Şimdi Ara

PSP Alacağım Acilen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yarın veya öbür gün psp alacağım. Bir miktar para biriktirdim. Ancak bir kaç sorum olacak.
    Şimdi 8 GB hafıza kartı alıp, kırdırıp, internetten oyun indirip, yükleyip oynamak istiyorum. Sırf oyun oynamak için alacağım.
    Hangi modelleri kırılabiliyor şimdi ? Bir de 2000 modeliyle yeni çıkan 3004 modeli arasındaki fark nedir ?
    Yardımcı olursanız sevinirim, ha bir de en uygun nerden alabilirim.

• yuh be abi az araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna
    yuh be abi az araştır

muahaha! XD
  • İstanbul daysanız en uygun eminönü Doğubank tan veya forumda dragonstory adlı bir arkadasımız hala satıs yapıyor mu bılmıyorum temın edebılırsınız
  • 2000 ile 3000 arasındaki fark ekranın 3000 lerde biraz daha iyi olması ve mikrofon bulunuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

2000 ile 3000 arasındaki fark ekranın 3000 lerde biraz daha iyi olması ve mikrofon bulunuyor .

Ekranının daha iyi olup olmadıgı tartısılır bence cunku oyunlarda alınan verim 2000 modellerinde daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

2000 ile 3000 arasındaki fark ekranın 3000 lerde biraz daha iyi olması ve mikrofon bulunuyor .

Ekranının daha iyi olup olmadıgı tartısılır bence cunku oyunlarda alınan verim 2000 modellerinde daha iyi

Hangisinin hangisi olduğunu söylemeye gerek yok heralde.
     PSP Alacağım Acilen Yardım !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar fark olabileceğini tahmin etmiyordum... 3000 almak lazım
  • 3000 iyidir.
    Ama aslında çok büyük farklar degil bunlar.1000 seriside oyunları çalıştırıyo 3000de.Hangisi bütçenize uyuyosa temizse en iyisi odur.Çok takmamak lazım.Oyununuzu oynarsınız güzelce.
    Ama tabiki kaliteli olan iyidir.
  • arkadaşlar ben izmirdeyim izmirde en iyi psp ve ucuz mağzayı nerde bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko---

arkadaşlar ben izmirdeyim izmirde en iyi psp ve ucuz mağzayı nerde bulabilirim

Hatırladığım kadarıyla İstanbul'daki Khalkedon kargoyla yolluyor.Çok tercih edilen bir yer.2000 ve 3000 modelleri mevcut orda.
  • versiyonu 5.03 ve altı ise versiyon işlemi yapılıyor.eğerki 5.03 ün üzeri ise versiyon işlemi yapılamıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.