arkadaşlar psp yi aldım 4gb pro duo da aldım ancak hayallerim yıkıldı okuduklarıma göre 4.01 versyonlar hernüz cf yapılamıyormuş, doğrumu yoksa bi şekilde oluru var mı? psp cahili olarak bi dünyaoyun indirdim çalışmadığını anlayınca forumları kurcalamaya başladım. utancımı paylaşayım açıkcası oyun yükleyince çalışıyo sanıyordum.
şimdi elimdeki 4.01 vrsiyon psp ile ne yapabilirim bana yol göstereblirseniz< memnun olurum..
valla arkadaşım bildiğim kadarıyla bazı 4.01 ler kırılıyor diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tam bilen biri yazarsa daha iyi olur.
baroc aldigin pspnin 4.01 factory offical firmware olmasi kuvvetle muhtemel.Eger pil yatagindaki kodu bizimle paylasirsan hersey daha net ortaya cikar.ama %90 aldigin psp ye custom firmware yuklenmiyor.
Arkadaşlar bataryayı kaldırdığınınızda altında Date Code 8c yazıyorsa kırılamaz.Yazmıyorsa kırılır.4.01 üstü asla kırılmıyor ve 4.01 %33,33333333 ihtimalle kırılır.
Seri Kodu okursan yardım edebiliriz ama A-G arası kırılıyor diye biliyorum.
arkadaşlar niye hala kıramadılar şu lanet makinayı artık rüyalarıma girer oldu
psp 3000 5.03 ler de kırılabiliyor mu acaba
psp 3000 hic bi sekilde kirilmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: turkay23
arkadaşlar niye hala kıramadılar şu lanet makinayı artık rüyalarıma girer oldu
Kırılamaz çünkü oyunları kontrol etme özelliği değişti.Çok farklı şekilde kontrol ediyor.Chiple kırılacak büyük olasılıkla.
ben amerikadan psp aldım malesef 4.01 ama belki kırılabilir umuduyla soruyorum bendeki version psp2001PB 4.01 fcc ıd: AK8PSP2001 IC: 409B-PSP2001 SERİAL NO: HU2461001 ÖĞRENMEK İÇİN BAŞKA BİLGİ GEREKİOSA BAKARIM
quote:
Orjinalden alıntı: tugay289
ben amerikadan psp aldım malesef 4.01 ama belki kırılabilir umuduyla soruyorum bendeki version psp2001PB 4.01 fcc ıd: AK8PSP2001 IC: 409B-PSP2001 SERİAL NO: HU2461001 ÖĞRENMEK İÇİN BAŞKA BİLGİ GEREKİOSA BAKARIM
seri nosu hu2 ile başlayanlar kesin kırılmıyo diye biliyorum ben ama...
quote:
Orjinalden alıntı: tugay289
maalesef kirilmaz
benimde elimde orjinal versiyonu 4.01 ve hu2 seriali ile başlayan bir alet var..amerikadan almıştım ağustos sonlarında..şuana kadar bu versiyonun kırılamadığını duydum..benimde alet yazdan beri yatıyor,kullanmıyorum.0 alet çürüyecek yakında.işime yarayabilecek uygulama vs var mı bu orjinal versiyona yüklenebilecek??
quote:
Orjinalden alıntı: kvnccelik
benimde elimde orjinal versiyonu 4.01 ve hu2 seriali ile başlayan bir alet var..amerikadan almıştım ağustos sonlarında..şuana kadar bu versiyonun kırılamadığını duydum..benimde alet yazdan beri yatıyor,kullanmıyorum.0 alet çürüyecek yakında.işime yarayabilecek uygulama vs var mı bu orjinal versiyona yüklenebilecek??
benimde başımda aynı durum var demo oyun oynuyorum gerçi bir kaç günde sıkıyor ama idare edebilrisn bende amerikdana getirtmiştim pspyi 1 ay kdar önce ama içimden bir his yaza kadar kırılcak diyor çünkü açık bulunalı baya oldu ve çalışmlara hız kesmeden devam ediyor
arkadşlar bu dark alexin sitesinde ta088v3 anakartın kodları felan yazıyor bu çok yakın zmanda kırlcakmı demek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme