Şimdi Ara

Satılık Garantili PSP ve ekstralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı Garantili PSP 1004K Value Pack (sıfır gibi, kusursuz , 2.60 Firmware)

1 gb Sony ms pro duo High Speed

Ekran Koruyucu( 1 adette yedek)

Logitech Playgeat Pocket Koruma Kutusu

4 Orjinal Oyun (Pursuit Force, Ridge Racer, Harry Poter, Grand Theft Auto)

2 UMD Film (Fast And Furious, Spiderman 2)

Tümüne istediğim rakam 800 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethvalor -- 16 Şubat 2006 11:02:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gta ya tek başına ne istersin dostum.. eğer yalnız satıyorsan tabiiki?
  • kardeş ben 1.50 versiyon 1000k modeli sıfır psp ve yanında sony 512 mb (sıfır) ms ve yine yanında 12 tane orjinal umd oyunla onlarda sıfırdı 1 tanede umd film (spiderman2) ile beraber 775 ytl ye zor verdimki sen bu verdiklerinle 800ytl imkansız.birde 2.60 versiyon ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

kardeş ben 1.50 versiyon 1000k modeli sıfır psp ve yanında sony 512 mb (sıfır) ms ve yine yanında 12 tane orjinal umd oyunla onlarda sıfırdı 1 tanede umd film (spiderman2) ile beraber 775 ytl ye zor verdimki sen bu verdiklerinle 800ytl imkansız.birde 2.60 versiyon ...

12 tane oyun zaten 50 milyondan satsan ikinci eli 600 milyon para yapar, ki sendeki oyunlar sıfırmış. bence sen çok ucuza vermişsin. kaldı ki satılmassa durur problem değil, garantili, faturalı mal, yarın bir gün yeni oyunlar çıktığında, gran turismo olsun, syphon filter olsun, splinter cell olsun, herkes yükseltmek durumunda kalacak versiyonu, yıllarca 60 tane oyunla kimse idare edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethvalor -- 16 Şubat 2006 15:58:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.