selamlar bunu nasıl yapabilirim veya nerden bulabilirim??
bunu bende merak ettim valla cok bomba bişeymiş bilen varsa paylaşırsa sevinirim küsel bişeyyyyy
güzel ses
beyler super bisey bu ya. yokmu hic bilen goren duyan :) bi yerdeo kudum versiyonu 2.81 yapın fln demısler bugun yaptık ama hala aynı deisen bisi yok
arkaplan da süper dehşet bi alet olmuş
benim arka planın aynısı ama uygulama açılışındaki PSP yazışı çok iimiş yaa. baştaki ses ii deil ole
quote:
Orjinalden alıntı: razz_raziel
benim arka planın aynısı ama uygulama açılışındaki PSP yazışı çok iimiş yaa. baştaki ses ii deil ole
evt basdakı ses bitiriyo olayı zaten. bu arada arka planı buraya koyarmısın bende cok aradım ama bulamadım
tahminim bunu psp icin file manager kullanarak yapiyor noki telefonlardaki fexplorer gibi bir programla psp nin icindeki sistem ses dosyalarini degistirmis olmali
quote:
Orjinalden alıntı: razz_raziel
aynen benim de durum öyle. bana biraz sakat gibi geldi olay ama orda dax ziso loaderı uygularken ki efect prince in öldüğündeki efect olduğundan sırf onun için yaparım böle bişi.
razz_raziel arka planı nerden buldun peki hocam..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme