arkadaşlar elimde 3004 6.31 versionlu maalesef hala kırılamayan sadece tek bir oyun ve bir kaç tane demo ile yetinen artık canımın sıkıldığını anlayan psp ye sahibim dün bakalım demolarda yeni ne var ne yok indireyim derken psn ye bağlandım ancak bende yeni versiyonu indirmemi istedi yeni versiyonda başlıkta anlaşılacağı gibi 6.35 versiyonu ben ne yapacağım şimdi bu yeni versiyonu indirirsem demoları ve diğer bağlantıları yapabileceğim,ama su var ya bu versiyonuda kırılması için beklersem hemde 6.31 versiyonun kırılmış haberini almışken?bana bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?
Yükseltip napcan.Bence sen onu satmaya çalış.
ama daha yeni aldım cihazı ya bu kadar ezik bir durumdamıyım yani ben :-(
Orjinal oyun alıp oynayabilrsin.Veya film.müzik ve internete girebilirsin.(Ama internet tam bi işkence)
peki bu hep bu sekilde mi devam edecek yani 3000 serisi hep boylemi kalacak
Keşke araştırıp alsaydın.Böyle devam etmez.1-2 grup dağıldı ama korsan bitmez.Çalışmalar vardır tabiki.Ama geç olur.Kimine göre yılbaşında çıkar kimine göre seneye.Kimse bilemiyor.Ama bence eski versiyonunda kal.Yenisi içinde bekleme sonra.
insallah ya aslında araştırdım ama bana hem fiyatı cazip geldi hemde cihaz son parti cihaz yani yeni!!!