Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sculpcher

Hocam,
    bu başlıktaki tüm mesajları okuyamadım, 31 sayfa olunca :) belki bu soru sorulmuştur.

Bende psp almayı düşünüyorum ve bi kaç sorum olacak.

PSP 3000 ile PSP 3004 arasındaki fark nedir?

PSP 2000, PSP 2006, PSP 2004 arasındaki farklar?

PSP Slim-Lite ile PSP 2000 aynı mı? (Bi kaç yerde PSP Slim 2000 şeklinde geçiyor)

3000 ile 3004 ayni. Sadece pazarlandigi ulkelere gore degisik isimler veriliyormus. Bana oyle soylendi.
  • merhaba, başta söylenmiş ama tam anlamadım.
    ben amerikadan psp 3001 aldım, şimdi oyunu ingiltereden almak istiyorum.
    yani region 1 region 2 olayı. bir sorun çıkar mı?
    mesela uk psn hesabımdan demo indirdim oyun sorunsuz çalıştı.
    sadece emin olmak için soruyorum.

not: pal-ntsc fark etmiyor tv'de oynamıyacam çünkü.

kendi cevabımı kendim vereyim:
    evet çalışıyor. region farkı japonya haricinde yok.
    psp'im amerikan oyunum uk. pırıl pırıl çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozali -- 12 Ekim 2009; 23:04:47 >
  • arkadaşlar bende psp alıcağım. amerikadan getirticem. hangsini tavsiye edersiniz?
    psp go istemiyorum öz.de pek ii deilmiş bildiğm kdryla zaten.. ve beyaz istiyorum. yardım ederseniz çok sevinirim (: amazon.com sitesinden gösterirseniz daha çok sevinirim (:
  • Arkadaşlar elimde PSP 2004 var ve versiyonu 5.00 M33-4 ve ben bu alet ile internetten indridiğim oyunalrı oynayabilirmiyim yardım ederseniz sevinirim. İnternette o kadr çok şey yazmışalrki kafam karıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundboy_38 -- 5 Ekim 2009; 21:18:39 >
  • merhaba arkadaşlar. ben psp go almayı düşünüyorum biraz fikir verirseniz çok iyi olur. ayrıca bu psn olayı falan nedir? internetten nasıl oyun satın alacagım ve fiyatları ne kadardır biraz bilgi verirseniz sevinirim bir de psp go kırılır mı?
  • s.a

arkadaşım çok az kullandığı psp fat 1004 ü bana hediye etti. psp de 3.99 diye bi versiyon yüklü kopya oyun oynatıyor. pes 2009 falan yüklü oynuyorum merak ettiğim bu versiyon benim işimi görürmü?yükseltmem gerekirmi ? SSX on tour oyununu yüklettim çalıştırmadı versiyondan olabilir im acaba?
  • arkadaslar b enimde bir sorum var

bende psp 2004 var 5,51 internete girdigimde sadece bir sayfaya giriyor diger sayfalara girme yetkim yokmus lutfen yardim ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar topic açtık tek yanıt var...acaba şu emulator olayına kim yardım edecek...crash oyunun aski versiyonunu buldum ama iso ya atsamda çalışmıyor...versiyonum 3.71-m33....
  • ya ben psp 3000 almayı usunuyordum ancak ankarada sordugum bı yer psp 3000 wersıyonunda cihazı uyku modunda bekletmek zorundasın kapatınca gıdıyormus versıyon bole bısı warmı eger oyle ise 2000 slim almayı dusunuyorum yardım edebılırmısınız ne onerırısınız ?
  • psp fat ve slimin ekran çözünürlüğü ve kaç milyon renk var cihazlarda ?
  • arkadaslar merhaba,
    tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın belki daha önce sorulmustur.
    psp 3000 almayı düşünüyorum. gittigidiyorda sıfırı uygun fiyata satanlar var. kırılmıs durumda. ve bana söyledikleri şu;
    eğer psp'yi kapatırsam yada pilini cıkarırsam versiyon sona eriyormuş. o yüzden hep beklemede tutmam gerekliymiş.
    bu doğru mu ?

acil cevap lütfen.. smdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRn_a

arkadaslar merhaba,
    tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın belki daha önce sorulmustur.
    psp 3000 almayı düşünüyorum. gittigidiyorda sıfırı uygun fiyata satanlar var. kırılmıs durumda. ve bana söyledikleri şu;
    eğer psp'yi kapatırsam yada pilini cıkarırsam versiyon sona eriyormuş. o yüzden hep beklemede tutmam gerekliymiş.
    bu doğru mu ?

acil cevap lütfen.. smdiden teşekkürler

evet doğrudur. fakat geri yüklemesi sadece bir kaç hareket ve bir süre sonra artık parola girmek gibi sıradan olabilir:)
  • Birkaç hafta sonra büyük ihtimal alacağım. Khalkedon'dan.. 300 Tl + 8 Gb Ms 40 Tl = 340 fiyatı nasıl sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey22

psp fat ve slimin ekran çözünürlüğü ve kaç milyon renk var cihazlarda ?

İkisininde çözünürlüğü aynı 480 x 272, 17 m renk.
  • Arkadaşlar, ben de PSP almayı düşünüyorum. İki sorum olacak.

1) Orijinal Sony PSP 3004 Slim Lite kutusunun içinden hafıza kartı çıkıyor mu?

2) Çıkmıyorsa, orijinal memory stick Teknosa'da satılır mı?

Cevabınızı bekliyorum...
  • arkadaşlar psp 3004 alıcam fakat 5.03 yükledikten sonra psp yi kapatınca eski versiyonamı döncek? bu konuda bilgi evrebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  • Çok teşekkürler Çok yararı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar, ben de PSP almayı düşünüyorum. İki sorum olacak.

Cevabınızı bekliyorum...

ben geçen gün aldım sony bayinden, içinden kart kulaklık faşan hiç bir şey çıkmadı.
    sadece şarj aleti, bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasnakkafa

quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar, ben de PSP almayı düşünüyorum. İki sorum olacak.

Cevabınızı bekliyorum...

ben geçen gün aldım sony bayinden, içinden kart kulaklık faşan hiç bir şey çıkmadı.
    sadece şarj aleti, bir zahmet.

fiyatı nedir hocam aldıgınız psp nin
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=1100011&sp=turu=memorystickproduo
    psp hafıza kartları yukarıdan bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.