Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Khalkedon'un dükkanına geçen hafta gittim ve psp'ye 600 lira fiyat çekti. Yuh artık diyorum. PSP alacağım fiyatlar gittikçe yükseliyor. Alternatif alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar.
  • Cevap yazan yazmayan herkese şimdiden Teşekkür ederim.

Şu ara PSP almak İstiyorum. Ve 3000 serisi düşünüyordum hiç yakından incelemedim görmedim de ancak Duyduğum ve forumdan takip ettiğim kadarıyla Kırılmış olanları sürekli uyku modunda bekletiyormuşuz. yoksa tekrar yolumuz bakırköy veya kadıköye düşer deniliyor.
    Arkadaşımda ilk el PSP 1004 FAT kasa var ve 4 orjinal oyun + 4 gb kart ile 220-TL 'ye verecek. sizce alınır mı? 1 yıldır oynamadığını söyledi ve içindeki kopya oyunları açmıyor. Kopya oyunları görüyor ama Kart okuma hatası veriyor. İnternete girmeye çalıştım Flash player versiyon güncelleyin dedi ve sayfaları bozuk açtı.
    Ayrıca film ve oyun izlemek için 1000 serisi işimi görür mü yok sa 280-300 TL ye 3000 serisi mi alayım Tavsiyeleriniz için şimdiden Teşekkürler.
  • Ben de aradım 600 dediler...komik...150€ almanya fiyatı...ps3 alırım bir tane daha...
  • Merhaba arkadaslar.Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Psp serilerinden 3000+ almayı düşünüyorum.
    1-Oyun oynamaktan çok dizi ve film manyağıyım sizce izlerken kalitesi beni tatmin edermi?
    2-Cihazı kırdırmayı düşünmüyorum 1tane oyun olsa bana yeter ancak bitirince ya yenisini alır yada takasa girerim diye düşünüyorum.
    3-Cihazı aldığım zaman PSP için ne tür aksesuarlar kullanabilirim çünkü cihazın tüm işlevlerinden faydalanmak istiyorum.
    4-Sizce normal olarakmı almalıyım yoksa paket halindemi mesela normalinden 60 70 tl fazlasına asasins creed paketi var yada başka hangi paketleri önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar psp 3004 v5.50 var elimde. kız ark.ım hediye olarak teknosadan almış. ilk aldığımda bilgim olmadığı için içinden çıkan fifa2010 umd taktım. ve versiyonu 5.50ye güncelledi.şuanda kadıköyde bikaç kez sormama rağmen kırılamıyo dediler. her sorduğumda 3 ay 6 ay son olarak da 1 yıldan erken kırılmaz dediler. ben elimdeki cihazdan tam anlamıyla faydalanmak istiyorum. tüm özelliklerini kullanmak istiyorum. bana ne önerirsiniz... ayrıca kırdırmam mümkün müdür???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mknsrcn -- 26 Ekim 2010; 15:31:51 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende psp almayı düşünüyorum konuyu baştan sona okudum. bende kopya oyun oynayacağım psp 1000 ve 2000 önermişsiniz bunun için. Ekran kalitesi piksel olarak 3000lerden farkı var mı eskilerin? son oyunları aynı grafiklerle oynar mı eskiler?
  • 1004 var bende, pes 2011 attım,yemedi,fixleme midir nedir onu denedim,çalıstı ama kasıyor oyun,gta vice city attım misal
    sorunsuz,sanırım son cıkan oyunlarda sorun.3004 alsam sorun ortadan kalkar mı acaba ?
    birde hangi version almalıyım,orj olmayan oyunları acması için.

tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 18 Kasım 2010; 13:47:25 >
  • Selam arkadaşlar, hizlial'dan psp Slim 3004 almayı düşünüyorum fiyatı 450 lira.Bugun istanbulda khalkedon diye bir satıcıyla 2 kez görüştüm 2sindede farklı fiyat verildi.İlk aradığımda 600,2. aradığımdada 550 lira fiyat verdiler.Açıkçası firmaya güvenim kırıldı sanırım ne tutarsa diye fiyat politikası izliyorlar.Hizlialdan psp slim 3004 alıp yazılımın kırılmasını beklemek mantıklımı yoksa diğer yerlerden kırılmış cihaz mı arıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah
    Selam arkadaşlar, hizlial'dan psp Slim 3004 almayı düşünüyorum fiyatı 450 lira.Bugun istanbulda khalkedon diye bir satıcıyla 2 kez görüştüm 2sindede farklı fiyat verildi.İlk aradığımda 600,2. aradığımdada 550 lira fiyat verdiler.Açıkçası firmaya güvenim kırıldı sanırım ne tutarsa diye fiyat politikası izliyorlar.Hizlialdan psp slim 3004 alıp yazılımın kırılmasını beklemek mantıklımı yoksa diğer yerlerden kırılmış cihaz mı arıyım?

