Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slim 2000 modeli var bende 5.00 m33 versiyonu yüklü. tema yüklemek istiyorum fakat yükleyemedim.

recovery menüye girmek gerekiyormuş fakat bende recovery menü açılmıyor galiba anakartı farklıymış bendekinin. nasıl yapıcam?

harika temalar var ama recovery menü açılmadığından yapamıyorum. biri yardımcı olabilir mi?
  • merhaba arkadaşlar psp oyunlarında bölge kodu uyarlaması varmı? yani pal bir oyun ntsc makinede çalışırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico
    merhaba arkadaşlar psp oyunlarında bölge kodu uyarlaması varmı? yani pal bir oyun ntsc makinede çalışırmı?

yok. alayi region free :)
  • arkadaşlar satılık psp var.çok temiz.ilgilenen arkadaşlar için;sahibinden. com İlan No: #21072507
  • Merhabalar, şimdilik üç sorum var

1) psp 2000-2006 arası versiyonlar kırıldığında en son çıkan oyunları çalıştırabiliyor mu?
    2) 2000-3004 ekran kalite farkı +mikrofon aradaki fiyat farkına değer mi?
    3) psp go'nun da piyasaya çıktığını düşünürsek hangi model şu an ideal?

teşekkürler.
  • 4)psp 2000'e mikrofonlu kulaklık taksam skype'tan konuşabilir miyim?

quote:

Orijinalden alıntı: erdmkrdnz

Merhabalar, şimdilik üç sorum var

1) psp 2000-2006 arası versiyonlar kırıldığında en son çıkan oyunları çalıştırabiliyor mu?
    2) 2000-3004 ekran kalite farkı +mikrofon aradaki fiyat farkına değer mi?
    3) psp go'nun da piyasaya çıktığını düşünürsek hangi model şu an ideal?

teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar acil bir sorum war lütfen cwp lar mısınız?
    1) bugün tanıdık bir pc'ciden psp 2004 (system software 5.50 GEN-03)( İKİNCİ EL ) +8 gb ve 2 gb hafıza kartı + usb kablosu+ sert kırılmaz kabı+ adaptörü +10 oyun bütün bunları 275 TL ye alacağım sizce uygun mu yoksa almayayım mı lütfen yardımcı olun psp ile ilgili hiç bilgim yok lütfen yardımcı olun...

şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandox26

Merhaba arkadaşlar acil bir sorum war lütfen cwp lar mısınız?
    1) bugün tanıdık bir pc'ciden psp 2004 (system software 5.50 GEN-03)( İKİNCİ EL ) +8 gb ve 2 gb hafıza kartı + usb kablosu+ sert kırılmaz kabı+ adaptörü +10 oyun bütün bunları 275 TL ye alacağım sizce uygun mu yoksa almayayım mı lütfen yardımcı olun psp ile ilgili hiç bilgim yok lütfen yardımcı olun...

şimdiden teşekkür ederim...

eğer ölü pikseli falan yoksa bence iyi fiyat. gittigidiyordan takip ediyorum bir süredir oradaki fiyatlarla kıyaslayınca da fena durmuyor. yanındaki ekstralarla beraber daha iyi hatta gg fiyatlarından. kaçırmamanı tavsiye ederim. vazgeçersen haber ver ben de ilgilenebilirim belki

• PSP almak istiyorum tek bir sorum olacak 3004 mü 2004 mü alınır. Sorunsuz problemsiz bütün oyunları oynamak istiyorum.
  • 2. El PSP alırken nelere dikkat etmeliyiz?
  • Selam,

Ufak bir sorum olacak. Youtube'da PSP'nin Xbox 360 oyun kolu ile kablosuz olarak kontrol edilebildiğini ve oyun oynanabildiğini gördüm. Sorum ise şu:

Bunu yaptıktan sonra ikinci bir Xbox 360 kolu daha bağlanabilir mi? Bağlanabilirse bunu ikinci kol olarak kullanabilir miyiz?

Sadece meraktan soruyorum.
  • Merhaba bende lockerz dan yakında psp veya ipod touch almayı düşünüyorum.
    1-Bilgisayar okuduuğum için kendim programlar yazıyorum ve yazdığım bu programların alacağım üründe çalışmasını isterim. Yani kendi yazacağım programlar bu aletlerin herhangi birisinde çalışırmı ?
    2-Kırılmış versiyonlarını hangisinin daha kolay bulurum ? Sonuçta ben internetten indirdiğim herşeyi kurabilmeyi isterim.
    3-Hangisi daha işlevsel ? Yani bildiğim kadarıyla iphonelar bluetoot ile sadece diğer iphonelara dosya gönderebiliyor ve bu büyük bir kullanışsızlık. Bunun gibi kullanışsızlıklar hangi üründe daha azdır ?
    4-Donanımsal destekleri nelerdir ? Misal psp ye sonradan navigasyon ve cam takılabiliyor gibi...

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar arkadaşımdan PSP aldım 2-3 gün denicem ona göre karar vericem adamın PSP'si 1000 yanii fat bi tane oyun+PSP'ye 130 tl anlaştım...İyi fiyat mıdır? Piyasası nedir ? Teşekkür ederim.
  • İyidir iyi.
  • Çok yararlı bir konu olmuş, merak ettiğim bir çok sorunun cevabını buldum teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak PSP deki oyunlar gerçekçi mi? Bu soruyu sorma nedenimde google dan baktığımda gerçekçi durmuyordu mesela fifa 10. Bir foğrafında çok gerçekçi duruyor bir fotoğrafında ise ateri oyunu gibi ama dikkatimi çekende gerçekçi olmayan foğrafın arkasın da yani reklam panoların da PSP yazıyor ben bu resimlere inanmıyorum PSP kullananlardan tek ricam bu soruma cevap vermeleri. PSP OYUNLARI GERÇEKÇİ Mİ? LÜTFEN KULLANANLAR CEVAP YAZSIN ONA GÖRE PSP ALICAM.
  • gerçekçi sayılır, pc kadar olmasada...
  • gercekciden kastin guzel grafikler ise psp her ne kadar piyasada bulunan en guzel grafigi veren el konsolu olsada ps3 yada xbox360 sahibi isen yada bu cihazlarla kiyaslama yapiyorsan malesef psp seni hic tatmin etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Nisan 2010; 3:52:48 >
  • Arkadaşlar bilen birisine zahmet olmasza birkaç sorum olacak
    1-psp2004 psp3004 arasındaki fark sadece ekranın biraz daha iyileştirilmiş olması mıdır ?
    2-yazıcıoğlu'nda 2 modelin de kırdırılma şansı var mı ?
    3-kendimiz kırarsak problem çıkabilir mi ?
  • 1) ekran, mikrofon vs.
    2) evet var fakat 3000 tam olarak kırılmıyor kapatıp açınca gitmiş oluyor kısa bir işlemle tekrar kırılıyor
    3) kendin kırmanı önermem ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.