Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

tşk ederım arkadaşım.. kusura bakmayın bu konuda acemıyım... acaba bu kapatma olayından kurtulmak ıcın eskı bır fırmware gecme ımkanımız var mı? bırde 2 dk lık dıye bahsettıgınız yonteme nerden ulabılırım tşkler.

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: ender

5.03 sureklı uyku modunda derken hıc kapanmayacak oylemı... ?? kırması zormu peki?

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: t.q

Ben 2. el psp Alıcam Elden 3000 serisi 3004 5.03 versiyon
    1-)sahte oyun oynama şeysi kırılmış ama 5.03 lerde kapanınca mı ne versiyon bozuluyormuş bozulduktan sonra eski haline nasıl getiririm?
    2-)memory kartta oyun atıldığında direk oyunu açıyormu yksa bir programmı gerekli?

1- versiyon 5.03 ise makinayı sürekli uyku modunda tutarak oynarsın kapatırsan tekrar kırman gerekecek
    2- memory sticke makinayı kırdıktan sonra yeni bi klasör açıp oyunu atacaksın proggrama gerek yok

hayır kırması zor değil. 2 dakikalık 1 işlemle düzeltilebiliyor.

versiyon düşürülmüyor psp 3004 te........hack ile ilgili paylaşımlar yasak

• Merhabalar,

Geçen hafta oğluma PSP 3004 aldım. Versiyon 6.20.
    1-PC deki filmleri nasıl dönüştürüp, hangi programla,formatla PSP den izleyebilirim.
    2-PC deki MP3 leri nasıl PSP den dinleyebilirim?
    PC deki fotoları PSP de nasıl görüntüleyebilirim?

Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • 1- Total video converter adlı programla dönüştürebilirsin videoları.
    2- Hafıza kartında music adlı bir klasör oluşturup oraya koyabilirsiniz mp3leri.
    3- ımage diye bir klasör oluşturup resimleri oraya koyabilirsiniz.

• Selamlar Arkadaşlar öncelikle yardımcı olandanda olmyıyanda da Allah razı Olsun.

1. Benim bulundugum çoğu yerde wifi mevcut internettte dolaşmak için idealmi acaba genelde maç sonuçlarına vs arada iddda oynamak için sitlere girerim okadar bunları karşılarmı yanı öncelik olarak nete doğru düzgün bağlanıyormu yanı tatmın edermı

2. müzik dinlemeyı çok severim ses kalitesi tatmin edermi acaba

3. daha önce kımsede psp görmedim canlı olarak oyunlar örneğin pes 2010 nasıl tatmın edermi birde mesela pes 2011 çıkarmı cıhaza

4. slim almayı düşünüyorum ve slim 3000 acaba pişman olurmuyum bu modelı aldım dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Entrika^

Selamlar Arkadaşlar öncelikle yardımcı olandanda olmyıyanda da Allah razı Olsun.

1. Benim bulundugum çoğu yerde wifi mevcut internettte dolaşmak için idealmi acaba genelde maç sonuçlarına vs arada iddda oynamak için sitlere girerim okadar bunları karşılarmı yanı öncelik olarak nete doğru düzgün bağlanıyormu yanı tatmın edermı

2. müzik dinlemeyı çok severim ses kalitesi tatmin edermi acaba

3. daha önce kımsede psp görmedim canlı olarak oyunlar örneğin pes 2010 nasıl tatmın edermi birde mesela pes 2011 çıkarmı cıhaza

4. slim almayı düşünüyorum ve slim 3000 acaba pişman olurmuyum bu modelı aldım dıye

1-)İnternete girip dolaşmak zor oluyo.Ama maç sonuçlarına fln bakabilirsin,iddaa da oynabilirsin.İnternette düzgün bağlanıyo.
    2-)İyi bir kulaklık alırsan tatmin olursun.
    3-)Pes 2010 görüntü olarak kesinlikle seni tatmin eder.Pes 2011 psp ye çıkacaktır.Her senede çıkıyor zaten.
    4-)Psp slim 3000 serisi alabilirsin ama versiyonu düşük olana dikkat et.

• versıyonu düşük olana derken kaç versıyon almalıyım birde hocam yeni seri olan 3000 serilerini lcd ye bağlayınca görüntü kaletı ıyı dıyorlar düzelme var dıyorlar diğer serilere göre yanı doğrumudur
  • psp alacak arkadaşlara psp 1000 ve psp 2000 i öneririm fakat psp 2000 (ta88v3) psp 3000 ve 4000 modellerini önermiyorum.ama derseniz bende para bol legal adamım o zaman hepsini öneririm.

psp alacak para dışında 5 kuruş para harcamak istemiyorum diyen arkadaşlar ise önerdiğim modellere yönelsinler.psp 2000 alacaklar anakartı göz ardı etmesin.ta88v3 genellikle son modellerde kullanılmış diye birşey duydum ama ne kadar doğrudur bilinmez (2004 - 2006 ( hepsi değil ). kontrol yöntemleri psp için hazırlanmış olan türk sitelerde mevcut.

şu an en güncel sony fw si 6.20 (orj.)
    en güncel darkalex fw si ise 5.50 gen D (cfw)

orj. fw si 6.20 olan 1000 ve 2000 sahipleri downgrade yapabilirler.bu sürüm üzerine şu an için kesinlikle cfw yi siz denemeyin.kadıköyde mekanlar mevcut.

psp go (4000) yu psp den saymayın şu an.3000 ve ta88v3 te ise son sürüm 5.03 tü ve her oyunu açmıyor ayrıca pil biterse ya da tam kapatılırsa (poweri uzun çekik tutunca) yeniden hacklemek gerekir.sabırlılar alabilir fakat tahammülünüz zayıfsa bunlarıda psp den saymayın

psp yi tv ye bağlamak isteyenler 2000 e yönelmeli ama görüntü kalitesi ps3 gibi değil.adi kablo alırsanız görüntü ps1 gibi ,orjinal alırsanız ps2 gibi görüntü alırsınız. plazma ve lcd ler için 1080p yükseltici aparat almak lazım.tr de var mı bilmiyorum.

1000 - 2000 kıyaslaması

1000 (sattığıma pişmanım)
    + ele çok süper oturur.umd sürücüsü ve kapağı kalitelidir. Ağırlığı hep abartılır.yok öyle bişey.kuş gibi cihazda oyun oynamakta zevk vermez
    - tv ye bağlanmaz, skype desteklemez

2000 (aldığıma pişman değilim ama :D)
    + kuş gibidir.tv ye bağlanabilir.
    - piano black olduğu için çizik ve yağlanma kaçınılmazdır.umd kapağı ilk sürüme göre kalitesiz

aralarındaki 1 farkta umd cachesiyle alakalı ama biz ms den oyun oynuycaksak ya da 1 sn tahammülümüz varsa fark sayılmaz.

tüm psplerin donanım özelliği aynıdır.1000 olsun 3000 olsun.aralarındaki farklar ekran kalitesi tv bağlama mikrofon gibi küçük ve gereksiz ayrıntılardır.hepsi aynı oyunu açar (umd) aynı kapasite ms yi alır.hepsinde video müzik ve net vardır.

tv de oynamak isteyenler ps2 ps3 e yönelsin psp önermem.

program konusunda 1. 1000 dir. evrensel kumanda (klima tv dvd uydu digitürk ne varsa :D) da dahil olmak üzere en çok uygulama buna yüklenir.

1000 alacaklara ekstra çıksa çıksa pilden çıkar.yeni pil alamak gerekebilir.2005 ten beri piyasadalar
    2000 alacaklara ekstra çıksa çıksa tv kablosu çıkar.Ama bence hiç önemli değil.

1000 i de 2000 (var) i de kullandım.Bende atmasyona yer yok neyse o dur. sitede çok takılamıyorum pm den soru ya da mesaj atarsanız yardımcı olurum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 1 Eylül 2010; 9:18:38 >

• herkese selamlar,

dün oğluma psp 3004 v5.70 cihaz aldım.tabi almadan bu işleri bilmiyorduk versiyon felan sanırım bizim model henüz kırılamıyormuş fakat hafıza kartından oyunların isolarını çalıştırabiliyor muşuz bu doğru mudur acil cevaplarsanız sevinirim.zira bu da mümkün değil ise cihazı geri vereceğim daha ucuza ikinci el v5.03 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: premonitor

herkese selamlar,

dün oğluma psp 3004 v5.70 cihaz aldım.tabi almadan bu işleri bilmiyorduk versiyon felan sanırım bizim model henüz kırılamıyormuş fakat hafıza kartından oyunların isolarını çalıştırabiliyor muşuz bu doğru mudur acil cevaplarsanız sevinirim.zira bu da mümkün değil ise cihazı geri vereceğim daha ucuza ikinci el v5.03 alacağım

