Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacaksanız Teknosadan almayın. 3000'li modelleri (son cıkanlar) kopya oyunları oynatmada halen sıkıntılılar.
    Bir oyuna 50 ila 100 lira vermek istemeyebilirsiniz. Bulabilirseniz 2000 Slim modellere bakın.
  • Güncel: Kırılamayan PSP modeli kalmadı artık 3000lerin tum serileri de kırılır oldu.
    Ancak Sony'nin yeni Firmware'sini indirmeyin; yenilik yok sadece açık kapatılmış
  • bide psp go kırılsa süper olur
  • Arkadaşlar bu psp konusunda pek bir bilgim yok maalesef onun için 1-2 soru sormak istiyorum.
    1-Psp slim ile normal psp arasındaki fark nedir?
    2-Şuanda psp fiyatları yaklaşık ne kadar ve oyunları yaklaşık ne kadara satılıyor?
    3-Sizce para biriktirip almaya değer mi?

Sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
  • Merhaba iki hafta içinde psp alıcam şuan piyasada en uygun spot fiyat nerde??? daha önce elimde kırılmış 2004 vardı ama satmıştım şimdi yeniden psp alıcam... aklımda psp 300x almak var ama scanline problemi olduğu söyleniyo 300x kullanan arkadaşlar bu konu hakkındaki görüşlerini paylaşabilirler mi???
  • bende acil psp alıcam o yüzden 29 sayfaya bakamıyorum -ki baya eski bazıları-
    2. el alıcam ucuz bişe istiyorum yani fiyatı uygun olsun beni CF ile falan uğraştırmasın slim e hiç gerek yok hatta fat daha güzel bence tüm iso ları çalıştırsın film falan izlerim baya bide okul zamanı wireless tan internete girerim başkada bişe yapmam pek mikrofonu zaten salla

şimdi ben hangi psp yi aliyim(psp 2000 2001 falan hiç bilmem)
    ve bu versyonu ne olsun sonun m33 falan yazmışlar ya

--edit--
    bide kafamı bozuyolar yok psp yi kapatma beklemeye al falan hiç uğraşamam yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock Lee -- 24 Haziran 2009; 1:27:18 >
  • @Otorite

Slim ince, normal (Fat) daha kalın.
    Durduğun hata. Hemen para biriktirmeye başla.
  • Çok teşekkürler arkadaşım ben yeni almıştım gerçekten yardımın dokundu ancak custom firmware hakkında bilgi vermesseniz ne yararı var ki bu forumun ?

Yasal değil galiba bunu sormam ama custom firmware'yi nerede yükletebilirim İstanbul'da ? Yasal değilse şimdiden özür dilerim.

Psp slim ile normal psp arasındaki fark bu değildir. Slim daha hızlı, daha ince ve daha kullanışlıdır. Ayrıca ek programları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvhitefang -- 25 Haziran 2009; 14:30:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

@Otorite

Saolasın dostum vallahi para biriktirip alıcam bu pspyi.Pes2009 u her psp açar dimi?onun için istiyorum bir de psp lerde ekran kartı ram gibi sorunlar oluşuyor mu yani bir anlamda oyunları açmama gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

@Otorite

Saolasın dostum vallahi para biriktirip alıcam bu pspyi.Pes2009 u her psp açar dimi?onun için istiyorum bir de psp lerde ekran kartı ram gibi sorunlar oluşuyor mu yani bir anlamda oyunları açmama gibi?

arkadaşım hiç bir konsolda öyle birşey olmaz hiç konsol oyunu oynamadın?:():
  • herkese iyi akşamlar
    yakın zamanda amerikaya gideceğim ve gitmişken ne varsa elektronik almayı planlıyorum doğal olarak bunların içinde psp de var, ama psp hakkında bilgim sıfır, o yüzden sorularım var. anasayfadaki ilk mesajın tamamını okuyarak aklımda oluşan sorular şunlar :

1. slim ile 3000 arasındaki tek fark mikrofon ve ekran denmiş. ekranlar arasındaki fark bariz mi?
    2. bu iki psp nin yazılımsal olarak da farkları var galiba, yanlış anlamadıysam 3000 şu an kırılamıyor, bu durumda slim almam gerekecek. herhangi son model bir slim i alırsam türkiyeye geldiğimde yazılımı kırma konusunda problem yaşarmıyım?
    3. bunların pilleri genelde ne kadar gidiyor? sanıyorum işlemcileri downgraded, işlemci hızı en düşükte, ortalamada ve en yüksekte iken pil süreleri genelde ne durumda?
    4. eğer ki aldığım psp kırılırsa, ekimde çıkacak gt5 i rahatça oynatabilir mi?
    5. şarj alete takılacak olan priz dönüştürücü( malum, priz tipleri farklı) bir soruna neden olur mu?
    6. yazılımı kırılmış psp ye umd gerekir mi? galiba 3.7 öncesi ve sonra diye ayrılıyor, orası biraz kafamı karıştırdı
    7. slim galiba tv ye bağlanıyor. ama sorunlar olduğu bildirilmiş, aslı varmıdır? en azından film izlenir mi

