Şimdi Ara

Psp alacağım ancak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, çok yakın bir arkadaşım sevgilisine psp alıcak benden yardımcı olmamı rica etti bende onun için araştırmada bulunuyorum. CFW işlemleriyle uğraşmıştım eskiden fat üzerinde, yani konuya aşinayım epey. ve şöyle birşey var, alınacak olan psp kırılabilir olmalı. aklımı karıştıran soruları sıralıyım öncelikle:

1- Piyasada sanırım epey fazla çeşitte psp versiyonları var.Teknomarketlerde gördüğüm kadarıyla psp 3004 400 lira gibi bir fiyattan satılıyor.sizce hangisini tercih etmeliyim?
    2- Hangi modeldeki hangi sürümler kırılabilmeye uygun?
    3- Kırılma işleminde eskiden bugüne değişen çok birşey yok sanırım?
    4- Son olarak istanbulda hali hazırda kırılmış olarak satan tanınmış yerlerin en azından isimlerini paylaşırsanız sevinirim

şimdiden çok teşekkür ederim

• ohooooo arkadaşım sen en son fat i kırmayla falan uğraşmışsan değirmenin altından çok sular aktı ben askere giderken psp mi yeğenime vermiştim şimdi it gibi pişmanım piyasada kırılabilen psp kalmamış.2.elde kırılmış 2-3 yıllık cihazlara sıfır psp parası istiyor millet.
  • yorumun için saol dostum, konu hala güncel. khalkedon'dan yanılmıyorsam 320 liraya psp 3000buldum araştırmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

yorumun için saol dostum, konu hala güncel. khalkedon'dan yanılmıyorsam 320 liraya psp 3000buldum araştırmaya devam.

ben de almak istiyorum ya bulursanız bana da pm atın uzun zamandır aklımda PSP almak
  • quote:

yorumun için saol dostum, konu hala güncel. khalkedon'dan yanılmıyorsam 320 liraya psp 3000buldum araştırmaya devam.

kheldekondan al,o hem ısını bılıyor hem guvenılır ve fıyatları uygun.
  • @headshooter, bulduğum bilgileri başlıkta paylaşırım

sahibinden.com da khalkedon un mağazasına baktım, kırılmış versiyonlar 430-550 arasında değişiyor. piyasada konsol üzerine tanınmış ve herhangi bir sıkıntı durumunda muhattab alabileceğimiz başka hangi firmalar var? khalkedon'u hali hazırda biliyordum zaten onlara güveniyorum açıkçası
  • mcpsp.com'a bak,shnscn falandı heralde dukkanı var sıtede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@headshooter, bulduğum bilgileri başlıkta paylaşırım

sahibinden.com da khalkedon un mağazasına baktım, kırılmış versiyonlar 430-550 arasında değişiyor. piyasada konsol üzerine tanınmış ve herhangi bir sıkıntı durumunda muhattab alabileceğimiz başka hangi firmalar var? khalkedon'u hali hazırda biliyordum zaten onlara güveniyorum açıkçası

ama kırılmamıştır o

• Merhaba,

Dubai'den geçen hafta satın alınmış, sıfır, hiç kullanılmamış, kutusu içerisinde herşeyi tamam PSP 3004 Piano Black satıyorum..Pilini bile takmadım poşetinin içerisinde duruyor...İlk kullanan siz olacaksınız..İstanbul içi ürünü görmek isteyene seve seve gösterebilirim içiniz rahat eder...Fiyat: 350 TL....İlgilenenler için adım Burçin numaram: 0555 524 17 47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman Begins -- 10 Kasım 2010; 14:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Begins

Merhaba,

Dubai'den geçen hafta satın alınmış, sıfır, hiç kullanılmamış, kutusu içerisinde herşeyi tamam PSP 3004 Piano Black satıyorum..Pilini bile takmadım poşetinin içerisinde duruyor...İlk kullanan siz olacaksınız..İstanbul içi ürünü görmek isteyene seve seve gösterebilirim içiniz rahat eder...Fiyat: 350 TL....İlgilenenler için adım Burçin numaram: 0555 524 17 47

Bunun yeri burasımı?2.el bölümüne aç konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.