Bildirim
psp aksesuar konusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
khalkedondan alabilirsin.logitech varmidir bilmem ama varsa pahalidir.ben khalkedondan 15 tlye sert tasima cantasi,10 tlye plastik koruma aldim.memnunum. -
aksesuarları bimeks online'dan aldım.
hama psp koruyucu kutu.
hama koruyucu ekran filmi.
hama ekran filmini beğenmedim, ekrandan daha geniş, tam oturmuyor. attım gitti :)
biraz önce TASCO marka koruyucu ekran filmi aldım. kaliteli, tam ekran boyutunda, sağlam yapışıyor. ama bu psp'ye film uygulamak ne kadar zormuş yahu. arada baloncuklar kaldı, özellikle kenarlara yakın yerlerde. iyi görünmediği için bu filmi de çıkarıp attım.
sanırım filmsiz kullanacağım. -
valla bende markasını bilmediğim bir film vardı 2.5 senedir sadece sağ üst köşede mini minnacık bir baloncuk var...o da sorun etmio... koruyucu kutu diorsan özellikle 2 adet ms si olanlar için çok kullanışlı... ben kutu yokken (8gb liği aldığımda) 4gb liği UMD yerine koyuyordum!!! -
Ziyan etmişsin filmleri .İnternette rehberleri vs. var.Yavaş yavaş yapsaydın olurdu.
Bendeki taşıma kabı ve saydam kaplamanın 2side tasco.Memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X