Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] 2 Kollu Sıfırdan Farksız Playstation 5 CD'li Versiyon Satın Al 13 Ekim 2023 09:57 1 1 [SATILIK] 2 Kollu Sıfırdan Farksız Playstation 5 CD'li Versiyon Merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi sıfırdan farksız çok ama çok az kullanılmış 2 aylık Playstation 5 CD'li cihazım satılıktır. Amerika'dan alındı. CFI-1215A modelidir. 2 ayda yaklaşık 4-5 saat ancak kullandım. Kutunun içinden çıkan kolunu aldığım günden beri 1 defa şarj ettim. İş yoğunluğumdan dolayı kullanamadığım zamanlarda hep kutusunda muhafaza ettim. Yanında amazon.com.tr'den aldığım akım koruyuculu prizi de göndereceğim. İkinci kol ise 10 Ağustos 2022 yılında Vatan Bilgisayar'dan alındı. Hala 1 yıl garantisi bulunmakta. Bu kolu da hiç ama hiç kullanmadım. Olduğu gibi çekmecemde kendi paketinin içinde durdu. Dualsense'lerin model numarası da CFI-ZCT1W'dür. Konsolun kutu içeriği eksiksizdir. Dualsense şarj kablosunu ve kutunun içinden çıkan HDMI kablosunu hiç kullanmadım. Güvenlik bandını bile öyle gelişigüzel yırtmadım. Çok temiz baktım ve kullandım. Alacak kişiye hayırlı olsun. Ankara içi elden, diğer illere önce havale olacak şekilde özenle paketler gönderirim.Fiyat: SATILDI SİLİNEBİLİR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] PS4 Kutulu Dark Souls Trilogy [SATILIK] Marshall Major III Bluetooth Kulaklık - Az Kullanılmış [SATILDI] [SATILIK] Steelseries Arctis 7 Wireless [SATILDI] [Satılık] Garantili 9.Nesil Xbox Controller