Şimdi Ara

PSP 300x Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Malezyadan PSP 300x almayı düşünüyorum ve birkaç sorum var ... şimdiden teşekkürler

1. Genel olarak PSP 3000 in eksileri / artıları nelerdir ?
    2. PSP Go 'yu mu beklesem yoksa 3000 mü alsam ve 3000 fiyat olarak şuan zamanımı daha düşer mi yükselir mi ?
    3. Mesela PAL ve NTCS ekran olayı var hangisi daha iyi, custom firmware den hafıza kartına attığım filmlerde ne gibi farklılıklar olabilir ?
    4. PSP Go 'daki Bluetooth'un ne faydası var ne işe yarıycak ?
    5. PSP 3000 'in daha kullanılabilirlik ömrü var mı PSP Go çıktıktan sonrada hala güncel programlar ve oyunlar üretilir mi ?
    6. LCD monitorler ile olan bağlantı kablosunu istanbul içi ucuz ve kaliteli nereden bulabilirim ?

• yardımcı olacak kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoradMace

Arkadaşlar Malezyadan PSP 300x almayı düşünüyorum ve birkaç sorum var ... şimdiden teşekkürler

1. Genel olarak PSP 3000 in eksileri / artıları nelerdir ?
    2. PSP Go 'yu mu beklesem yoksa 3000 mü alsam ve 3000 fiyat olarak şuan zamanımı daha düşer mi yükselir mi ?
    3. Mesela PAL ve NTCS ekran olayı var hangisi daha iyi, custom firmware den hafıza kartına attığım filmlerde ne gibi farklılıklar olabilir ?
    4. PSP Go 'daki Bluetooth'un ne faydası var ne işe yarıycak ?
    5. PSP 3000 'in daha kullanılabilirlik ömrü var mı PSP Go çıktıktan sonrada hala güncel programlar ve oyunlar üretilir mi ?
    6. LCD monitorler ile olan bağlantı kablosunu istanbul içi ucuz ve kaliteli nereden bulabilirim ?

Sorduğun Soruların Tamamı Sitede Mevcut...Biraz arama yap.Allah'ını sevende cevap vermesin.Arayıp bulsunlar.Daha Hepsi ne geçen haftalarda cevap verdik.Sadece şunu söyleyim sen baya geriden geliyorsun.PSP de Pal olayı yok her psp NTSC dir.İlk önce bunları öğren.

• xD bende malezyada ucuz mu dicek sandım

Hadi acıdım cevaplıyım

1- BİLMİYORUM

2- BİLMİYORUM

3- evet psp de.. BİLMİYORUM

4- PSP 3000 in... BİLMİYORUM

5- senin düşüncen nedir

6- Bağlantı kablosu satan bi yerde bulabilirsin

HEPSİ FORUMDA MEVCUT KARDEŞ if]

• quote:

Orijinalden alıntı: JoradMace

yardımcı olacak kimse yok mu

1000lerce kişi var ama sen görmüosun ..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33611283/tm.htm Yanı nasıl gormezsın gozun doysun

ayrıca bırı sana elıyle getırıp vermeyecekse malezya amerika vsss aynı paraya gelır bosuna bırde sorun cıkarsa elınde kalır
    en en mantıklısı 3000 alınacaksa 390 tl ye 16gb memory kartlı kırılmıs ve 100lerce dvd oyun prog tema fılm vss ıle sahibinden c o m dan satıcılara ulasmak yada khalkedon dan da alabılırsın bunların hepsı sıfır garantılı satar ve ılgılenır ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 DASHBOARD HAKKINDA YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.