Şimdi Ara

Psp 333 MHz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Psp nin Cpu hızını defaulttan 333 MHz a çıkardım arkadaşlar.Sorum şu. İlerki günlerde aylarda aletti fiziksel bir hataya yanmaya dnmaya sebebiyet verir mi ? Yoksa sadece pil ömrünümü azaltır ? azaltırsana kaç saat mesela ortama olarak ..

Birde sadece Oyunlar için 333 MHz da çalış dedim. XMB de defaultta İSO UMD mode da 333 MHz. da

recrübesi olan bilgileri olan varsa paylaşırsa memnun oluurmm

saygılar..

• Zaten oyunlardaki default hızı 333mhz dir.Kısacası 33mhz yi geçmediğin sürece bir sorun olmaz.
  • Recovery menude 2 tane cpu hızı var .

birisi XMB deki hızı Birisi Game deki hızı

XMB masaüstünde kaç MHz da çalışmasını istiyorsan onu ayarlıyorsun
    Game ise oyunlarda kaç MHz da çalışmasını istiyorsan onu ayarlıyorsun

böyle değil mi ?
  • evt
  • dostum o sekilde zaten ust limit calisma hizi koyulmustur ki bu da guvenlidir zaten.yanmaya sebebiyeet vermez,efektif olarak %30-+5 daha fazla pil omru demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_XT

merhaba arkadaşlar.

Psp nin Cpu hızını defaulttan 333 MHz a çıkardım arkadaşlar.Sorum şu. İlerki günlerde aylarda aletti fiziksel bir hataya yanmaya dnmaya sebebiyet verir mi ? Yoksa sadece pil ömrünümü azaltır ? azaltırsana kaç saat mesela ortama olarak ..

Birde sadece Oyunlar için 333 MHz da çalış dedim. XMB de defaultta İSO UMD mode da 333 MHz. da

recrübesi olan bilgileri olan varsa paylaşırsa memnun oluurmm

saygılar..

333mhz zaten stabil olarak çıkabileceğin en üst sınırdırki zaten kullandığımız cfw ler fazlasına izin vermiyor fazlasınada ne gerek varki ? pili çabuk bitirmekten başka bi fayda getirmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.