Malesef iso ları çalıştıramazsınız o versiyonla. Elinizdeki cihaz 20 tl karşılığı kırılıyor fakat oyunlarda sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.5.03 (3000 için tek bu var.Yenisi düşünülmüyor.Versiyonlar sürekli 1000 ve 2000 için çıkıyor) versiyonu eski ve yeni oyunlara desteği yok.Cihazın pili bitmesi durumunda ve tam kapatılması durumunda tekrar kırdırmanız gerekir.Her seferinde 20 tl yi ödemek durumundasınız.Çünkü sizin yapabileceğiniz bişey değil.Brick (türkçesi çöp :D ) olma ihtimali %99.99.Psp den iyi yararlanmak için önerim onu iade edip 1000 ya da 2000 (ta88v3 hariç) serisine yönelmeniz yönünde.Bunlarda son versiyon 6.30 oyunlarını açma yetenekli 5.50 gen d3 tür.Yakında 6.20 de kırılacakmış 1000 ve 2000 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 5 Eylül 2010; 21:40:23 >

• peki ben bu cihazı electroworld den aldım faturası felan her şeyi duruyor ve makinede tahribat felan yok geri iade etmek istesem alırlar mı.orada çalışana da sordum o kadar kırılabilen versiyon mu diye evet dedi.ayrıca bir sorum daha olacak ben bu cihaz ile evdeki wireless den nete bağlanamıyorum tüm işlemleri sırası ile yapıyorum hattım da wpa encript herşeyi tam yapıyorum ama olmuyor ne yapmam gerekli.Ben bu makineyi iade edebilsem kırılabileni nereden bulabilirim.arkadaşım oğluna beyaz bir tane almış 3006 model full kırıktı makine istediği oyunu indirip oynayabiliyor benim makinenin aynısı 3004 ile 3006 arasında versiyon farkı mı var.biraz daha aydınlatırsanız sevinirim
  • sanırım iade edebilirsiniz üründen memnun kalmadık diyerek. khalkedondan alabilirsiniz kırılmış versiyonlu olarak.
  • 3004 İngiltere için 3006 Hong Kong için çıkmış versiyon. Aralarında pek fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: premonitor

peki ben bu cihazı electroworld den aldım faturası felan her şeyi duruyor ve makinede tahribat felan yok geri iade etmek istesem alırlar mı.orada çalışana da sordum o kadar kırılabilen versiyon mu diye evet dedi.

Bu tarz elektronik marketlerinde çalışanların bilgisi inanın sizinkinden kat ve kat daha düşüktür. O çalışan kırılmayı ' yere düşünce kırılır mı ' şeklinde anlamıştır :D

Artık elektronik bişey alırken güvenilir sitelerden araştırıp alıyorum.
  • quote:

versıyonu düşük olana derken kaç versıyon almalıyım birde hocam yeni seri olan 3000 serilerini lcd ye bağlayınca görüntü kaletı ıyı dıyorlar düzelme var dıyorlar diğer serilere göre yanı doğrumudur

5.03 ve altı olacak versiyon ....... lcd de psp 3000 görüntü kalitesi çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

versıyonu düşük olana derken kaç versıyon almalıyım birde hocam yeni seri olan 3000 serilerini lcd ye bağlayınca görüntü kaletı ıyı dıyorlar düzelme var dıyorlar diğer serilere göre yanı doğrumudur

5.03 ve altı olacak versiyon ....... lcd de psp 3000 görüntü kalitesi çok iyi..