İkisinide alma psp 3000 kırılmaz boşuna bekleme ikinci el kırılmış psp bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Kasım 2010; 4:01:14 >
  • 3004 6.20 yılbaşında kırılacak haberleri vardı hala geçerli midir?
    Edit: psp yi kırınca garantisi geçerli oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi Mind Tricks -- 30 Kasım 2010; 20:24:50 >
  • Kardeş mükemmel bir paylaşım olmuş.Bütün soru işaretlerimi sonlandırdın
  • merhaba arkadaşlar, orjinal oyun alacağım için psp nin kırılması pek sorun değil bende, psp 3000 mü yoksa psp go yu mu tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Selam arkadaşlar, hizlial'dan psp Slim 3004 almayı düşünüyorum fiyatı 450 lira.Bugun istanbulda khalkedon diye bir satıcıyla 2 kez görüştüm 2sindede farklı fiyat verildi.İlk aradığımda 600,2. aradığımdada 550 lira fiyat verdiler.Açıkçası firmaya güvenim kırıldı sanırım ne tutarsa diye fiyat politikası izliyorlar.Hizlialdan psp slim 3004 alıp yazılımın kırılmasını beklemek mantıklımı yoksa diğer yerlerden kırılmış cihaz mı arıyım?

Madem alıcaksınız kırılmış alın.Çünkü kırılamayan 3000 lerin ne zaman kırılacağı belli olmaz.Khalkedonda neden öyle demişler anlamadım ama güvenilirdir.Çok fazla insan alışveriş yaptı bugüne kadar ve memnun kaldılar.Bence şuan psp alınabilecek en iyi yer Khalkedon.Desteği olsun fiyatı olsun.
  • PSP 3000 almak isteyenler MM Ümraniye'ye telefon edip bir sorsunlar hala 299TL'lik fiyat geçerli mi diye?
    Ben geçen gün 299TL'den aldım siyah PSP 3004 ve reyonda hala 3-4 tane daha vardı; ama ne yazık ki versiyon 6.20 'dir.
    Bekliyorum şimdilik; "yılbaşı yada yeni yılda kırılacak" diyorlar çeşitli forumlarda, bazıları da "hiç beklemeyin boşuna" diyorlar...

Sizce 6.20'nin akıbeti ne olacaktır? HEN çıkmış piyasaya çünkü... yanılmıyorsam di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

merhaba arkadaşlar, orjinal oyun alacağım için psp nin kırılması pek sorun değil bende, psp 3000 mü yoksa psp go yu mu tavsiye edersiniz

psp 3000 al hem ekranı daha büyük hem de kullanımı daha rahat psp go dan internet üzerinden indirmek zorundasın ama 3000 de hem umd den hem de internetten oynayabilirsin tabi son karar senin go biraz daha havalı duruyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

merhaba arkadaşlar, orjinal oyun alacağım için psp nin kırılması pek sorun değil bende, psp 3000 mü yoksa psp go yu mu tavsiye edersiniz

psp 3000 al hem ekranı daha büyük hem de kullanımı daha rahat psp go dan internet üzerinden indirmek zorundasın ama 3000 de hem umd den hem de internetten oynayabilirsin tabi son karar senin go biraz daha havalı duruyor sanki

bilgi için teşekkürler

• bukadar anlatımın üzerien bişey soracam. ben yakın bi zamanda psp almayı düşünüyorum. bana tavsiyeniz hangi modelidir. ve bu modelde neye bakmalıyım. neyi soramalıyım. acil yardım. şuan incelediğim 2004 modeli var ne dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilsakar
    bukadar anlatımın üzerien bişey soracam. ben yakın bi zamanda psp almayı düşünüyorum. bana tavsiyeniz hangi modelidir. ve bu modelde neye bakmalıyım. neyi soramalıyım. acil yardım. şuan incelediğim 2004 modeli var ne dersiniz...

Butcene bağlı mesela oyunlar için para vermeyi düşünüyor musun onun dısında bu aleti film izlemek icinde kullanacak mısın mesela filmi en iyi Psp 3000 lerde izleyebilirsin bende 2004 kullanıyorum iyidir gercekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 9 Aralık 2010; 11:58:06 >
  • 2-3 soru sorulmuş herkese genel bir cevap vereyim.

6.20 ler için yılbaşı diyorlar ama ne kadar doğrudur bilinmez.En iyisi 2011'e girdikten sonra psp almayı düşünün çünkü her ne kadar inanmasamda yılbaşında kırılırsa yenilerden alırsınız.

Eğer o zaman bile kırılmassa kırılmayanlardan alıp boşuna beklemeyin.Azcık pahalı alın ama oyununuzu oynayın.

3000 mi go mu sorusuna ise cevabım 3000 dir.Go, arkadaşında dediği gibi umd içermiyor.Yani inernetten indiriceksniz.Oda ne kadar iyi indiriseniz.Ayrıyetten Türkiye'den parayla oyun almak zor.Ama yakında geliyor diyorlar.Go için zamanı değil daha kısaca.

diğer arkadaş,

Benim tavsiyem kırılabilir bir 3000 dir.Belki biraz daha para verirsiniz ama ekran kalitesi açık farkla 2000 ve1000 den daha iyidir.Ayrıyetten daha şıktır.
  • Merhaba arkaşadlar bende yeni psp aldım ve bi sorunum var şuanda yardımcı olursanız sevinirim.

Naruto Ultimate ninja hero 3 oynuycam fakat şu hatayı alıyorum ''the game could not be started'' HATA KODU:8002013C.

np 9660 yaparak denedim olmadi.menuden advanced sekmesini seçip advanced configuration da plain modules in UMD/ISO enable yaptım gene olmadı.Neden dir sizce acaba başka ne yapmam lazim.

NOT:Sistem software:5,50 GEN-D3

Sorun halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 11 Aralık 2010; 19:09:34 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.