Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar PSP 3001 kırılamıyormuş diye bir şey duymuştum da doğru mudur acaba bir bilginiz var mı şimdiden sağolun...
  • kırılıyor fakat pspyi kapatınca çok ufak bir işlemle tekrar düzeliyor.
  • teşekkür ederim içimi rahatlattınız
  • rica ederim.bir sorunuz olursa buradayız.
  • PSP oyunlarını takas yapabileceğim yerler ?
  • Arkadaşlar yarın bir arkadaşım dubai ye gidiyor. 7 yaşındaki kızım için PSP aldırmayı düşünüyorum.sizce mantıklımı . eğer almak mantıklı ise dikkat etmemiz gereken bi konu varmı.yarıdm ederseniz sevinirim. şimdiden herkeze teşekkürler
  • Slim 300x ve go farkları nelerdir
    200tl civarında hangisi alınır
    bunlara oyun nasıl yukleniyor ucretliyse cok pahalı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

birde bu kırdırma olayı nedır

Sayfanın ilk mesajda hepsi anlatılmış
    ---

Arkadaşlar merhaba,

İş arkadaşımda 2 adet psp var ve, birisini bana verdi '' al uğraş bak bişiler yap '' dedi, bende 2-3 yıl önce bu aleti almak istiyordum, nasip bu günlere geldi. Aletin modeli anladığım kadarıyla 1004;

Altındaki Barkodda kodlar ve sonunda PSP-1004 yazıyor
    yazılımına baktığımda

System Software : 3.90 M33-3
    Nickname: P183
    Mac: burada 'da mac adresi yazıyor.

Bu cihaz iyimidir, bunu alsam son çıkan oyunları açabilirim değilmi? Veya hangi model hangi sürümü önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
    Slim 300x ve go farkları nelerdir
    200tl civarında hangisi alınır
    bunlara oyun nasıl yukleniyor ucretliyse cok pahalı mı

tek fark tipleri. Biri sürgülü diğeri değil. 3000iyidir. Oyunlar pahalı değil kırdırırsan.
  • hie

İstediğin gibi kırdırabilir ve istediğin tüm oyunları oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

hie

İstediğin gibi kırdırabilir ve istediğin tüm oyunları oynayabilirsin.

Teşekkür ederim
  • şu an bende 3004 var. haftada üç kez kırıyorum(kapatıp açınca bozuluyo. ben de sürekli şarjını bitiriyorum xD). kırılamadığı fln yok. ayrıca psp nizi kırdırtmak için başkalarına para vermeyin. benmki yalama oldu. brick olduğu fln da yok. bi kez kendiniz deneyin internetten nasıl yapıldğını izleyip. ben ilk youtube dan izlediğimde kırdırttığım adama para verdiğim için çok kötü hissetmiştim :D üstelik sürekli yeni cfw(kırılmış versyon) çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie_94

şu an bende 3004 var. haftada üç kez kırıyorum(kapatıp açınca bozuluyo. ben de sürekli şarjını bitiriyorum xD). kırılamadığı fln yok. ayrıca psp nizi kırdırtmak için başkalarına para vermeyin. benmki yalama oldu. brick olduğu fln da yok. bi kez kendiniz deneyin internetten nasıl yapıldğını izleyip. ben ilk youtube dan izlediğimde kırdırttığım adama para verdiğim için çok kötü hissetmiştim :D üstelik sürekli yeni cfw(kırılmış versyon) çıkıyor.

paylaştığın için teşekkürler dostum, aldığımızda dediğin gibi yaparız
  • Arkadaşlar merhaba. Hekimlik yapan, oyunlara da pek meraklı bir insanım. İsteğim o ki, uygn bir psp bulayım ama çok eski ve yıpranmış olmasın. Sıfır da olur. Yeter ki internette indirdiğim oyunları içine atıp oynayabileyim. Anlayacağınız, kırılmış olsun. Var mıdır satın alabileceğim, güvenilir birileri? Yardım beklemekteyim.
  • khalkedon yada forumda dragonstory var.psp3000 almanizi tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aen

Arkadaşlar merhaba. Hekimlik yapan, oyunlara da pek meraklı bir insanım. İsteğim o ki, uygn bir psp bulayım ama çok eski ve yıpranmış olmasın. Sıfır da olur. Yeter ki internette indirdiğim oyunları içine atıp oynayabileyim. Anlayacağınız, kırılmış olsun. Var mıdır satın alabileceğim, güvenilir birileri? Yardım beklemekteyim.

Ankaradaysan kesinlikle pandora teknolojiyi öneririm. Satışta ve sonrasında sıkıntı yaşamazsın her konuda destek veriyorlar. Ankara dışınada gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.
  • khalkedon'u tavsiye ediyorum satış öncesi satış sonrası gerçekden çok ilgili 2008 yılında almıştım bir sürü arkadaşımda ondan aldı halen alış veriş yaparım kendisi en ufak sorunlarınızla bile ilgileniyor zaten isim yapmış birisi
  • Arkadaşlar,

8 yaşında oğluma karne hediyesi alacağım. Bu forumu dünden beri inceliyorum, kafam epeyce karıştı, anladığım kadarı ile PSP 3004 alacağım ama versiyonun 5.03 ten daha düşük olmasına dikkat edeceğim, 5.03 ten büyük olursa kırılamıyor.

Doğru anlamış mıyım? Lütfen yardım edin.
    Selamlar
  • Ben 2. el psp Alıcam Elden 3000 serisi 3004 5.03 versiyon
    1-)sahte oyun oynama şeysi kırılmış ama 5.03 lerde kapanınca mı ne versiyon bozuluyormuş bozulduktan sonra eski haline nasıl getiririm?
    2-)memory kartta oyun atıldığında direk oyunu açıyormu yksa bir programmı gerekli?
  • Arkadaşlar benim psp'm var . En az 4-5 yıllık ve bunun hakkında bilgiler öğrenmek istiyorum . Mesela hafıza kartına oyun atma olayı . Bunun için versiyonu ne olmalıdır nasıl öğrenebilirim neler yapmalıyım bana anlatırsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 16 Haziran 2010; 16:01:07 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.