Şimdi Ara

SIFIR ORJİNAL SEGA MEGA DRIVE 2 KUTUSUNDA + 5 ORJİNAL OYUN - SANALPAZAR LI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEGA ORJİNAL MEGA DRIVE 2 16 BIT OYUN KONSOLU

GERÇEK ANLAMDA SIFIR HİÇ KULLANILMADI EL DEĞMEDİ DESEM DOĞRU
    .
    ORJİNAL KUTU İÇERİĞİ İLE

İSTANBUL İÇİ KURYE İLE AYNI GÜN KAPIDA ÖDEME TESLİM.

5 ADET ORJİNAL KUTULU OYUN YANINDA BİRİ SIFIR AMBALAJINDA

NAKİT FİYAT 450 TL

SANALPAZAR ÜZERİNDEN 500 TL DİR.

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Sega-Mega-Drive-2-Kutusunda-3-Orjinal-Oyun__isp50742132

FİYATLAR PAZARLIKSIZDIR.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 27 Ağustos 2015; 22:23:48 >

• vay be çocukluğuma döndüm.

pakin 2. el playstation fiyatına. hayırlı satışlar.
  • Oyunlar kötü. Bence ederi 300 TL. Ama güzel konsol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeye 2 Oyun daha ekliyorum DH e üyelerine özel yarın takip edin.
  • Merakla bekliyoruz. Birkaç hit oyun seti şenlendirir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirinler oyununu koy .. bir türlü oyunu bitirememiştim şirineye bakmaktan. .. gençliğimin oyun konsolu sega

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar temiz sakladınız cihaz çok temiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihaz tam devre orjinal anakart mı yoksa yarım devre klon mu acaba? arka kısmın tam fotosunu paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scavus

cihaz tam devre orjinal anakart mı yoksa yarım devre klon mu acaba? arka kısmın tam fotosunu paylaşabilirmisiniz?

Sega lisans hologram logosu çok net görülmekte cihaz orjinaldir birde japon değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 14 Eylül 2015; 19:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

cihaz tam devre orjinal anakart mı yoksa yarım devre klon mu acaba? arka kısmın tam fotosunu paylaşabilirmisiniz?

Sega lisans hologram logosu çok net görülmekte cihaz orjinaldir birde japon değildir.

İlanı Baltalamak Degil Niyetim ama İnsanlar Bir Cihaza 500TL verecekse A-Z ye Özelligini Belirtmeli ve Sorulara Açık Olmalısınız.Hologram Ben Size İstediginiz Kadar Bastırtayım SEGA Yazan Cıvıl Cıvıl.

Benim Sordugum Cihazın Arkasını Çevirdiginizde Hologram'ın Oldugu Yüzeyde Anakart Tam Devre mi Yoksa Yarım mı? Arka Yüzeyin Fotosunu Eklerseniz Alıcılar için Teyit Etmiş Olursunuz İyi Satışlar Dilerim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

İlanı Baltalamak Degil Niyetim ama İnsanlar Bir Cihaza 500TL verecekse A-Z ye Özelligini Belirtmeli ve Sorulara Açık Olmalısınız.Hologram Ben Size İstediginiz Kadar Bastırtayım SEGA Yazan Cıvıl Cıvıl.

Benim Sordugum Cihazın Arkasını Çevirdiginizde Hologram'ın Oldugu Yüzeyde Anakart Tam Devre mi Yoksa Yarım mı? Arka Yüzeyin Fotosunu Eklerseniz Alıcılar için Teyit Etmiş Olursunuz İyi Satışlar Dilerim

Dostum seni tanıyorum böyle bir niyetin olmayacağını da biliyorum. Hologram ben bastırabilirim demen bugün için kolay olabilir ama o gün şartlarında imkansız. Bunu gözardı etmemen lazım. Resim çekip ekleme şansım şu an yok. Lakin sen eğer alıcıysan ilgileneyim. Bu tip yorum ve önerilerin gerçek alıcılardan gelmesini tercih ederim süleyman cım. Senin sadece japon makina ve oyun takıntın olduğunu bildiğim için espri yaptım yukarda Japon değil diye

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Vay be koleksiyoner olsam almistim hayirli satislar.

• vectorman vardi galiba guzel oyundu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.