Ben ilk defa psp alıcam fakat hangisinin iyi olduğunu bilmiyorum fakat ikisini de çok beğendim. Sizden istediğim tavsiyelerinizi almak .
İyi Günler .
Lüfen cevap yazın çok lazım .
Bende aynı seçimdeyim 3004 almak istiyorum ama adamların elinde yokmuş 2 hafta oldu hala gelmedi E1004 serisinde Wi-fi yoktur.Dahili mikrafon yoktur.Mono ses verir.
Hmm ozaman bende 3004 slim alıcam daha iyimiş E1004'ten teşekkürler. Ben electro world'an alıcam 375 TL yanında God of war Ghost of sparta orjinal ve sarj alati filan işte .Sizce uygun mudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: komoloji
Hmm ozaman bende 3004 slim alıcam daha iyimiş E1004'ten teşekkürler. Ben electro world'an alıcam 375 TL yanında God of war Ghost of sparta orjinal ve sarj alati filan işte .Sizce uygun mudur ?
İnternet sitesinden mi alacaksın eğer internettense bana da link atar mısın ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
quote:
İnternet sitesinden mi alacaksın eğer internettense bana da link atar mısın ?
Hayır hocam siteden almıyacam ama mağazadan alcam güvenliymiş ama azıcık pahalılanmış makine yinede adamların iletişim bilgilerini pm attım ilgilenirsen arasın