Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Satılık PS5 Cd'li Yurt dışı; +Ekstra Hafıza, Full oyunlu Çift Kol PSN PLUS Satın Al 6 Ağustos 2024 19:00 1 1 [SATILDI] Satılık PS5 Cd'li Yurt dışı; +Ekstra Hafıza, Full oyunlu Çift Kol PSN PLUS Merhaba arkadaşlarPs5 cihazımı satıyorum. Çok fazla oynamıyorum. Ayda 1 kere ya açıyorum ya da açmıyorum. Cihazın yanında;Çİft kol Cihazın içinde Ekstra Kingston 1tb m2 gen5 ssd 2025 9. aya kadar PSN plusDiablo 4 Fifa - FC 24NBA2k24Cod Vanguard. Cihazımla birlikte bu oyunları da vereceğim. Hesap halindedir. SATILDIAnkara içi deneyerek gelip elden alabilrsiniz, :Şehir dışı, havale sonrası kargo. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus 4080 TUF Apple Watch 9 45mm- Siyah [SATILDI] Satılık Playstation 5 Slim- çift kol- [SATILDI] Logitech G915 Q ingilizce