sabırla bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

herkese iyi akşamlar
    yakın zamanda amerikaya gideceğim ve gitmişken ne varsa elektronik almayı planlıyorum doğal olarak bunların içinde psp de var, ama psp hakkında bilgim sıfır, o yüzden sorularım var. anasayfadaki ilk mesajın tamamını okuyarak aklımda oluşan sorular şunlar :

1. slim ile 3000 arasındaki tek fark mikrofon ve ekran denmiş. ekranlar arasındaki fark bariz mi?
    2. bu iki psp nin yazılımsal olarak da farkları var galiba, yanlış anlamadıysam 3000 şu an kırılamıyor, bu durumda slim almam gerekecek. herhangi son model bir slim i alırsam türkiyeye geldiğimde yazılımı kırma konusunda problem yaşarmıyım?
    3. bunların pilleri genelde ne kadar gidiyor? sanıyorum işlemcileri downgraded, işlemci hızı en düşükte, ortalamada ve en yüksekte iken pil süreleri genelde ne durumda?
    4. eğer ki aldığım psp kırılırsa, ekimde çıkacak gt5 i rahatça oynatabilir mi?
    5. şarj alete takılacak olan priz dönüştürücü( malum, priz tipleri farklı) bir soruna neden olur mu?
    6. yazılımı kırılmış psp ye umd gerekir mi? galiba 3.7 öncesi ve sonra diye ayrılıyor, orası biraz kafamı karıştırdı
    7. slim galiba tv ye bağlanıyor. ama sorunlar olduğu bildirilmiş, aslı varmıdır? en azından film izlenir mi

sabırla bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum

1-evet,mikrofon ve ekran tepkime süresi farklı,3000'in gözü daha az yorduğu söyleniyor.
    2-3000 kırıldı şu anda,bir sorun yaşamazsın.
    3-Pilini hiç ölçmedim:)
    4-oynatabilir.
    5-bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama hiç denemedim.
    6-yeni çıkan modellerde gerekmez,eğer versiyon 3.7'den fazlaysa da gerekmez.
    7-evet,PAL TV'lerde sorun olduğunu duymuştum ama oda farklı bir kablo ile gideriliyor(ancak TV plazma veya LCD olmalı)

• kanikow @

hocam tüm sorularıma cevap verdiğin için gerçekten çok teşekkürler
    hele şu 2. soruma verdiğin cevaptan sonra 3000 üstüne karar kıldım sayılır, dün araştırırken de bir kırma yöntemi gördüm zaten bir sitede, teyit etmiş oldun aldıktan sonra da pm ile danışmam gerekecek ama o konuda
    tekrardan teşekkürler
  • @dikmenibo

Ben teşekkür ederimİstediğin zaman PM atabilirsin elimden geldiği kadar yardım ederim.
  • şuan an için en ucuz psp 2000 ve 3000 nerde??? ne kadara satılıyor??? kadıköy veya doğubank tarafında fiyatlar ne kadar bilen arkadaşlar yazabilir mi???
  • PSP ye Custom FirmWare yaptıktan sonra PSP'den internete girip maillerimize , forumlara vb. bakabilirmiyiz dolaşabilirmiyiz ?
  • PSP-2006 PB Custom Firmware yapılabiliyor mu?
    Meret ;)
  • Abimin arkadaşında psp slim var yanında 8gb kart taşıma kılıfları vs vs. 250 lira istiyor. EKranı oldukça temiz. Sizce ne yapmalı? Almalımıyım? Bu akşam cevap vermem lazım.
  • ve ilk sayfadaki açıklamlarla en iyi video çevirme programını buldum XviD4PSP 5.0 programı tam aradığım programmış teşekkürler
  • Şimdi bu 1001 yada 1000 ilk versiyon oluyor sanırım, 2000-2001 slim 3000 lerde en yenilermi oluyor. Yani slim yada 3000 demeyince ilk versiyon oluyor değilmi. Ebay den bakıyorumda. Bu psp olayından pek anlamadığım için soruyorum.

1000-1001 i kullananlar herhangibir eksikliğini hissediyorlarmı.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.