Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatan bilgisayarda yanlış görmediysem slim 400 tl yanındada bir oyun hediyeli acaba bu kırılabilir bir wersiyonmudur bu versiyonlar hakkında kafam biraz karışıkta ve 3000 ler kırılabiliyormu artık sağlam bir şekilde :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 19 Temmuz 2009; 1:03:46 >
  • Evet kırılıyor ben daha dün akşam PSP 3000 aldım
  • ıyı pazarlar

oglum ıcın psp alıcagım forumda kısa surelı bır arastırma yaptım ama tam olarak ıstedıgım yanıtı bulamadım

su anda ıkı model psp goruyorum SONY PSP3004 SLIM & LITE SIYAH KONSOL ve Sony PSP3000 (Silver) - Portatif El Oyun Konsolu (Slim)

bırınde 3004 var dıgerınde 3000 acaba bunlar aynımıdır. eger aynısı degılse hangısı daha yenı ve ıyıdır

asagıda ornek satıs lınklerı var

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1125&uid=105972

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081305&CS_Category=_PSP_KONSOL803&CS_Catalog=_OYUN___HOBI#

bılgı verecek arkadaslara sımdıden tskler

• Bence Khalkedona git hangisi iyiyse onu verirler
  • şu an hangi model alınmalı?

Bir de yanına bulabileceğim tahmini fiyat eklerseniz sevinirim? Uygun fiyatlı arıyorum ama fiyatlar hakkında bilgim yok.
  • arkadaşlar bi tanıdığım bugün oğluna psp alıcak teknosadan.. siteden baktık bi dünya model var.. bunların teknik özellikleri aynı sadece oyun olarak kutu içeriğimi farklı.. kiminde tekken kiminde resistance, ridge racer falan var..

bizim için önemli olan cihaz.. hepsi aynımı teknik özellik oalrak.. teşekkürler şimdiden...
  • Arkadaşlar teknosadan almanızı önermem ben 1 hafta önce khalkedondan aldım psp 3001 çok memnunum.Şu anda 3001 model 390tl hafıza kartı 40tl(8gb)
  • Arkadaşlar PSP Go çıkınca 2000 in fiyatı düşer mi?
  • arkadaşlar selam
    bugün teknosadan psp slim 3004 aldım
    bu alet kırıldımı kırıldıysa biliyorsanız link isteyebilir miyim
    ikincisi nette gezinirken mp3 dinleyemezmiyim bi ayar yeri varmı
  • Arkadaşlar bende almak istiyorum genelde internet müzik film falan işleriyle uğraşacağım youtube'dan video izleyebiliyormuşuz

1-Şarjı ne kadar gidiyor?
    2-Facebook'ta işlerimizi hal edebiliyormuyuz?
    3-İnternette sorun varmı ne kadar hızlı?
    4-İnternetten oyun türü bir şeyler indirebiliyor muyuz arada oyunda oynarım ama para veremem gerçekten

İyi akşamlar
  • wifi ın ne kadar hızlıysa o da aynı
    internetten pc den indirip kırılmışsa psp in yükleyip oynayabilirsin diye biliyorum
  • Rahat gezebiliyor muyuz peki nette dokunmatik değil ya o yüzden soruyorum
  • rahat geziyorsun rahat okursun ama birazcık yazması zor diyebilirim
    ama tabi iphone diye dokunmatik ekran diye bişi olduğu için zor diyorum
    öle bişi olmasa tabiki off internette de yazışıyon dersin
    sonuçta bu alet oyun amaçlı onu da düşün
  • yazma olayı nasıl ki telefondaki gibi değil heralde
  • yön tuşarı ile istedğin harfe gelip
    yazdırmak istedğin harf kaçıncıysa o kadar çarpıya basıyorsun
  • Çok kararsızım şu anda psp mi touch mı diye oyun olarak psp çok ta kaliteli değil yani üstüne yok tamam ama grafikler çok zevk vereceğe benzemiyor ipod biraz daha pahalı internettede psp zordur sanırım :S
  • ben blg mühüm hayatım blg başında geçiyo o kadar da internet başında takılmıyım oyun oynıyım film ziliyim mp3 dinliyim diye aldım
  • arkadaşlar mp3 dinlerken oyun veya internette gezinme????????????
  • en ucuz nerede var?
  • arkadaşlar herkese merhaba;

1 hafta önce psp 2004 aldım.içinde 4 gb. kartı ile beraber.yalnız şu anda film müzik ve oyun da atınca kart yetersiz kalıyor.

http://urun.gittigidiyor.com/16-GB-SONY-PRO-DUO-MARK-2-HAFIZA-KARTI-SOK-FIYAT_W0QQidZZ19348410

linkteki kartı almayı düşünüyorum.eğer yardımcı olursanız sevinirim.2004 bu kartı kaldırır mı acaba?bazı forumlarda 8 gb karta kadar desteklediğini 16 gb da takılma vs. tarzı problemler yaşanabileceğini okudum.acaba ne kadar doğrudur? slim 2004 psp kullanan yada konu da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.