbir yenilik koymamasıydı. Yani, bariz bir yenilik yoktu. Vita? Vita herkesi açtı. Fifa 12, Bioshock, AC, Call of duty, Uncharted, ModNationRacers, Ruin... Alınacak o kadar oyun var ki şimdiden bile...

Japonya satış rakamlarına bakılır, cihaz büyük ihtimalle tutar. Ondan sonra Mart'ta ben alırım. Hiçbir oyun oynamasam bile, neti html 5 ve java destekliyor, flash desteği gelebilir, 720p video açıyor, ekranı da gayet iyi, daha ne isteyeyim? PSP beni açmadı şu sıralar. Seni psp deki hangi oyunlar açtı bilmiyorum ama, şu bf3'ü ac'yi gördükten sonra psp'deki oyunlar beni hiç açmıyor.

bu arada fiyatından nasıl bu kadar emin olabildiniz ??satış rakamı 249 dolar diye biliyorum.Ama türkiyedeki malum vergiler eklenince nerdeyse 1.5 katına cıkıo ürünün fiyatı.Tabi bunlar değişik senaryolar..3004 ü daha elime almadım ki bıkayım ya da sıkılayım:D
    3004 ten sıkılana kadar yine de 3004..Sonrası vita artık tabi senaryolar tutarsa..bi gelsin su 3004 üm elime de sonrası kolay..Piyasası zaten düşmüo bu aletin ne GO etkiledi ne Vita:D

• quote:

Ayrıca, niye cihaz kırılsın diye bakıyorsunuz? Bu yorumları pis bir şekilde tersleyesim geliyor. Cihaz kırılırsa, oyun desteği azalır.

Her neyse, Vita 1000tl falan değil, kimsenin o kadar parası yok zaten vita alacak olanlardan. Herkes yurtdışından getirtirtmenin hayalini kuruyor.

Aslında Vita'yı yurtdışından almak ne kadar masumaneyse, kırılmasını beklemek de bir o kadar aynı.

Bana göre bu ikisi arasında çok az bir fark var.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

hocam 2.el temiz bi psp 300 tl den başlıo özellikle 3004ler.Sıfırı da 415 tl ye gelecek..100 tl içim ikinci el almaya değmez diye düşündüm sonuçta elektronik bi alet güvenemedim kimseye..Siparişi verdim artık sıfır 3004 aldım..Cevapların beni tatmin etti haklısın mart ayından önce türkiyeye gelmez bu vita.Gelse de geliştirilmesi kırılması derken 1 yıl da öyle geçer ve fiyatı 1000 tl yi bulur.

İkinci el derken Vita alınabilir olana kadar seni idare edecek türden bir ikinci el kastetmiştim. 100x serisinden ucuz bir şeyler örneğin.
    Uzun vadeli bir ürün almayı düşünüyorsan ya da titiz bir insansan tercihini doğru yapmışsın :) Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 15 Kasım 2011; 8:56:29 >

• aynen bu konularda biraz titizim o yüzden sıfır almak istedim.Zaten vita cok populer hale gelirse yapacak bişe yok yazın sonunda bi de vita alırız:D
  • quote:

quote:

Ayrıca, niye cihaz kırılsın diye bakıyorsunuz? Bu yorumları pis bir şekilde tersleyesim geliyor. Cihaz kırılırsa, oyun desteği azalır.

Her neyse, Vita 1000tl falan değil, kimsenin o kadar parası yok zaten vita alacak olanlardan. Herkes yurtdışından getirtirtmenin hayalini kuruyor.

Aslında Vita'yı yurtdışından almak ne kadar masumaneyse, kırılmasını beklemek de bir o kadar aynı.

Haklısın, ama bir de şu var ki, Türkiye'den almayıp yurtdışından alıyorum çünkü kurlar acayip çoğaldı.

Kırılmasını bekleyenler direk oyunları bedavadan alma peşinde. Ben bu yönden bakmıyorum. Amerika'daki 250 dolar vita'yı gayet iyi buldum fiyat olarak; öte yandan Türkiye'deki fiyatı da çok eleştiriyorum. Kırılmayla bence bu yüzden ilgisiz.

Oyunların 40 dolar olmasını da eleştiriyorum. Ama Uncharted 40 olsun, LBP olsun; ama şu kıytırık oyunlar olmasın. PS3'te de aynen böyle bir durum var. Kırılmasını beklemek ayrı şey, o artık bencillik, emeğe saygısızlık. Uncharted için Sony Bend ne kadar uğraştı, 20 doları hak ediyorlar benden en azından.

• quote:

quote:

quote:

Haklısın, ama bir de şu var ki, Türkiye'den almayıp yurtdışından alıyorum çünkü kurlar acayip çoğaldı.

Kırılmasını bekleyenler direk oyunları bedavadan alma peşinde. Ben bu yönden bakmıyorum. Amerika'daki 250 dolar vita'yı gayet iyi buldum fiyat olarak; öte yandan Türkiye'deki fiyatı da çok eleştiriyorum. Kırılmayla bence bu yüzden ilgisiz.

Oyunların 40 dolar olmasını da eleştiriyorum. Ama Uncharted 40 olsun, LBP olsun; ama şu kıytırık oyunlar olmasın. PS3'te de aynen böyle bir durum var. Kırılmasını beklemek ayrı şey, o artık bencillik, emeğe saygısızlık. Uncharted için Sony Bend ne kadar uğraştı, 20 doları hak ediyorlar benden en azından.

Türkiye'deki oyun fiyatları da yurtdışı ile aynı olsaydı veya yurtdışından kolaylıkla alabiliyor olsaydık, belki kırılmasını bekleyen kişilerde büyük oranda azalma olabilirdi. Aynı şekilde konsolu yurtdışından almaya benziyor.

Bu mevzu çok geniş olduğu için buradan bir sonuca varmak güç. Başka bir bakış açısı da varki kırılmasını bekleyen kişi kırılmazsa almayacak. Almayınca da oyun yapımcıları açısından bu kullanıcı aynı etkiyi yapıyor diyebiliriz. Sonuç olarak almayan ile korsan oyun oynayan kişi aynı konumda görünüyor bir nevi. Kolsol satışına bakılınca bu sefer Sony karlı çıkmış oluyor.

Ben kişilerin hiç kullanmamalarındansa korsan kullanmalarını tercih ederim.

• 2 gün önce 220 tl ye psp 3004 aldım 8 gb kartlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

2 gün önce 220 tl ye psp 3004 aldım 8 gb kartlı

hayırlısı olsun benmki hala kargoda:))
  • psp 3004 aldım ama internet ayarlarını yapamıyorum malum kullanma kılavuzu ing. bile değil yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih1507

psp 3004 aldım ama internet ayarlarını yapamıyorum malum kullanma kılavuzu ing. bile değil yardım ederseniz sevinirim

Oncelikle internetin sifresi wpa2 deil wep anahtarli olmali yoksa nete baglanamazsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

2 gün önce 220 tl ye psp 3004 aldım 8 gb kartlı

Kardeş nereden aldın bu fiyata? Sıfır mı 2.el mi?
    İzmir uğur elektronik psp 3006, 10 adet oyun, koruma kılıfı, çantası, bağlantı kablosu, 16 gb hafıza kartı 475 tl. fiyat verdiler. İzmir de daha uygun nereden bulabilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.