Merhaba arkadaşlar, yarın veya öbür gün psp alacağım. Bir miktar para biriktirdim. Ancak bir kaç sorum olacak. Şimdi 8 GB hafıza kartı alıp, kırdırıp, internetten oyun indirip, yükleyip oynamak istiyorum. Sırf oyun oynamak için alacağım. Hangi modelleri kırılabiliyor şimdi ? Bir de 2000 modeliyle yeni çıkan 3004 modeli arasındaki fark nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim, ha bir de en uygun nerden alabilirim.
yuh be abi az araştır
quote:
Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna yuh be abi az araştır
muahaha! XD
İstanbul daysanız en uygun eminönü Doğubank tan veya forumda dragonstory adlı bir arkadasımız hala satıs yapıyor mu bılmıyorum temın edebılırsınız
2000 ile 3000 arasındaki fark ekranın 3000 lerde biraz daha iyi olması ve mikrofon bulunuyor .
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
2000 ile 3000 arasındaki fark ekranın 3000 lerde biraz daha iyi olması ve mikrofon bulunuyor .
Ekranının daha iyi olup olmadıgı tartısılır bence cunku oyunlarda alınan verim 2000 modellerinde daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Vellastus
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Ekranının daha iyi olup olmadıgı tartısılır bence cunku oyunlarda alınan verim 2000 modellerinde daha iyi
Hangisinin hangisi olduğunu söylemeye gerek yok heralde.
bu kadar fark olabileceğini tahmin etmiyordum... 3000 almak lazım
3000 iyidir. Ama aslında çok büyük farklar degil bunlar.1000 seriside oyunları çalıştırıyo 3000de.Hangisi bütçenize uyuyosa temizse en iyisi odur.Çok takmamak lazım.Oyununuzu oynarsınız güzelce. Ama tabiki kaliteli olan iyidir.
arkadaşlar ben izmirdeyim izmirde en iyi psp ve ucuz mağzayı nerde bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: seko---
arkadaşlar ben izmirdeyim izmirde en iyi psp ve ucuz mağzayı nerde bulabilirim
Hatırladığım kadarıyla İstanbul'daki Khalkedon kargoyla yolluyor.Çok tercih edilen bir yer.2000 ve 3000 modelleri mevcut orda.
versiyonu 5.03 ve altı ise versiyon işlemi yapılıyor.eğerki 5.03 ün üzeri ise versiyon işlemi yapılamıyor diye biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme