Şimdi Ara

PSP, 50 milyon barajını aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta çok eleştirilse de kendine has kaliteli oyunların sayısı arttıktan sonra müthiş bir patlama yapan PSP, büyük ağabeyinin yarattığı hayal kırıklığından sonra Sony’nin yaralarını sarıyor.
    Öyle ki PSP, 2004 yılında raflardaki yerini aldığı günden bugüne, dünya genelinde 50 milyon üniteden fazla satmayı başardı. Halen başarı olarak DS’in gerisinde olsa da, bu rakamın dokuz milyonunun Ağustos ayı ve sonrasında yapıldığını belirtelim.

www.level.com.tr

• God of war ın büyük etkisi olmuştur kesin
  • 50 milyon dan ikisi bende
  • ya kardesim birakin su level dergisini TV dunyasi icinde Flash Tv neyse dergilerin arasinda da Level o
    (bu degil daha onceki haberlerinden de biliyoruz dergiyi hazirlayan arkadaslarin ne kadar (b)ilgili (!) olduklarini)
    Bu yuzden foruma haber yazicaksaniz sizlerden daha saglam kaynaklari kullanmanizi rica ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 14 Şubat 2009; 15:41:58 >
  • merlininkazani da haber yaptı.
    psu.com da haber yaptı
  • psp yi çok iyi günler bekliyorda psp 3000nin kırılmasına izin vermeli sony
  • Müthiş PSP Exclusive'lar(Metal Gear:Portable Ops, God Of War:Chains Of Olympus vs.).. Bir Portable Media Center olarak kullanılması. PSP'nin satılmasında büyük etken olmuştur..
  • Türkiyedeki PSP pirlerinin hepsine sordum :D PSP 3000 in kırılması imkansız dediler.

Benim PSP 2006 ya farkmaz yani :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.