Öyle mi dersin? Ben çoğu kişiden çok ama çok yetersiz olduğunu duymuştum.
  • herkese tekrar selam,

bugün electroworld e gittim ve sıkıntımı dile getirdim.orada çalışan arkadaşa alırken 5.03 istediğimi ama aldığım makinenin 5.70 çıktığını söyledim.oda bana cihazı geri alabileceklerini ama eninde sonunda bu cihazında kırılacağını belirtti.ben diğer mevcut cihazlarda bu seriden bulabilir miyiz diye bir şansımı deniyeyim dedim bir baktık bulduk bir tane 5.01 versiyon ve sorunsuz cihazı aldım.şimdi bana bu aletle ilgili ilaç milaç ne lazım ise nereden bulabilirim nasıl yaptırabilirim bilgi verecek arkadaşlar var mı yada site tavsiyesi felan. bu arada görüntü kalitesi gerçekten şahane yalnız wireless i ayarlayamadım onu da hallederim herhalde dns ip problemi felan veriyor ayarlarını tam yapamadım herhalde
  • Arkadaşlar merhaba,

konuyu okudum ama benim bu psp konusunda hiç bir bilgim yok. şuanda amerikadayım ve kız arkadaşımın kardeşi psp istiyormuş. sanırım oyunları internetten indirip yükleyebiliyormuşuz ama bunun için hangi model hangi sürüm almalıyım alırken neye dikkat etmeliyim bir yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabt29

Arkadaşlar merhaba,

konuyu okudum ama benim bu psp konusunda hiç bir bilgim yok. şuanda amerikadayım ve kız arkadaşımın kardeşi psp istiyormuş. sanırım oyunları internetten indirip yükleyebiliyormuşuz ama bunun için hangi model hangi sürüm almalıyım alırken neye dikkat etmeliyim bir yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler

Şimdi burda para mevzusu devreye girer.

İnternetten oyunu parayla indirmek için en son çıkan PSP Go ya yönelin.

Yok sorunsuz olsun beleş olsun derseniz PSP 1000 ve 2000 e yöneleceksiniz.

Bende 2 de 1 kırdırmaya gidecek vakitte çok parada ama oyun şirketlerini zengin etmek istemiyorum derseniz 3000 i öneririm.

Burdan sürüme karar verdikten sonra;
    Paket seçimi yapmalısınız.Özel serilerde mevcut.Gigapack falan gibi türleri mevcut.

PSP 1000 ve 2000 modelleri üretim olarak eskiler.Sıfırlarını kadıköy ve eminönünde şansınız da yaver giderse bulabilirsiniz.Amerikadan alacaksanız PSP GO ve 3000 kaçınılmaz olur.

Son olarak hafıza kartı olarak ya sony ürünü satan şirketten ya da kalite bakımından hiçbir farkı olmayan fakat ucuz olan sandisk markasına yöneleceksiniz.

• merhabalar,

bahsettiğim gibi psp 3004 model cihazımı şu anda 5.03 GEN-A (full) yaptım ve PSP-GAME altında sadece installer-loader gözüküyor onuda yaptım sanırım flash ile ilgili idi.Şimdi iso oyunları atıyorum ama hatalı data olarak görüyor yapmam gereken başka bir işlem var mıdır acaba acil cevaplayabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer
  • AKIL VAR MANTIK VAR psp almayı düşünenler mutlaka okusun!!!
    Soruyorum psp almak isteyenlere:
    Ticaretle uğraşanlar kullanıcıyı mı düşünür kendilerini mi?
    Eski model psp lerle crack lerle çocuklarınız nasıl uğraşacak?
    Her hafta teknik servise gitmek zor değil mi?
    Khalkedon diye bir yer var fakat her foruma yapışmışlar soru soranı kendi dükkanlarına çekiyorlar?
    Bunlardan ne gibi bir fayda gelir? Tabi cebiniz şişkinse o başka.
    SONY en AKILLICASINI YAPTI Psp go yu çıkararak hem UMD masrafından hem hack lerden hemde bu tarz fırsatçılardan kurtuldu. Bizi de kurtardı.
    Oyun firması oyunu çıkarıyor. Oyun umdlerde çoğaltılıyor, nakil, neklam distribütör, sözleşme, gümrük, bayii, ana bayii, vergi, dükkan karlarını ekleyin 1 dolarlık oyun buraya 50 dolara geliyor. AMA ŞİMDİ HEPSİ BİTTİ!!!
    PSP GO ya 1 dolar karşılığı netten oyunu satın alıp oynamanız mümkünken ne diye bunlarla uğraşacağız?
    Beni dinleyin gidin gönlünüzün istediği bir elektronik mağazasına istediğiniz taksitle alın PSP GO yu enayi yerine konulmaktan bıktık artık...

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.