Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 8 gb var yetiyor öneririm takılma vs. yok
  • Bu psp fiyatları hiç düşmeyecek mi?
  • sağ olasın.
  • PSP konusunda cahilim, yaşım gereği olsa gerek çok da ilgilenmemiştim açıkçası. Ancak bizim oğlan çok istiyor. İstanbul Yazıcıoğlu'na gittim. 300x(sanırım 4 idi) + 8gb disc + alabildiği kadar oyun yükleme 400TL. Bu fiyat nasıldır? Almaya değer mi?
  • detaylı ve güzel bi paylaşım saol
    benım merak ettiğim bş konu daha vardı ona değinmmişsin;
    1) biz umd ye oyun doldurup kulllanabiliormuyuz kullanabiliorsak eğer bunu ne şekilde yapmamız gerekiyo
    2) custom yaparken psp brick olursa geri çevirebilirmiyiz

saol şidmiden....
  • Bence Güzel fiyat Sahibinden.com'da bakarsanız PSP 3000'leri 330 350 TL arasından veriyorlar birde hafıza kartı yanına tam olur. Bende bugün PSP aldım :D ilk önce acemiliği atmak ve PSP'yi öğrenmek adına 2. El 190 TL'ye bir PSP Fat aldım 4 GB hafıza kartı usb kablosu şarj aleti yedek bataryası ile birlikte sizce nasıl fiyat güzel mi ?

Bir sorum olacak sadece PSP'nin kapak camı lekeli bu kapağı orijinali ile değiştirmek istesem bana ne kadara patlar ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __KITT__

detaylı ve güzel bi paylaşım saol
    benım merak ettiğim bş konu daha vardı ona değinmmişsin;
    1) biz umd ye oyun doldurup kulllanabiliormuyuz kullanabiliorsak eğer bunu ne şekilde yapmamız gerekiyo
    2) custom yaparken psp brick olursa geri çevirebilirmiyiz

saol şidmiden....

1. malesef kullanamıyoruz

2. pandora işlemi uygulanıyor pandora pili ile başka yöntemlerde var ama gene evde amatör olarak yapmak pspnin hepten ölmesine yol açabilir....
  • peki profesyonel bi kişi tarafından mesala bi cd/dvd bayi yada ps servisi tarafından elden geçirilirse eski haline dönme olasılıgı nedır??
  • Bir kaç sorum olacak

1. Dün 2.El bir PSP aldım PSP 1003 modeli tuşlar sağlam cihaz temiz bir tek Ekran kapağında leke gibi çizikler oluşmuş çok rahatsız etmiyor ama değişse iyi olacak bunun fiyatı ne kadardır orijinal almaya kalksam çok mu pahalıya patlar.

2. Iso oyunları indirdiğimde .rar içinde 1 GB ise .rar dan çıktıktan sonra 1.37 GB falan oluyorlar bunu azaltmanın bir yolu varmı ? Iso'yu CSO'ya cevirmek bu dosyaların boyutlarını azaltır mı ?

3. PSP Fat aldım fakat aklımın bir ucu'da halen PSP slim'de sağlam bir PSP Fat'e sahipken PSP Slim'e geçmek bana incelik ve hafiflik + para kaybından başka ne sağlar ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brutal160

Bir kaç sorum olacak

1. Dün 2.El bir PSP aldım PSP 1003 modeli tuşlar sağlam cihaz temiz bir tek Ekran kapağında leke gibi çizikler oluşmuş çok rahatsız etmiyor ama değişse iyi olacak bunun fiyatı ne kadardır orijinal almaya kalksam çok mu pahalıya patlar.

2. Iso oyunları indirdiğimde .rar içinde 1 GB ise .rar dan çıktıktan sonra 1.37 GB falan oluyorlar bunu azaltmanın bir yolu varmı ? Iso'yu CSO'ya cevirmek bu dosyaların boyutlarını azaltır mı ?

3. PSP Fat aldım fakat aklımın bir ucu'da halen PSP slim'de sağlam bir PSP Fat'e sahipken PSP Slim'e geçmek bana incelik ve hafiflik + para kaybından başka ne sağlar ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1. Ekran Temizleme Sıvısı Ve Bezleri İle bi Sil Leke Şeklindeyse Geçer ama Çizik İse Ekranı Değiştirmen Gerekebiilir. Çok Pahalı Olacağını Zannetmiyorum

2. Evet CSO Oyunlarının boyutu Daha Düşük Olur. Iso To Cso Convertor Diye Google Arat İsoyu CSO ya Dönüştürme Programı Çıkar.

3. Hiçbi Farkı Yok Bende Fat Kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: __KITT__

peki profesyonel bi kişi tarafından mesala bi cd/dvd bayi yada ps servisi tarafından elden geçirilirse eski haline dönme olasılıgı nedır??

Onlar Düzeltiyorlar. Sende Evde düzeltebilirsin ama Riskli Bi İş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Ağustos 2009; 20:32:03 >

• Kendine özel bi tv ye sahipsen tv den oynama zevkını alırsn. onu biliorm sölym ddm benım bi kaç sorum daha var ek;
    1)oyun hızı fark edıyor dıyolar hangısı dha hzılı
    2)brick olma ihtimali hangisinde daha yüksek?
    teşekkür ederim şimdiden...
  • Ek bir soru daha ;

1. 2 tane batarya (biri yedek diğer orijinal) , Usb kablosu , Şarj Aleti , PSP 1003 , 190 TL'ye aldım sizce fiyat nasıl ? Cihazda ekran kapağındaki cizikler hariç sorun yok.
  • kişisel görüşümü söliym bende psp alıcam
    simetri sorunun yoksa ekran siyah beyaz bile olsa takmazsın eğer kıl biriysen buhara bile kafanı takarsın çiziklik değerine göre değişir aldıgın fiyatın güzelliği
  • LCD'de çizik falan yok orası sağlam sadece ekranın sol üst tarafında leke gibi iki tane çizik var çok göz almıyor ama değişse güzel olur.
  • Dediğim gibi bi elektronikçiye götür yada nette nasıl temizlenir die ara bulursn aradgını kendın temızleye bılırsın eger iz se çizik se değiştirmek senın keyfıne ve butcene kalmıs
  • Yok iz değil çizik :) bayağı uğraştım ekranı temizlemek için ama olmadı zaten çok pahalı olmadığını öğrendim 25 30 TL arası param olunca değiştiririm artık :).
  • iyi bi çözüm bulmana sevindim bide benim merak ettiğim sorulara cevap bulabilsem bbr adlı arkdas bayagı yardımcı oldu ama şu son sorularıma da yardımcı olursa çok gsl olucak tşk ederım ona smdıden
  • Arkadaşlar benim PSP 1003 modeli ben bu cihazın üretim tarihini öğrenmek istiyorum fakat hiç bir yerde yazmıyor nasıl öğrenebilirim acaba ?
  • 1003 eski biraz sanırsam, öğleyse eğer zor işin ...
  • Psp 3000 ile psp slim de fark yok demiş konuda..
    Psp 3000 psp slim ile aynı inceliktemi tv - out mikrofonu varmı ? normal psp den fattan eksiği varmı ?
    Birde psp 2000-3000 kıyaslicak olursak ne önerirsiniz..
    Birde psp go çıkmış amerikadan getirtecem onun artısı eksisi nedir bilgisi olupta yardımcı olabileceklere çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.